Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 756
  • 961
  •   1
Отговори
# 525
Последните дни мейкъп са много активни и се намират съкровища на безпрецедентни цени. Запасих се с любимата ми Aeria Sirius на смешните 128 лв за 100 мл и вече ме чака в Спиди.
При положение, че цялата колекция на La Cristallerie des Parfums e  спряна и ги няма никъде онлайн извън малкото места, където се продават, ми е много интересно откъде мейкъп изкопават по някое шише. Признала съм ги за магьосници, особено ако се излъжат да сложат и ниска цена, са петзвездни. 

# 526
Много интересно откъде мейкъп изкопават по някое шише. Признала съм ги за магьосници, особено ако се излъжат да сложат и ниска цена, са петзвездни.  
Назад в темата сме писали как става тази магия. Simple Smile

# 527
За добро или зло на мен точно ми свършиха мобилните данни 😆 Честито за добрите улови, трябваше да следя Делина за приятелка, но не би. А и 400лв не е в заръката

# 528
  • София
Появи се спреният дамски Calvin Klein Liquid Gold Euphoria:
в Парфюми-шоп 100 мл тестер за 94.99 лв. (ползвайте и код за отстъпка) https://www.parfumi-shop.net/product/38577-calvin-klein-liquid-g … euphoria-b-o.html . Има и Pure Gold и Amber Gold също.
В Старкорп 100 мл тестер за 109 лв https://www.starcorp.bg/productbg/198

# 529
  • София
Дали успяхте да тествате колко бройки са били? Няма го вече. За 1794-ти път нотификация не съм получила. Sad Отдавна ме изкушава за сляпа покупка, но се отлага за пореден път (не мога да намеря мостри на удобните за мен места). Ако го познавате - него или Panthea Iris, ще съм много благодарна да го опишете в съседната тема. Simple Smile

# 530
Успях да грабна един Comme des Garcons Floriental от мейкъп преди да вдигнат цената на 155 лв. - от дълго време го исках, въпреки че никога не съм го тествал Laughing Сега в задачата се пита дали ще ми хареса или гърмя със 114 лв., нали не е твърде дамски?

# 531
Klodilia беше 1брой,често се появява,преди около 2 седмици пак беше наличен.

# 532
  • София
Успях да грабна един Comme des Garcons Floriental от мейкъп преди да вдигнат цената на 155 лв. - от дълго време го исках, въпреки че никога не съм го тествал Laughing Сега в задачата се пита дали ще ми хареса или гърмя със 114 лв., нали не е твърде дамски?
Валери, ще ти хареса и то много! А още по-хубавото е, че колко повече го носиш, толкова по-интересен и уникален ще го намираш. Страхотна находка, имаш повод за усмивка, а убеден съм, след като го усетиш на живо, включително и като презентация, съвсем ще хлътнеш Animal Heart Eyes Cat честит ти.

# 533

Основният въпрос Валери, е какво ще получи, този който го сподели на тази цена? Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Не бой се момче, имай спокойствието да го разбереш, парфюмът е много добре направен!

Тези които взеха вчера и днес FM на - 20%, нищо не казаха? Simple Smile

# 534
  • София
Просто не мога да не се похваля и благодаря на Фръц за споделената оферта за Diptyque Ilio https://www.fragrantica.com/perfume/Diptyque/Ilio-67808.html
от сайта Skins.nl.
Парфюмът беше изпратен до немски адрес, до София с превозвач. Цена 82 Е, без аналог..., над 100 евро доставката до немски адрес беше безплатна, ексклузивен подарък 5 мл парфюм по избор от предложените от сайта, аз избрах Baccarat Rouge 540. Перфектно малко парфюмче, става за чанта и за подаръче, за комплимент, за каквото се сетиш.

# 535
Deetron, благодаря за успокоителните думи, ще си го взема с удоволствие другата седмица от Спиди. Simple Smile

Милен, този път навреме си проверих пощата - бяха ми пратили специалната оферта и действах светкавично. Smiley Благодаря ти за отдадеността, с която споделяш ежедневно топ попадения, не малко от посетителите на темата сме се възползвали. Wink

# 536
Много интересно откъде мейкъп изкопават по някое шише. Признала съм ги за магьосници, особено ако се излъжат да сложат и ниска цена, са петзвездни.  
Назад в темата сме писали как става тази магия. Simple Smile
За съжаление не следя темата редовно, ще се опитам да намеря информацията ви. И благодаря, ако все пак споделите отново за непросветениете Simple Smile

# 537
PANTHEA SHL777 ще е отново наличен в Мейкъп.
Следете,  ако го желаете

# 538
Милен, този път навреме си проверих пощата - бяха ми пратили специалната оферта и действах светкавично. Smiley Благодаря ти за отдадеността, с която споделяш ежедневно топ попадения, не малко от посетителите на темата сме се възползвали. Wink
Валериии, още по - лошо, отворил си преди мен, действал си светкавино и не споделяш!

Шегувам се, повтарям, шегувам се! Simple SmileSimple SmileSimple Smile  Че тука повечето са оперирани от чувство за хумор.

Rinxie, да го кажем просто, големи изкупуват малки.

Малките са много малки или средни магазинчета, бутичета и т.н  ( които преустановяват дейност, фалират и още куп причини) и имат тук там залежали бройки на стари парфюми, спрени от много години и т.н. А в ъгъла на някоя улица, не винаги има парфюмно зависими, които да ги забележат и купят.

Така бройките залежават и остават при малките. После големите купуват малките и пускат стоката в мрежата си , така се появявт и парфюмите за които се чудите.  Simple Smile

Някой ще ми даде ли повече информация за промоцията на Frederic Malle - 20 %, че вече няколко човека са ходили и ме питат каква е тази промоция и защо не могат да я ползват? За вчера и днес говоря?

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 20:13 от Milen™

# 539
Много благодаря, Милен!
Да шетат по-често и по-старателно, за наше парфюмно щастие!

Общи условия

Активация на акаунт