Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 41 408
  • 923
  •   1
Отговори
# 330
  • на Мелмак
Добро утро,

Будна съм от три часа, трети филм гледам. Вчера и днес съм работна.
Довечера съм на гости, да видим какви картофи съм си купила Wink
Ще правим картофена салата може би.

Хубав ден, девойки!

# 331
  • Бургас
Морген банда!
Направих закуска на децата. Изпращам ги на училище и лягам да си доспивам.
Много сте ранобудни,сън не ви хваща. Явно има нещо в луната. Аз се събуждах няколко пъти,но пак си заспивах.

# 332
Добро утро!

Спах като чук аз, но вчера бая се заморих, а снощи и нещо ми падна батерията рано рано. Дано само не ме почва нещо, ще мина днес за витамини.

Спокоен ден, банда!

# 333
  • На брега на реката
Добро утро!

Ети, що така бе момиче? Още ли преживяваш онзиденшната ситуация?

Вчера след работа отскочих до село, да направя последните 2 дози айвар и съм готова. Ей, видя му се края!
Сега ми се иска да направя и малко туршия, такава - обикновена, дива ферментация, но при нас са много топли мазите и не знам колко сол да сложа?! 

Честити ви покупки, момичета! С кеф да си ги ползвате!  Аз обмислям един кожен панталон, ама още го мисля, че нали и годинките си имат значение, но пък никога не съм носила!

Някой да препоръча комплекс витамини за 50 +? Нямам идея какви, но ми се иска да взема нещо, че всичките АБ, които изпих доста са ми сринали имунитета, а пък съм с Хашимото и режимна /НВ/, та май имам нужда! В момента пия едни на Форевър, но не знам колко са читави?!

Хубав ден, момичета!

# 334
Мъжът ми ме събуди в 4.50 и сега кротко пием кафе.
Сложи и на него една маска на лицето, де! Simple Smile
Тути, май имаме месец за подаване на документи за първа лична карта. Глобата била 30 лева- така каза приятелка, която ще я глобяват.
Ети, кои филми гледа?
Добро утро и хубав ден.

# 335
  • Бургас
Синковеца нямаше търпение да отидем да подаваме документи за л.к.
3-4 дена след рождения му ден вече бяхме в районното.
И да,срока е 1 месец.
Действайте,момичета!

# 336
  • на Мелмак
По Фокс крайм, Мари! Бърборят нещо Simple Smile

Бубе, онзиденшната ситуация има развитие, има напрежение, интрижка. Да видим къде ще му излезе края. Тъпичко.

# 337
  • На брега на реката
Уф, Ети, много е трудно да работиш с хора!
Хем искат работа, хем ако може пък и друг да я върши!
Дано има положителен финал!

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 08:25 от Бубoлина

# 338
  • Бургас
Добро утро!
Миналата седмица изпуснах всички новини, защото бях на обект. Много работа, много хора, но пък става много красиво.
Днес вече съм в офиса,че ме чакат много задачи.
Прочетох, че Мари е имала рожденик.Да е много здрав!

# 339
Да не забравиш за първата лична карта.
Ели, знаеш ли дали има срок и глобяват ли, ако закъснееш?
Че хубаво ме подсети, и на Монката не сме изкарвали.
Има. Документи се подават до 1м след навършване на 14г. на детето.
Ако има валиден паспорт, няма да има глоба.

# 340
  • гр.София
Добро утро ☕
Наспах се и аз, сега кафето и да изпратя щерката, вчера ми се хвалеше, че е получила още една похвала със звезда, това при тях е много, вече има 2 😁 пя ми някаква песен за немски за есента, напредва детето 🙂
Вчера следобед с една приятелка и детето и, не можем да се наприказваме, добре, че е тя, иначе щях да се побъркам.
Още две седмици и да си дойда да си видя и другото дете и котката.
Хубав ден момичета 🤗

# 341
  • Бургас
Днес съм отпускарка, пералнята се върти,хапнах си чията.
Ще ида до мама да й занеса една кутия с пиле Качаторе,че доста направих,а не обичам да ям едно и също два-три пъти.И до работата трябва да отида-забравих си противогрипната ваксина в хладилника,а мисля докато съм в къщи да скокна до личната да ми я сложат.Утре с майка отиваме на шопинг до Лозенград,малко разходка по-скоро.Трябва да сме на мястото за тръгване в 6, навих си алармата за 4, та така за свободното време сутрин преди работа-поне час и половина ми трябва, за да съм спокойна.

# 342
  • Бургас
Свърших задачките за дена.
Започнах да си отремонтирам,разни дребни неща у дома.
Сменях кранчета на мивката. От бяс и инат,че резбата е прецакана и не се развива,чак счупих железният кран. Но важното е,че работата е свършена.

# 343
Днес се раздадох на всички фронтове. Хапнах добре, даже и шоколадов мус. На маймуна се направих- свалих приложение,  за да получа 20 % отстъпка, платих с карта, за да не плащам наложен платеж и изрових стар код за безплатна доставка и си поръчах  парфюма. Сега вече ще кротна за дълго, че и двата нови са големи.
Сега почвам разкрасяване, за да си ползвам новите придобивки.

# 344
  • Бургас
Ейййй,никакви ви няма тази вечер.
Дека сте ,бре,девойки ? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт