Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 111 646
  • 961
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте уважаеми дами, господа,  банда, парфюмни, познавачи и ценители!

Търся тестер или продукт на Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchid Leather.

Моля, ако някой го види на цена без аналог, да драсне, ако е удобно. Simple Smile

Цена без аналог, за мен е всичко под : 172 лв.

Предварително благодаря на всички!

Flowers Hibiscus
Нема, обърнала съм света последния месец. Стискай до евентуална поява в .биз

# 691
Здравейте уважаеми дами, господа,  банда, парфюмни, познавачи и ценители!

Търся тестер или продукт на Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchid Leather.

Моля, ако някой го види на цена без аналог, да драсне, ако е удобно. Simple Smile

Предварително благодаря на всички!

Flowers Hibiscus
С кода става 176,78 лв., ако не те притеснява, че е тестер.
Продуктът с кода ще стане 216 лв. по мои сметки.
Говорим за parfium.bg, както е писала "колежката" преди малко. Grinning

Писали сме едновременно с unterdenlinden, съжалявам! Simple Smile

# 692
Благодаря на всички! Flowers Hibiscus

https://makeup.bg/product/715386/

# 693
Задачката на Милен не е много ясна, защото не знаем дали в цената 172 лв. влиза и доставката. Тъй като доставката на  Parfium.bg  е 3.99, цената на парфюма всъщност е 172.79лв. и почти изпълнява условието.

# 694
Той очевидно имаше предвид тази оферта, защото доставката е безплатна при вземане от шоурума.

# 695
Задачката на Милен не е много ясна, защото не знаем дали в цената 172 лв. влиза и доставката. Тъй като доставката на  Parfium.bg  е 3.99, цената на парфюма всъщност е 172.79лв. и почти изпълнява условието.

Няма задачака Simple Smile, знам за цената от 172 лв, + вземане от магазина. Тя е най-ниската в момента., но парфюмът е бил и на по ниска цена, та попитах ако го видите по-изгодно от 172 лв.,  да пишете. Simple Smile

# 696
  • София
В parfumite.eu e имало тестер от Orchid Leather за 140 лв: https://www.parfumite.eu/index.php?section=ITM&itemid=5200. Може да им звъннете и да питате кога очакват зареждане евентуално, аз звънях за един Шалимар съвсем наскоро, който се беше изчерпал и ме ориентираха кога чакат зареждане, впоследствие го изпратиха и го получих успешно. Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 15:24 от Klodilia

# 697
Аууууу че хубавии цееени...., че и код сложили Love7

Имало ли е досега такава цена на мон-че 100 мл - EDP ? Къде е брайта, да се изкаже по върпоса?

https://www.parfumi-shop.net/parfjumi/guerlain-mon-guerlain-b-o.html

тези, които успяха да се възползват от офертата, имате ли движение по поръчката?

# 698
Някой, евентуално, с мнение за този сайт - perfumista.eu , че съвсем случайно попаднах на нещо неочаквано?

# 699
Цената на Оршид летър е твърде висока в момента,  според мен. До 170лв за продукт ок, но повече не ми се дават. А parfium.bg  нямат конкуренция от известно време точно на този парфюм и съответно са го напомпали. В .биз беше 160лв продукт до последно и за себе си търся подобна цена за бекъп бутилка

# 700
Rochas Moustache, M EdP, Мъжки парфюм, 2018 година, 75 ml - 60lv.
https://azo.bg/rochas-moustache-m-edp-m-zhki-parfjum-2018-godina-75-125-ml
...............
Последно си бяха оправили наличностите. Според сайта им е активна офертата, но не съм звъняла лично, нямам интерес.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 16:18 от Никой като Някой

# 701

Там всичко има, но не е налично !

# 702
Някой успял ли е да получи парфюм от Азо през последните месеци?

# 703
Леле, хора, като видя, че има повече коментари в тази тема и сметката ми трепери вече. Не, че ФБ групите нямат същия ефект...
И аз получих Гинза. Насляпо беше, доволна съм от него(изненадващо), но май ще отиде за пролетта. Нещо май не ми се носят такива цветя в този сезон.

# 704
Някой успял ли е да получи парфюм от Азо през последните месеци?
Аз 2бр, всичко е точно

Общи условия

Активация на акаунт