Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 41 430
  • 923
  •   1
Отговори
# 465
  • На брега на реката
Ети, успех в разговора и приятно гостуване!

# 466
Добро утро!

Спах като буба аз. Сега пия кафе и отивам на закуска в кумицата 🥰 След това отивам на къщата на баба. На финалната правя сме и един чифт ръце още не е излишен.

Спокоен ден,  банда!

# 467
  • гр.София
Добро утро ☕
До сега спахме 🙂
Навън вали от снощи, а трябва да пазаруваме, ММ е и на работа днес, та май ще подпирам дивана.
Закуска няма да правя, щерката спи още.
Хубав ден момичета 🤗

# 468
  • Germany
Добро утро!
Пак не спах добре... Навън е мрачно и вали. Уж за утре го даваха слънчево, ама са сменили прогнозата и слънцето остава за понеделник. Аман значи с тия дъждове уикенда! Никъде не можем да мръднем.
Хубав да ви деня!

# 469
  • Бургас
И тук е мрачно, та няма да се излиза никъде. То не че аз ставам за някъде. Трябваше да сме с приятели за няколко дни в Марково, ама отече работата. Пих един Нурофен към 5 и засега съм добре, не се налага да се превивам на две заради кръста, другото и то май отшумява. Лошото е, че нямам никакъв апетит. Откакто съм се прибрала, хапвам по един плод на ден, малко салата за вечеря и това е, нищо не ми се яде.

Никаква маниачка не съм на тема пране и всякаква домакинска работа. Като не се изпере петното, в коша за боклук и толкова. Скъпи дрехи не купувам, така че въобще не ми се свиди.

Снощи правих мусака, майка прати пържолки за именика, свекърва ми ми прави телешко варено, че да събера сили, така че храна за уикенда има. Сменила съм всички консумативи на робота, та и той си се върти доволно по стаите. От мен се иска да поработя сериозно, че за понеделник трябва да предам един документ, а дори не съм го започнала.

Ети, успех с разговора днес. Май си прекалено добра с тях и си правят каквото искат.

Спокоен ден, момичета!

# 470
  • Бургас
Времето е само за в леглото с книжка!

# 471
  • Бургас
Времето е само за в леглото с книжка!
Точно това мисля да направя! Иначе съм пуснала миялна, 2 перални, прахосмукачка . Похарчих някой лев магазините около нас и вече се изморих

# 472
Слънчево е при нас, не ми завиждайте;)
И аз похарчих някой лев, само глупости купувам. Някой с покупка на  коледна покривка още в октомври, има ли?

# 473
  • Germany
Селесте, дано ти разминат всички неразположения вече! Опитай се да ядеш от телешкото варено, наистина ще те дигне бързо.
Поспря дъжда и ще ръчкам малкото да направим една бърза разходка преди да е почнало пак.

# 474
  • на Мелмак
Такова хубаво слънце се показа Heart

Селесте, дано скоро ти размине, без да сваляш много. Аз след първия Ковид свалих за една седмица 10кг, бях заприличала на съсухрена скумрия. После се поправих де Wink

Тути, аз съм на вълна коледни подаръци Yum

# 475
  • Бургас
Тути,подсети ме,че и аз трябва да си взема. Моите са с петна,тук-таме. За смяна са.
Миналата година не я поднових,но тази вече трябва.

Мен ме боли главата и съм си полегнала. Пих хапче.

# 476
Коледна покривка даже и по Коледа няма да ме видите да купя 😆

Шкуря едни тавани, без ръце останах. Но къщата става разкошна. Особено като се има предвид,  че си бя за багер 😬

# 477
  • Canada
Ооо, Але, браво! Да покажеш снимки 😊

За коледната покривка не ме броите 😁 А за подаръци тази година ще раздавам по щайга домашни картофи 😁 Като се има предвид инфлацията съвсем ще съм в тренда, мисля 😄

Селесте, живна ли малко?

Мн моткав ден, само със задачки се занимавам, хич не си починах.

# 478
  • Бургас
Фонс, съвсем не е зле коледният ти подарък. Туршия трябва да направя другата седмица, ми то карфиолът 3 лв. Ние четири 3 л буркана си ги изяждаме за отрицателно време.

Да кажем, че съм една идея по-добре от сутринта, макар и с все така празен стомах. Така си мечтаех за телешкото варено, но не ми понесе, сега смуча кисело мляко. Баш на веяна скумрия съм се докарала. На татко му е мечта Истанбул, та само да живна и ще отида да се захраня с нещо питателно там Simple Smile

Але, как няма да става разкошна, като с такъв мерак си я правиш.

# 479
Имам 1 брой коледна покривка, която е над 15 годишна, грозна е, но и ние не придиряме баш за такава. Ползвам я 1 ден и заминава в коша за пране. До сега не съм имала порив като при Тути.
Обаче за коледни подаръци си е време и трявба да се разтърся. Вече подаръците са символични, но трябва да са хубави и съобразени с децата.
Селесте, да хапнеш и за мен. При нас карфиола на пазара беше 1 лев, а кестени има от 1,50 до 7 лева.
Али, не се отказвай с таваните, заслужава си.

Общи условия

Активация на акаунт