Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 762
  • 961
  •   2
Отговори
# 510
Някой питаше по-назад за гравиране чрез приложението на Нотино, имало - споделям, макар да е вече без значение най-вероятно

# 511
Отзив за my-origines.com/de - поръчка на 09.10., плащане с българска, дебитна, еврова Виза, доставка с превозвач, получена днес с три мостри - две на парфюм и една на червило. Предлагам, сайтът да бъде добавен в началния пост.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 13:22 от AmnesiaC

# 512
  • София
Супер, пишете отзиви за новия Шалимар в Парфюмни размисли и страсти Flowers Hibiscus

# 513
  • Sofia
Отзив за my-origines.com/de - поръчка на 09.10., плащане с българска, дебитна, еврова Виза, доставка с превозвач, получена днес с три мостри - две на парфюм и една на червило. Предлагам, сайтът да бъде добавен в началния пост.
А кой беше превозвачът? Моята поръчка е същата и по данни на Габиели ще пристигне на 01.11....Дали пак ще поръчам оттам? Съмнявам се.

# 514
GGBG е превозвача. 2,99лв. за килограм до България и още 4,01лв. до офис на Еконт във Варна.
Благодаря за предложението за отзив за Шалимар Тонка, но сигурно няма да напиша нищо, т.к. не умея да се изразявам така, както момичетата в темата.

# 515
От мен похвала за parfumite.eu.Поръчах Shalimar Cologne, днес дойде чудесно опакован, никакви съмнения в оригиналността на парфюма нямам и съм много доволна,понеже беше лимитка и почти никъде не се намира:heart:.Първа поръчка от сайта ми е,но вероятно няма да е последна!

Аз също вчера получих първата си поръчка от parfumite.eu и съм доволна. Единствената ми забележка е, че изпращат без преглед.
Благодаря на съфорумката, която сподели за наличност на Alien Essence absolue!

# 516
Да похваля Vilhelm Parfumerie. Поръчах комплект с мостри в неделя вечерта и дойде вчера чрез доставчик на спиди. Не знам дали е от късмет, защото е имало и други пратки но съм впечатлена. Все още не съм пробвала парфюмите

# 517
В мейкъм има зареждане,ако някой следи нещо.

# 518
Днес си получих пратката от Jovoy Paris.

Много приятно съм изненадана от факта, че ми намериха мостра на Heliotrope Blanc на LT Piver, въпреки че уж беше свършил. Вече е много трудно да се намери наличност, защото компанията е с нов собственик и се носят слухове за прекратяване на някои аромати.
Имам и безплатни мостри - една от Jovoy и една от Jeroboam. А и оформлението е прелестно. Знаят си работата.
Пратката пътува цели девет дни от Париж, но пък получих извинение от Colissimo, без да съм го искала.
Плащането беше с карта.
Имат отличен Try Me сервис, но наличностите на много от ароматите бързо се изчерпват. Явно френските парфюмани не спят и дебнат.

# 519
Тъкмо се зачудих как така Делините и тестерите им стоят още , а те все от 420 лв нагоре .... Simple Smile))))

# 520
# 521
  • До сърцето...
AmnesiaC, моля да ми изпратите на лични имейла на my-origines.com. На сайта го няма.

# 522
# 523
  • Балчик
Появи се тестер на Rochas Aquawoman
https://makeup.bg/product/47239/

# 524

Общи условия

Активация на акаунт