Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 40 785
  • 923
  •   1
Отговори
# 60
  • На брега на реката
Добро утро!

Леле Али, какви красоти и в чинията даже!

Селесте, дано ти се размине!

Аз поспах, но се събудих със сванат кръст!  Един почивен денда съм без децата и съм схваната, явно трябва да съм на педал!

Плана за деня е пране, чистене, гладене и красота! Joy
Косьо готви, бързо и вкусно и направо си го обичам!

Хубава неделя, момичета!

# 61
  • София
Добро утро, ако съм сигурна, че ще се запази при куриерите, да ви пращам:

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 08:50 от buni

# 62
  • Бургас
Лелеее,Бъни,искам всичките,барабар с кафето !
Ще ги търся из бургаските сладкарници ...

# 63
  • Бургас
Добро утро!

# 64
  • На брега на реката
Ей, Бел, най-после! Как си, къде се загуби?

Честичко се сещам за теб и за другата Бел, с малката сладка Бухтичка! Как ли са и те...?

# 65
  • на Мелмак
А, точно като румънските, но мини, там са огромни Grinning

# 66
  • Бургас
Чета ви, но няма какво ново да пиша. Работа- в къщи. По- често сама у дома.
Наспана и изкъпана, каня се да отивам да гласувам.
Коминчета съм виждала в Будапеща, на един коледен базар. В Румъния също. Сториха ми се големи и много сладки и не ме съблазниха.

# 67
  • София
ети, имаше два размера, аз поръчвах малки. Пекарната е на Раковски 84, когато минаваш оттам.
алечко,  много е красиво!

# 68
  • Бургас
Бел,радвам се,че се разписа. По често го прави.

Сърбам кафе и мислено ям коминчета 😂☺️

# 69
  • на Мелмак
Бъни, благодаря, ще знам за моите. Аз сладко много рядко ям, а сега изобщо. Може би това е причината да не ги знаем Wink

# 70
  • Canada
Добро утро!

Коминчета съм яла в Банско, хубави са 😁

Але, мн красиво!

Вчера цял ден не се спрях, днес пак се очертава да е така 😁 Надявам се този месец да финализираме проект, който повече от година е фокусирал цялата ни енергия и внимание. Да бъде!

Шоколадко ми е с екзема, на антибиотик, кортикостероиди и хидрокортизон. Хич не ми е тамън като нещо не му е наред 😕

Селесте, леко да минава!

# 71
Първата работа, когато си взема нов телефон е да му изключа коректора и подсказката. Ужасна "екстра".

Ще дебна за коминчета още повече, че сме се насочили към Букурещ на Коледен базар по женски. Ама бая ще си почакам 😆
Но само с едно трудно ще мина 😁

Селест, 4 пъти карах пустия ковид, а колежката дето си бъркаме в чините (както се вика) нито веднъж. Та, дано ти се размине.

На голямата много й е харесал курса, запознала се с много деца, супер е доволна но ... няма да ходи повече, архитектурата не било нейното 😂
Майка ми навремето имаше един лаф - голяма радост са дечицата.
Усеща ли се сарказма, така написано 😂

# 72
  • Бургас
Фонсе,да бъде!

# 73
Привет на всички.
Инфо за морските момичета- козуначени коминчета тази година имаше в Черноморец, на главната, малко след площадчето с фонтана. Ако има още туристи там сигурно работи павилиончето.

# 74
  • гр.София
Привет!
И ние се стягаме да гласуваме в съседен град.
Карзче, тези коминчета съм ги яла в Бургас на главната, посока морската градина 🙂
Купихме вчера телефона на щерката с план, но така унизително не съм се чувствала никога! Добре сме си послали българите в чужбина, определено сме втора ръка хора. Не бях чувала да се иска депозит за сключване на договор за мобилен оператор, но и това доживях, да дам 200евро, че да съм на договор за телефон за 2г. Още съм бясна, а ако искаме и телефон депозита става 400 евро! Луда работа! Накрая го платихме целия телефон, не се отказах само заради щерката, че беше готова да ревне.
Та така, оплаках се 😁

Общи условия

Активация на акаунт