Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 729
  • 961
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте Seti Beti, какво искате да намалите с кода?

# 601
  • София
Здравейте, търсейки код за parfumdreams.de намерих ето този DimaQ322, обаче ми изписва, че нe съм достигнала минималната сума, пробвах с различни продукти, за да увелича сумата и не става този код. Въпросът ми е дали някой знае точните условия за този код (може и продуктите, които искам, да са изключение, макар че не вярвам, защото са на Ести) или ако има друг код за сайта?
Здравейте, Опитайте с код DimaQ422 той е за четвърто тримесечие, а този SY6PYSTW92HD е за 20%, но ми го изпратиха с нюзлетър и не знам дали ще е валиден за вас.

# 602
# 603
Благодаря ви, но и с този код не стана. Поръчах 3 комплекта грижа за кожата на Estee Lauder.

# 604
Приятели, имам следният въпрос Simple Smile Получих международна пратка с DHL, пътувала е само в ЕС. Неприятното е, че е отваряна, хартиеното тиксо е разрязано и е залепена с прозрачно широко тиксо като "на крак". Не твърдя дали липсва нещо, по-вероятно не. Но това стандартна практика ли е?

# 605
  • София
Едва ли е стандартна. И аз имах две такива пратки в последната година, но доставени с TNT/Fedex. Едната от Испания, другата от Италия. Не липсваше нищо, но бяха отваряни.

# 606
Размазала съм се от кеф с Montale Oudmazing Heart Eyes  Много комплиментиран и винаги положително отбелязван /когато го нося/парфюм. След доста проби и половин година отлагане, пристигна вчера от Elinor.bg заедно с Guerlain Black Perfecto by La Petite Robe Noire
50ml бекъп. Перфектната черна рокля мога да я нося целогодишно с изключение на големите жеги лятото когато почти не ползвам парфюм.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 14:13 от •mimoza•

# 607
Ако някой търси изгодно XerJoff Symphonium EDP, - 50мл.,  защото има и версия Parfum
https://beautinow.nl/collections/xerjoff/products/xerjoff-sympho … ium-eau-de-parfum

с код: VENTURE22

# 608
Здравейте!

Zarkoperfume наскоро почнаха да правят международни доставки (до България струва 26 евро 😢). Но в момента са пуснали промокод за -25% (LOVE25). Действа от 21 до 28 октомври.

# 609
А тук : https://makeup.bg/search/?q=zarkoperfume+ парфюмите много ли са по - скъпи или нямат всички налични?

# 610
А тук : https://makeup.bg/search/?q=zarkoperfume+ парфюмите много ли са по - скъпи или нямат всички налични?
Да, прав сте, на мейкъп проверих pink molecule и струва толкова, колко от официален сайт с намалението +-, но в момента нямат всички а и козметични неща, които не винаги е лесно да намериш. Ама тая доставка 26 евро е някаква лудост 😔

# 611
  • Балчик
Получих парфюм за 52 лв от Нотино, с подарък тази пътна чанта на Ralph Lauren.

# 612
  • Пловдив
Ихааа, а кой е парфюма и какви са отзивите за него ?

# 613
  • Балчик
Ихааа, а кой е парфюма и какви са отзивите за него ?
Azzaro Chrome edp.

# 614
  • София
Здравейте
Получих Bottega Veneta edp 75ml от нотино/много добра цена 169лв/ но липсва празен ход/бач 2194. Обикновен залепен цефофан.Дали някой е купувал наскоро и дали сте имали празен ход?

Тази седмица поръчах за колега азарота от makeup и имаше подарък също сак азаро много приятно сиво син. Промоцията беше за азаро,дизел и Ралф Лорен, сакове подаръци

Общи условия

Активация на акаунт