Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 41 409
  • 923
  •   1
Отговори
# 345
  • при моите деца .....
Тук съм...
Опитвам се да гледам филм, но Митето ми разказва за училище...
Дразни ме счупени зъб.
Направих си картофи на фурна....
Тази седмица ме няма с режима 😢
Мотивирам се да ходя да гладя дрехи за утре.
Хубава вечер!

# 346
Боли ме гърло, дано се размина само с това. Вечерям горещо картофено пюре, друго не мога да ям в момента. Sad

# 347
Ох, Лин, така започва гадния вирус.
Дано не е това, че и дълго се влачи, поне седмица 🤗

Аз съм се опнала на дивана и се чудя защо по ягодите ядох толкоЗ много 😆😆😆

# 348
Аз дояждам торта и се правя на невидима, че да ме е по- малко срам.
Лино, гаргара с много сол и компрес с извара пробвай. Оправяй се.
Рум, наслади се на диванчето.
Боби, изглади само необходимото. Не се раздавай.

# 349
  • Бургас
Лин,не му се давай на вируса! Бързо да се оправиш!

Руми,що така? Аз от пролетта спрях да ям вечер. Карах я само на салати,бира и таратор. Рядко съм преяждала вечер.
И свалих килограми. И се чувствам ок. Вече съм 59кг Има още 2-3 кг Но най-вече имам бирен корем за прибиране!
Боби,и на мен в момент ми приказват за училище. На два гласа!
Големият го натиснах да чете по биология на глас. В същото време малкият ми обяснява,защо по музика пак са изгонили деца от час.

# 350
  • Бургас
Аз правя преговор на раздел по география, обяснявам градусна мрежа и още куп тъпни, иде ми да се гръмна. Дори не искам да си мисля за ден, в който ще имат и по двата разказвателни нов урок+5 страници по БЕЛ+ задачи по математика.

Лин, гаргара с вода и сода също е ефективна при налепи. Да се оправяш бързо!

Не знам дали е бонус от Ковида или друго, но май имам цистит. Болка и често уриниране, от 17 часа насам не знам колко тегела направих. Изписах си червена боровинка, утре ще видим дали няма да съм и за изследване.

# 351
  • На брега на реката
Селесте, при мен е следствие от Ковид и така вече година и 8 месеца.
Ако продължи повече от 2-3 дни направи изследване на стерилна урина и търси адекватно лечение за да не хронифицира, като при мен!

Лин, дано не е това и утре да си пушка!

# 352
Боли ме гърло, дано се размина само с това.
и мен. И кихам и се сополявя:(
Хубавото е, че нямам температура. Взех три дни отпуск, че да не разнасям бацили в работата, да видим как ще е.
Направи компрес с извара, Лин. И постоянно овлажнявай гърлото, с лукчета, нещо за смучене с антибиотик, инхалации.

Снощи помагах с домашно по Ексел, скри ми шапката щерката. Запомни от първия път и го повтори без да се зачуди. Аз като се сетя как трудно се справях с него преди години и се радвам, че децата са толкова напред, поне един позитив от постоянната връзка с устройства;)

Селесте, ваничка със смрадлика или калиев перманганат, топли крака и антибиотик, иначе не минава гадината. Пусни една стерилна урина, ма сигурно ще излезе нещо, щом така се мъчиш. Паднал ти е имунитетът.

Карз, браво за килограмите!

Бубе, какво сготви тая вечер? Откакто сме взели Косьо, май само веднъж съм готвила извън него. Голям приятел ни стана, Ренко ще я почерпя за препоръката.

# 353
Мари, Селесте, благодаря, че ми припомнихте за гаргарата. Направих си, сега разтворих прахче за настинка, слушам хубава музика и чакам прахчето да ме приспи.
Тути, смуча Стрепсилс... цял ден джуркам бонбончета и след коктейлите, ще си взема поредното. Браво на Монката!

Боби, аз обичам да гладя, но в делнична вечер не е моментът за това Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 22:46 от Linofrina

# 354
  • Бургас
Тути, имам тетра. Смрадлика същото ли е? Стерилна урина по време на цикъл дали е ок?

# 355
Тути, имам тетра. Смрадлика същото ли е? Стерилна урина по време на цикъл дали е ок?
смрадликата е билка, вари се като чай. По време на цикъл, не мисля че ще дадеш стерилна урина, ще излезе кръв, та по-добре изчакай или се обади в лабораторията и попитай преди да ходиш.
Монката като малка имаше много често бактерии и такива проблеми, а и аз като девойка. Що антибиотици са ми били, и нямаше оправия. Ако ме пита някой, как ми е минало, не знам. С години го влачих тоя цистит, в хроничен се беше превърнал. Ама от тези си години боледувания съм много стриктна, не влизам в басейни, не пера бельото си с други дрехи, нося памучни бикини, кръстът гледам да е покрит. Като бабите съм;)
Редактирам се, че да не подведа някой, ако ме чете. Написала съм го, като да се разбера само аз.
Смрадликата не се пие, но се вари като чай. Става за гаргара на гърлото при налепи и за измиване при цистит.

# 356
  • при моите деца .....
Добро утро!
Лин, Селесте, дано сте по-добре днес.
Мари, вечер готвя само нужното за следващия ден.
Днес съм пеша на работа....
Обещала съм да сготвя свинско с картофи.
Не знам дали ще успея да отида на танци.
Хубав ден!

# 357
  • На брега на реката
Добро утро!

Тути, все Косьо готви, всяка вечер.  Снощи беше свински ребърца и запечен карфиол. Любов припламна и при нас!  От както го имам, само в неделя готвих на котлон и фурна, ама щото беше домашна кокошка и хем нямаше как, хем сготвих като за няколко дни. Това му е кусура, че трябва да се готви всеки ден!
Аз също не влизам в басейни. Уролога при който ходих каза да забравя и за сауна, парна баня и подобни! Бельо и аз нося само памучно и го гладя! Дори наскоро, приятелка ме покани на СПА, ама аз отказах. Ми то нищо от нещата в СПА-то няма да мога да ползвам, а много обичам!

Карзче, браво за килцата! Аз пък на вечеря хапвам и то стабилно. Сутрих пия кефир, на обяд хапвам нещо, колкото да не е без хич, но вечерята ми е като за много гладни!

Лин, да се похвалиш с подорение!

Селесте, най-добре питай, но не пий АБ на сляпо. По-добре изчакай резултат от урина и антииограма, за да не се окаже, че АБ който си пила, не е подходящ! И без това инумитета ти е сринат от вируса, не е нужно да го сваля още с неподходящ АБ!

Хубав ден, момичета!

# 358
  • Бургас
Добро утро банда!
Снощи едвам накарах баткото да си ляга. Сега едвам стана. Автобуса му е в 7ч
ОММм!

# 359
Добро утро!

Лин, Селесте,  бързо да се оправяте!

Аз си накупих вчера витамини, обаче, пусто, не помня по колко капки вит. Д на ден трябваше да взема 😆

Майка и татко имат днес годишнина от сватбата,  та довечера ще се съберем на полеем повода.

Спокоен ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт