Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 41 380
  • 923
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Добро утро, банда!
Алечко,лек път! И още красиви снимки да ни покажеш!
Събудих се в 4:45 и няма заспиване... Та,чак излязох да се разходя.... Щом взех да ги върша такива,значи преумората яко ме е хванала. От нея даже и не мога да си отдъхна нормално...
Луда!

Спорна седмица на всички!

# 106
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се половин час преди алармата.
Днес ще ме боли глава и стомах...
Но вчера пийнах 3 чаши вино и реших да довърша боксчето....
В 10 реших да ям шоколад...
Хубав ден!
Щастлива седмица!

# 107
Добро утро.
Бъни, заповядай.
Скрит текст:
Мъфини с ръжено брашно
1ч.ч. ръжено брашно
1ч.ч. бяло брашно
1 бакпулвер
1 ванилия
щипка сол
Всички сухи съставки се объркват и добавят към сместа от:
2 яйца
1.ч.ч. захар
70 мл. олио
1/2 ч.ч. айрян(тук може да отиде и повече, според това дали работиш с ръжено или с обикновено брашно- аз добавях)- Тези съставки се объркват, като се започне първо от яйцата+ захарта. Към течната смес се добавя с лъжици от сухата смес и вече се бърка само с лъжица. Всичко се разтваря идеално.
2 ябълки се обелват, нарязват на малки парченца и се обърват с малко захар, за да ги подсладим, ако това се налага според сорта им и ги добавяме
+шепа наситнени орехи.
Пълним формички за мъфини и печем на 170-190 градуса до готовност(при мен на 175 за около 13-14 минути, но печенето си е индивидуално според фурната).
Али, лек път.
Ще слагат апарата на момчето, стиснете ни палци.

# 108
  • На брега на реката
Стискам, Мари!

Колко бр.излизат от 1 доза?

# 109
  • гр.София
Добро утро ☕
Мари, голяма си майсторица 🤗 стискам палци ✊
Карзче, адрес не знам, главната улица успоредно на морската, от ляво и дясно има заведения, там ги ядохме мин.година по това време, есента беше, а и страхотни гофрети има също😎
За изборите, не мога да повярвам, бих 100км за да дойде пак наш ....
Але, лек път!
Днес, е почивен ден тук, ММ е на работа, та ще ходя на фитнес и ще поуча малко, ще пием кафе с една позната и нейното дете.
Хубав ден момичета 🤗

# 110
Буб, с ръженото брашно и добавката на още айрян, и според големината на ябълките и шепата орехи- всичко е индивидуално, но при мен излязоха 26 бройки.

# 111
  • Бургас
Добро утро!
Ще пробвам и аз мъфините, че като съм на работа се чудя какво да си нося. Но без орехи,смятам да занеса на внучките,а малката е алергична. Днес съм И сам войнът е войн, естествено от вратата ме подкараха- едната с навехнат крак, другата имала разстройство в почивните дни. правих компреси и раздавах хапчета.
Тази седмица ще е така. С нова колежка съм, имаше отпуск от предната работа и чисти.

# 112
  • Germany
Добро утро!
И аз пих снощи 2 чаши вино и сега ме боли главата... Всичко им хареса на германците и се получи приятна вечер. Днес го дават слънчево и се надявам да се организираме след обяд за разходка. Обичам дългите уикенди. Някакви стига времето за всичко.
Али, лек път!
Хубава седмица на всички!

# 113
Благодаря за темата, Ени Flowers Maple Leaf.

Дребосите са при мен 10 дни, та съм баба 24/7. Съответно времето ми е изпълнено с тях, но не се оплаквам Simple Smile. Върнах се 30 години назад и си припомних какво е да си с малки деца Joy.

Спокоен да е октомври макар, че след вчерашния изборен ден нещата хич не изглеждат розови.

# 114
  • гр.София
Ние сме на италианска сладкарница с щерката, след фитнеса, калорийна бомба 😁

# 115
Деси, щерката как е в новата среда и съученици?

# 116
Леле, Деси, порцията много голяма, точно като за мен. Да ви е сладко.
Сложиха половината апарат на момчето. В понеделник ще е останалата част.
Оказва се, че в петък съм взела първа заплата, а аз научих съвсем случайно днес. Ще правя почерпка, както се правеше едно време.

# 117
  • гр.София
Лято, мисля, че и харесва, справя се, старае се много.
Мари, огромно тирамису, всички порции са им огромни, ако продължавам така и аз ще стана огромна 😂
Ама край, от утре никакви изкушения!

# 118
  • Germany
Мари, честита 1ва заплата! С кеф да си я харчиш!
Деси, тирамису ли е това? Огромна ми изглежда порцията.
Направихме си чудна разходка само двамата с мъжа ми. Малкото е на гости на приятелка, големият се е разучил /пу-пу/.

# 119
Стигнахме ние. Повече дванадесет часови преходи никога! Еле със Сузито.
Смятам да преям и да припадна.

Общи условия

Активация на акаунт