Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 546
  • 961
  •   1
Отговори
# 750
В Нотино ФДТ Double wear 30мл e 69лв и има подарък 7мл серум. Хвана ми два кода - за безплатна доставка и за 10% намаление. Излезе ми 62 лв. За справка в Дъглас редовната му цена е станала 105лв.

# 751
Момичета и момчета, търся Very Good Girl Glam на цена без аналог 😉 Дъщеря ми се е влюбила в аромата и планирам да й го подаря за рд следващия месец. До момента съм намерила най-изгодно 30 мл за 108 лв. в Елфрагранс и 50 мл за 150 лв. в Конкорд. Ако ви попадне нещо по-добро, свиркайте силно 😚

# 752
  • София
Някой, ако има опит, може ли да сподели за колко време пристигат до София поръчките през Parfimo, ако тръгват от Чехия?
Също, има ли ъпдейти на статуса на доставката преди да мине границата?
5-7 дни.
Няма проследяване извън територията на България.

# 753
В Нотино ФДТ Double wear 30мл e 69лв и има подарък 7мл серум. Хвана ми два кода - за безплатна доставка и за 10% намаление. Излезе ми 62 лв. За справка в Дъглас редовната му цена е станала 105лв.
Бихте ли споделили кода за намаление или е индивидуален?

# 754
Момичета и момчета, търся Very Good Girl Glam на цена без аналог 😉 Дъщеря ми се е влюбила в аромата и планирам да й го подаря за рд следващия месец. До момента съм намерила най-изгодно 30 мл за 108 лв. в Елфрагранс и 50 мл за 150 лв. в Конкорд. Ако ви попадне нещо по-добро, свиркайте силно 😚
В Делириум 50мл е малко по-скъп с код, но има и 100мл лосион подарък

# 755
Фръц, а кой е кодът? Освен този за 10% не намирам друг активен...

# 756
Рядко пиша в темата, но редовно ви чета Simple Smile Попаднах на една добра оферта от сайта Harvey Nichols, пазарувала съм от тях с превозвач. Виждам , че вече предлагат и доставка до България, но не знам дали предплащат мита/данъци и т.н. Та, при пазаруване от тях за 125 паунда на 2 и повече продукта, получавате подарък парфюмен сет с изброените долу минита /трябва да се регистрирате и да сте част от REWARDS програмата им, което става при самата регистрация мисля/
https://www.harveynichols.com/news/2022/10/24/your-fragrance-gif … y&utm_campaign=21

Caroline Herrera Good Girl EDO [7ml]
Chantecaille Petales [2ml]
Escentric Molecule Molecule M+Iris [8.5ml]
Estee Lauder Infinite Sky EDP [4ml]
Fragrance du Bois Cavort [7ml]
Hermetica Verticloud [10ml]
Jo Loves Pomelo EDP [10ml]
Juliette has a Gun Ego Stratis [5ml]
Maison Crivelli Santal Volcanique [5ml]
Nishane Time Capsule Collection [10ml]
Sisley Izia la Nuit [6.5ml]
Valmont Palazzo Nobile Blooming Ballet [8.5ml]

# 757
Ако някой иска код за 10 евро отстъпка от douglas.de за ненамалени продукти над 50 евро, моля да ми пише на лични. Няма да го използвам.

# 758
Бихте ли споделили кода за намаление или е индивидуален?
KKBC-HXJ9 ползвах този код, пробвайте дали ще хване при вас. В темата за размяна на кодове също имаше предоставени кодове за Нотино.

# 759
Момичета, нормално ли е да се бави доставка от Нотино? Поръчах в края на миналата седмица. Уж пишеше, че срокът на пристигане е понеделник. Но... ни вест ни кост от тях. Не че ми е спешно.

# 760
Имах поръчка от събота и в понеделник вече беше в офиса на куриера, моите наблюдения са, че са много бързи. Бих се обадила да попитам.

# 761
Фръц, а кой е кодът? Освен този за 10% не намирам друг активен...
Персоналните за 25% са активни все още.

# 762
Пристигна вчера от Нотино. Пише, че е Refillable както в описанието при тях и навсякъде из нета, така и на капака на кутията. Не мога да го отворя и това е. Някой дали успява?

# 763
Perfume-bg. eu първи пускат в БГ 🇧🇬интензивната версия на Mancera Cedrat Boise.
Цената е със 100лв под официалната за 120мл но пак е над 200лв

https://perfume-bg.eu/mancera-intense-cedrat-boise-mazhki-parfyu … drat_boise_261022

# 764
За всички парфюмни "катерици", които имат бутилки за пълнене: - 10% код при абонамент за мейла. - 136 лв за 100 мл.
https://www.parfuemerie-kirner.de/Duefte/Damen/Duefte/Womanity-E … arfum-Refill.html

За всички парфюмни "катерици", които искат нова бутилка 80 мл. :
https://www.my-origines.com/de/womanity-eau-de-parfum-ressourcable.htm?size=80ml

Общи условия

Активация на акаунт