Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 477
  • 961
  •   1
Отговори
# 855
# 856
Няма по - ниска цена в момента! + безплатна доставка
https://makeup.bg/product/96628/#/option/849320/

Метнах един насляпо. Благодаря!
 Сайтове дето искат доставка , че и разни левчета отгоре за наложен платеж ги бойкотирам и няма да поръчам абсолютно нищичко от тях ако ще без парфюми да почна да Ода Grinning

# 857
Pipelotta, Chocolat_, защо така бе момичета, как насляпо Simple Smile, нали сме се разбрали.Flowers Hibiscus

Съвета ми е, ако имате под ръка къде да пробвате TOM FORD Noir de Noir, идете преди да е допъл Armaf.

Ако имате възможност във Висша козметика в центъра или в шоурума на parfium.bg или елинор също.

Най-добрата цена е тази, която потребителят плаща след всички кодове, отстъпки, доставки и прочие.

Най-добрата цена не е тази, която виждате на дисплея, зщото след нея в повечето случаи има много уловки от страна на търговците. Simple Smile

# 858
Милене, то като казваме насляпо не е баш насляпо ше знайш Grinning TOM FORD Noir de Noir го знам , че и оригинал съм имала по едно време. Лично аз съм в парфюмен покой и нищо не купувам, така че ми се полага едно черно шуше.   Надявам се да се харесаме.
В Пловдив висша козметика нямаме, само някой и друг Мол Grinning

Кеф цена няма. А кефа от насляпото си го има. Практикувайте умерено! Smirk

# 859
Много съм хепи! Simple Smile. В сряда вечерта поръчах от мейкъп тестер на Allure edt и утре ще е при мен. Не вярвах, че ще го получа, защото имаше само 1бр., на който му се чудех няколко часа Grinning. Имам 20тина мл. от edp, и все ми свиди да го пръскам, сега ще си ги редувам на воля Simple Smile.

# 860
Милене, то като казваме насляпо не е баш насляпо ше знайш Grinning TOM FORD Noir de Noir го знам , че и оригинал съм имала по едно време.
Е, щом си го имала, Club De Nuit Intense Woman е същото,  само че не са имали празни шишета от TF и шкуртки да полират още малко аромата.

Спокоен съм вече за теб, а парфюмериите  които се чудят какво да заредят в Пловдив, да не се маят - Noir de Noir му е майката.

Кефа цена има и тя е без аналог в момента! Simple Smile

Поливайте със здраве! Flowers Hibiscus

# 861
  • Стара Загора
Леле, не знаех, че парфюми-шоп имат склад в Гълъбово. Но в коя област, защото има няколко с това име в България?

# 862
  • Пловдив
Стара Загора

# 863
Нотино имат ли някакъв код за отстъпка в момента? Тези от първа страница не ми вършат работа...

# 864
Има ли шанс да намеря по-добра цена за този парфюм?

# 865
  • София
За поръчалите от www.parfumdreams.de, днес получих потвърждение, че поръчката е изпратена ☺️

# 866
  • BG-DE
Благодаря, че сподели, че да си проверя пощата, и моята е пусната 😊

# 867
Има ли шанс да намеря по-добра цена за този парфюм?
Скрит текст:

Никакъв! Simple Smile

# 868
  • Стара Загора
Проверих адреса в гр. Гълъбово на "СС Трейдинг Нет" ЕООД (Парфюми шоп) и ако реално това им е склада, то той е къща.

# 869
За поръчалите от www.parfumdreams.de, днес получих потвърждение, че поръчката е изпратена ☺️
Здравейте, линка ви активен ли е? Или само са подали заявка към DHL?
П.п.Видях,подадена е само заявка,не е изпратено.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 21:50 от Maya Zhelyazkova

Общи условия

Активация на акаунт