Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 737
  • 961
  •   1
Отговори
# 420
  • Стара Загора
Имате ли спомен дали по време на черния петък, парфюмите на Chanel са намалени?

# 421
Фръц, Монтал на сляпо вече не купувам. И двете ми слепи покупки /Ristretto Intense cafe  и Sensual instinct/ се оказаха  попадения  но не искам да си развалям кефа с такъв адреналин Stuck Out Tongue Winking Eye  
Знам ли, може пък да ми падне пердето и някой ден да скоча на Arabians Tonka.  Например тук съм чела, че дами ползват Aud Nght, а за мен е непоносим дори за мъж. Не го търпя даже на блотер.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 20:21 от •mimoza•

# 422

Благодаря Flowers Hibiscus! Поръчах тестер на Costume National Scent. Имаше една бройка, дано имам късмет.

# 423
Фръц, Монтал на сляпо вече не купувам. И двете ми слепи покупки /Ristretto Intense cafe  и Sensual instinct/ се оказаха  попадения  но не искам да си развалям кефа с такъв адреналин Stuck Out Tongue Winking Eye  
Знам ли, може пък да ми падне пердето и някой ден да скоча на Arabian Tonka.  Например тук съм чела, че дами ползват Aud Nght, а за мен е непоносим дори за мъж. Не го търпя даже на блотер.
O, не, сакън 😄 Арабианс тонка на сляпо н-и-к-о-г-а, сърбах я тази попара (за мен това е парфюм за мъж, за млади наперени петлета Simple Smile )Само отбелязах впечатляващата оферта, защото интересът към този аромат е голям и знам много хора го търсеха

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 21:40 от Фръц!

# 424
Не съм много на ясно,но с кода май става добра цена https://www.notino.bg/dolce-gabbana/k-by-dolce-gabbana-podarchen … -mzhe/p-16141304/

# 425
Здравейте,момичета,дали някой е пазарувал от този сайтhttps://mcgrand.shop/?Няма го на 1 страница ,но само там намирам един парфюм.

# 426
Здравейте и от мен! Отдавна не съм купувала нищо ароматно и ме сърбят ръчичките. Уж нямаше да купувам, ама…

Колебая се за един Crystal Noir. Лягам си преди да съм поръчала на сляпо! Утре се връщам да дочета темата. ❤

# 427
  • До сърцето...
Здравейте,момичета, дали някой е пазарувал от този сайт https://mcgrand.shop/

Пише, че имат магазин в Стара Загора. И май основно предлагат арабски парфюми (поне Al Haramain e основен надпис)

# 428
Разочаровах се от parfumi-shop.
Сложих в количката Montale arabians tonka и други парфюми. След около два часа Montale arabians tonka го нямаше в количката, нямаше го вече и в сайта. Сега виждам, че е наличен в сайта, но със сменена цена - 189лв.

# 429
Направихте ли поръчка или стояха в кошницата?

# 430
Да не би този по-евтиния да е бил без опаковка? Аз вчера поръчах един Mancera, като го имаше на промоция без опаковка и на редовна цена, както си трябва. След поръчката ми вече нямаше от този промоционалния, явно е бил само един (останал).

# 431
Тези, които са успели да регистрират поръчка, но няма наличност за тях, получават телефонни обаждания и ги информират своевременно. Едва ли имат повече от 1-3 бройки от артикулите или пък толкова биха предложили на промо цена.

# 432
Направихте ли поръчка или стояха в кошницата?

Не успях да направя поръчката веднага като сложих Montale arabians tonka в количката (бях в движение), но два часа след като отново отидох в количката вече да пускам поръчката вече го нямаше. Въпреки всичко пуснах поръчка с останалите неща, които исках. Още два часа след това Montale arabians tonka е качен отново в сайта, но вече с много по-висока цена.
Беше продукт, не беше тестер.

# 433
  • Бургас
233лв.за Goutal Tenue de soirée 100ml. след кода в Нотино.Аз такава цена не съм виждала, ще се възползвам.

# 434
Има ли сайт за мостри/мини (5ml) ? От Bvlgari pour homme и Velvet orchid Tom Ford се интересувам най-вече.

Общи условия

Активация на акаунт