Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 41 415
  • 923
  •   1
Отговори
# 375
  • На брега на реката
Добро утро!

Съни, аз винаги съм казвала, че ранното ставане е вредно за семейния бюджет /поне у нас де/! Blush

Лин, още нямам такъв уред, но и аз мисля, че е от готвещия, а не от уреда!

Фонсче, що я запича във фурната, твоя не беше ли с двата капака? 

За Тути,
Скрит текст:
Снощи Косьо сготви пукани чушлета, печени чушки за салатата, пържени картофки и печен свински дроб! Всичко стана много бързо и вкусно! Е, как да не го харесвам!
Хубав ден, момичета!

# 376
Добро утро Simple Smile

Бубе, какво отстреля Sunglasses

За уреда бях наистина изненадана, но донякъде съм склонна да се доверя, понеже готвещият се старае да се храни качествено и вкусно. Мусака и пържени картофи не прави, други гозби коментирахме. Това сигурно също е от значение Simple Smile

# 377
  • на Мелмак
Добро утро,

Аз си използвам и котлоните и печката Wink
Планирала съм разчистване в къщи. ММ предполага Grinning Имали сме две мазета долу, да ама не използваме ни едно. Не стига, че нямам място, ама и философ ми се въди. Днес ще го впрегна. Wink
Вчера правих патладжан с печени чушки, чесън, мента и кисело мляко, чуден! Yum
После ще дам отчет колко място съм освободила Wink

# 378
Добро утро и от мен. Тъкмо прочетох за приятеля на Лино и кукъра и си мислех, че съм приключила с размишленията, и Фонсе пак ме тласна към размисли....
Хубав ден!

# 379
  • Бургас
За Добро утро,що да не ми опъне нервите дребния!?
И баткото и той!

Ха,Добро утро, банда!
Имам нужда от кафе!

# 380
И аз си мълчах до сега, но да дам и моите пет стотинки по въпроса.
Няма да хвърлям пари по този уред. В къщи не се готви всеки ден. Ако все пак го правя използвам фурна или котлон и става достатъчно бързо. Пържено не ядем изобщо.
Ще стане като хлебопекарната - уреда седи в шкафа и се използва само да ми омеси тестото за пица (няколко пъти в годината) и тестото за козунаците на Великден. Та, аз съм пас 🙂

Отивам на кафенце.
Хубав ден ☀️

# 381
  • гр.София
Добро утро ☕
Аз си ползвам фраера ежедневно, много съм доволна!
Скоро нищо не съм си купувала, само за дома пазарувам, сега съм на аранжировка 😁
При мен нищо интересно, все едно и също, да ви кажа не е лесно да си безработен 😂 пуснах лаптопа, ще пиша домашно по немски, от вчера сме ваканция, ама ни е уплътнила яко!
Щерката снощи ми събра очите, говореше по телефона с нейна съученичка на немски все едно на български, научи ме на няколко училищни хубавини 😎
Хубав ден момичета 🤗

# 382
  • Canada
Добро утро!

Бубе, с двата е, но психологически не съм дорасла за мусака в тенджера 😁 А и при мен като при Етти, мястото е кът и единия капак стои в мазето 😋

Лин, че какво й е на мусаката?! Протеин, въглехидрат, като добавиш зеленчуци си става съвсем балансирано хранене 😁

Никой в нищо не убеждавам, за мен ценното на този уред е, че пести време. Мусаката вчера се сготви точно за 6 мин под налягане на ниска температура. Пиле за супа / печене е готово за 15-20 мин. Освен това не се въртиш непрекъснато да баеш около котлона / фурната.
Та всеки си знае домакинството и си преценЯ 😁😁😁

# 383
  • Бургас
Добро утро! Аз съм много доволна от еърфраера .Ползвам го много. Той и кафе машината са най-използваните уреди в къщи Simple Smile
И мен голямата запона да ме ядосва. Повече от обикновено, де. Явно взе да я тресе пубертет някакъв. И като превключи, няма равна.

# 384
  • Germany
Добро утро!
Умирам за сън. Пак се събудих по нощите и се въртях сто часа и реално до сутринта бях в някакъв полусън и сега ми клюма главата. Отпадна ми урока по немски, защото учителката е болна и сега се чудя дали да не си легна обратно. Вчера ми звъннаха да си взема малчо, че го заболяла много главата. Докато отида, му беше попреминала и като се прибрахме размина, но още го мисля и се притеснявам днес как ще е. Лошото е, че е почнало с някакви проблеми с виждането /като замъгляване/, както при мен почват мигренозните пристъпи. Дано не е това и да е било нещо инцидентно! Иначе май е за нови очила. И той като батко си, в момента в който дръпна рязко в растежа и почна да качва диоптъра.
Хубав да ви деня!

# 385
Добро утро. Мъгливо и студено е. Дано после се покаже слънце.
Събудих се рано,а ми се спи. После може да дремна. 😁
Аз също не готвя всеки ден. ММ сега например яде 3 или 4 дни шкембе,което си беше сготвил. Но за нас със Синеочка си правя по нещо,дали пържолки,дали кюфтенца. Удобно ми е във фраера.

# 386
  • На брега на реката
Да можех и аз да съм железна, като Руми!

Лин, днес нищо не отстрелях, но стана ли по нощите, съм фурия!

# 387
Аз пък имам място,но....приятелка има фрайер, готви в него. И никой освен нея не го харесва.
Та такова нещо няма да вземам.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 11:11 от Titina

# 388
Вие сутрин поръчвате, аз нощем;)
Ей сега дойде куриер, имам съобщение за още един днес, а снощи уважих обувкибг;)
Тръгваме на очен преглед с Монката, аз съм добре, ама тя хич не вижда. Да видим какво ще кажат, но очила ще се купуват, сигурна съм.
Лин, ти как си, премина ли?
Аз оздравявам, днес се събудих по-добре.

Не я знам нинджата как готви, но майсторлъкът е в готвещия. Зълва ми има Еър фраер от миналата нова година, заек беше готвила в него и ориз. Нито едното, нито другото ми хареса, но тя и на фурна така си готви. Виж, мъжът ѝ е по - добър готвач, табиетлия, една салата да направи, си личи че се е постарал.
Тит, какво е грайфер? Най-вероятно те е редактирал телефонът. Или и такава машина има, а аз не знам;)
Але, пропуснах вчера, но, да са здрави вашите още много години и да ви събират!

# 389
  • Бургас
Деско,щерката как го е научила толкова бързо немският?
Искам и аз да го уча?
Баткото все има думи д пише. Опитвам се по неговите записки да уча,но не му разчитам всичко.
Изтеглихме и Дуолинго. Там е английско-немски.

Общи условия

Активация на акаунт