Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 41 428
  • 923
  •   1
Отговори
# 450
Има прахове и омекотители (аз ползвам само течни), хипоалергенни без аромати ако някой не обича. Не всеки омекотител е ароматизиран. Аз такива предпочитам, но смених, понеже половинката обича да му мирише на Коколино 😄

# 451
Без да третирам петното, никакъв прах не ми върши работа. Че понякога и като го третирам е така.
Омекотител слагам, ама не трае дълго.
Купувам, който е на промоция, от трите дето ползвам.
Не съм маниачка на прането, сушенето ми е дерт обикновено.
Честито на имениците! Айяла, а за теб, ведър и усмихнат нов период пожелавам!

# 452
За някои петна оцет върши чудеса, да знаете.

# 453
Айяла, здрава да си. Както и всички празнуващи.
Като се роди Калин бях пощуряла на тема еко и био. По препоръки бях купила чак сапунени люспи за пране. Некаква работа не вършеха. Близка приятелка от форума ми беше забила въпроса за тях. Оказа се че и при нея нямало резултат, но и двете си мълчахме като партизани на разпит.
За петна използвам едни писалки на Тайд или от Лидъл препарат за петна.

# 454
  • Germany
Аз, моите с много дуднене, ги научих да внимават и си реших проблема с петната Simple Smile Предпочитам да използвам колкото се може по малко препарати и затова си спестявам омекотители и разни други добавки.

# 455
Пяната за фурни на Лидл върши чудеса за петна. Миналата седмица детето се прибра от екскурзия с огромни мазни петна от дюнер. Веднага пуснах да ги изпера,  но без резултат.  Напръсках с пяна, изпрах отново и всичко се изчисти.
Селесте,  проспала съм, здрав са е баща ти.

# 456
Сега и пяна за фурна ще купя

# 457
Айяла, здрава да си!

Днес ни дадоха офертата за Букурещ по женски. Ще се ходи 😁
Щерките и те ще идват. Нямам търпение.

# 458
Честито на празнуващите и най-вече Айяла. 🍷
И аз не съм много капризна за препаратите за пране,а и петна без третиране нищо не изпира. Носеше ни приятел от Германия Ариел/Персил/Омо. Хубави са,но вече не пътува и няма. 😁 Помня една грамадна кутия Ленор 2 в 1 ми даде последно,доста време в ползвах. Ще пробвам тази пяна за петна. Миналата седмица два пъти ми пада мазно парче месо на крака,но пръсках с обезмаслител и се изпра.
Руми,супер! Ходи ми се и на мен някъде. 😊

# 459
  • при моите деца .....
Привет!
Айяла, бъди здрава и много щастлива. Да влезнеш в щастлив период!
Пера с Ариел и Персил от Австрия, имам и дози Персил пак от там ми купува ММ. Много ми харесва АРиела, но сега ММ донесе Персил.
Излизахме с кръстника и жена му и детето.
Хубаво си изкарахме.
Бяхме на заведение навън, имаше камина и найлонови прегради. Дано не се разболее Митето.
Бях уморена и не ми се излизаше, но изкарахме хубаво.
Имах нужда.
Минах през банята и ще лягаме.

# 460
  • На брега на реката
Добро утро!

Айялче, от днес вече да си в новата, хубавата серия!

Селесте, здрав дa е татко ти! Как си?

Аз съм от маниячките на тема пране! Разделям по цветове, материи и ползвам само препарати, които съм решила, че ми вършат работа! Ама в мое оправдание ще кажа, че това е от "Девата" в мен, която понякога искам да напердаша, защото прекалява!  Ползвам омекотител, защото ММ се сърди ако не използвам, а пък да деля дрехите на мои и негови вече е лудост и няма да го направя! Ползвам Мелио за мазни петна и е супер!

Работна съм днес, но е за последно и някак съм се настроила позитивно!

Хубав ден, момчиета!

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 06:54 от Бубoлина

# 461
Добро утро.
Чакам детето да стане и да пробваме новия уред за гофрети. После чистене и на разходка до Витоша. След това, както дойде.
Хубав и усмихнат да е денят ви.

# 462
Добро утро.
Хубав ден!

# 463
  • на Мелмак
Добро утро,

Не съм Дева, но съм като Буба 🙂.

Канени сме на гости днес, поискаха туршия да им занеса. Вчера направих парена, много добре ми се получи от раз Grinning

Разговарях с едната колежка, днес разговор с другата. Уффф. Его, его...

И на мен ми се ходи на Витоша.

# 464
  • при моите деца .....
Добро утро!
И аз деля прането по цветове.
До скоро перях Митето отделно с бебешки прах, заради АД. От месец пробвам да пера и него с Ариел.
Поспах до 7.
Още ми се лежеше, но станах.
Днес ще изведа Митето, ще пише... Ще изпратя ММ.
Трябва да готвя....
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт