Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 111 523
  • 961
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Да им имам категориите на МейкЪп! Е, само в тази категория не си бях търсила парфюм! Satisfied

# 196
  • Sofia
И на мен ми направи впечатление вчера, като не намерих никакви коледни комплекти в "Комплекти". Търсих по име на парфюм...

# 197
Аз също останах учудена исках да поръчам и един мъжки и реших да ги търся в категория "комплекти",иначе благодаря за споделените оферти от милата съфорумка ,благодарение на нея разбрах за този сет и (да не остана по назад) успях да поръчам.

# 198
Преди няколко дни се запознах с Marc-Antoine Barrois Ganymede. И сега го искам....има го на доста европейски сайтове по 175 евро, като и на официалния им сайт. Въпроса ми. От къде да го купя най-изгодно? И дали някой знае има ли Черен петък на оф.сайт и колко ще е % отстъпката. Дали да чакам черния петък?

# 199
Излизат ли още в Нотино кодовете за 5 %
Пробвах но при мен не се получи

# 200
  • София
Да, генерират се кодове все още.

# 201
Аз имах проблеми с картовите плащания докато не си активирах двустъпковата верификация. Което е по-странното всеки път при отказ от даден сайт да ми приеме плащането звънях в кол центъра на банката и отговорите за причините бяха най-разнопосочни. Накрая след месец случих на компетентен служител и отстранихме причината.

# 202
Estee Lauder  Sensuous Nude 100 мл. 115 лева в makeup.bg

https://makeup.bg/product/46893/

# 203
  • Бургас
Не помня дали тук или в другата тема коментирахме фонтаните за пълнене в Нотино. Вчера хвърлих око на цените в Парадайс и Alien 30 мл. е 92 лева, а 60 мл. 122 лева. Задължително ли е да се използва refillable флакон Alien или може и собствен? Някой има ли опит с процедурата?

# 204
# 205
Скрит текст:
Благодаря за новата тема и за невероятния труд на всички!
Следя колкото мога с интерес.
Имате ли идея къде мога да открия Guerlain L'homme Ideal EDP в старата версия?
Никъде не го намирам,а последно го гледах в parfium.bg на много хубава цена.
Ъпдейт: Открих го в www.parfumi-eu.com и го поръчах.
Днес получих потвърждение за изпращане и ще споделя впечатления като пристигне.
За пръв път поръчвам от сайта предвид малкото отзиви в темата  и се надявам всичко да е наред. Blush

Споделям абсолютно положителното си мнение относно www.parfumi-eu.com  :
Поръчах в миналата неделя, в понеделник ми се обади мило и културно момиче с потвърждение и във вторник парфюмът беше при мен.
Абсолютно оригинален е,опакован в хубава кутийка прилежно и стилно.
Имаме го отпреди и го сравнихме и двамата с мъжа ми - ами,без забележки е.
Много приятно изненадана останах, определено ще продължа да пазарувам от сайта. Голям + от мен Relaxed

# 206
Благодаря за няколкото отзива за parfumi-eu.com
Реших малко да поразгледам и виждам тази оферта, например 35 мл, но и другите мл са на доста благоприятни цени

https://parfumi-eu.com/produkt/chanel-chanel-no-5-leau-edt/

Там видях и други Шанел на нормалните добри цени, които има примерно в мейкъп, но това е почти наполовина. Да не би после да звънят и да казват, че няма Simple Smile

# 207
Видиш ли нещо скъпо за без пари - бягай!

# 208
Chanel на такава цена, не може да е Chanel!

# 209
Не помня дали тук или в другата тема коментирахме фонтаните за пълнене в Нотино. Вчера хвърлих око на цените в Парадайс и Alien 30 мл. е 92 лева, а 60 мл. 122 лева. Задължително ли е да се използва refillable флакон Alien или може и собствен? Някой има ли опит с процедурата?

Аз бях си купила Alien Goddess шише пълнител 100мл. Вътре имаше и малка пластмасова фунийка. Купих си празно рефанско 100 милилитрово шише, прелях го и така го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт