Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 552
  • 961
  •   1
Отговори
# 765
  • София
В Парфимо Dior Miss Dior 2017 EDP - 150 мл. за 293,90 лв. https://www.parfimo.bg/christian-dior-miss-dior-2017-eau-de-parf … _campaign=product
Bvlgari Aqva Pour Homme Marine Eau de Toilette за мъже 100 ml  за 111,40 лв https://www.parfimo.bg/bvlgari-aqva-pour-homme-marine-eau-de-toi … e-za-maje-100-ml/

# 766
Azzaro The Most Wanted edp intense 50ml - 39.91 евро във Flaconi с безплатна доставка в Германия и с ползване на кода за -15%, който дават при абониране за нюзлетъра.

https://www.flaconi.de/parfum/azzaro/the-most-wanted/azzaro-the- … l#sku=80057915-50

И още от секцията с намаления с приложен код:

Armani She сет (30ml edp + bodylotion 75 ml) - 25.5e
Armani Acqua di Gioia сет (30ml edt + 15ml edt) - 36.5e
Armani My Way 30ml edp - 36.5e
Azzaro The Most Wanted parfum 50ml - 46.7e

# 767
  • София
Пристигна вчера от Нотино. Пише, че е Refillable както в описанието при тях и навсякъде из нета, така и на капака на кутията. Не мога да го отворя и това е. Някой дали успява?
Скрит текст:

Просто е завито на винта много силно и плътно. Нямам такова бутилче, но така се мъчих с Мюглерите и накрая успях да развия винта на гърлото. Ще стане. Blush

# 768
Фръц, а кой е кодът? Освен този за 10% не намирам друг активен...
Здравейте,имам тези от About you.

# 769
# 770
  • BG-DE
В parfumdreams.de има два изгодни сета пълнещ се LVEB edp 30ml+ 25ml Idole или 30ml Si edp за 45€, а с кода за абонамент стана 35€.

# 771
parfumdreams.de - 22% код BIRTHDAY22 - за ненамалени продукти.

# 772
  • София
Стана страхотна цена на един сет с този код, но когато се опитам да платя с Виза (българска) не става, страната е от списък блокирани. През пейпал става, но вместо цената на тотал, която е 35евро,иска да оторизирав плащане от 53евро. Какъв е проблемът с този сайт? В първия пост не успях да го видя 🙄

# 773
  • Стара Загора
Вчера следобед , разглеждайки Makeup,попаднах на 1бр. наличен сет на Джорджо Армани. Веднага го поръчах. Очаквах да ми се обадят , че не е наличен , но днес имам товарителница. 💕  Ако успея да нацеля и мъжкият сет , ще е супер. Сега видях ,че имам и код за ваучер. Браво Makeup , супер сте.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 13:23 от meri 123

# 774
Стана страхотна цена на един сет с този код, но когато се опитам да платя с Виза (българска) не става, страната е от списък блокирани. През пейпал става, но вместо цената на тотал, която е 35евро,иска да оторизирав плащане от 53евро. Какъв е проблемът с този сайт? В първия пост не успях да го видя 🙄
Проблемът е, че може да не искат да приемат адрес на превозвач. Вижте коя опция за конвертиране е включена в пейпал

# 775
# 776
  • София
При мен parfumdreams.de приемат адрес на превозвач, но не приемат плащане с българска карта. Като пазарувам от там, плащам с немска карта и винаги до адрес на превозвач и няма проблем.

# 777
  • До сърцето...
... но когато се опитам да платя с Виза (българска) не става, страната е от списък блокирани. През пейпал става, но вместо цената на тотал, която е 35евро,иска да оторизирав плащане от 53евро. Какъв е проблемът с този сайт? В първия пост не успях да го видя 🙄
Точно затова го няма, има проблем с плащане и не приема някои адреси на превозвачи. Има забавяне и отмяна на поръчки, та поради тази причина не е там. Щатно не е лесно с него.
Аз самата пазарувах известно време от тях, сега е канска мъка и се отказах.

# 778
Миналата седмица поръчвах от там, ползвам немския адрес на ГГБГ (но съм ползвала и този на Габко) и плащам с пейпал. Поръчката ми днес е доставена на адреса на превозвача.

# 779
Цена на Mancera Intense Cedrat Boise без аналог на пазара + безплатен подарък, който е жесток, нищо че е от 1896г. Simple Smile

Очакваме скоро Nejma 1, 2, 3, 4, 6 и 7 Simple Smile

https://www.parfumi-shop.net/product/41146-mancera-intense-cedrat-boise.html

Общи условия

Активация на акаунт