Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 41 426
  • 923
  •   1
Отговори
# 435
Айяла, честита да си!
Много пъти съм се изкушавала да питам един от шофьорите ни с какво пере/му перат дрехите, че миришат толкова хубаво и силно Simple Smile

# 436
  • Бургас
Айяла, честито да е името ти! Здрава да си! Време е да застъпи по-щастлива серия.

# 437
  • Euskal Herria
Здрави и честити да са днешните именици!
Айяла, да свършва по-скоро тази серия!

# 438
Наздраве, Айяла. Да си жива и здрава и никакви кофти серии от тук нататък!

# 439
  • Бургас
Честита да си Айяла!

# 440
Ох, много ми е далечна темата с прането. Но няма да забравя първия ми контакт с нов колега. Излизаме да пушим, не се познаваме, той ме гледа втренчено 1-2 минути и изстрелва: "Ти с какво переш?Smiling Imp

Може да е било някаква свалка. Мен един ме беше питал дали мога да готвя боб. Беше сериозен въпрос.

# 441
  • на Мелмак
Честита да си Айяла!

# 442
Честит имен ден, Айяла! Честита да си и да свършва серията!

И на мен ми е безразлично прането. Наистина до момента не съм имала неизпрани дрехи, а поимвам и работни и кални Grinning Омекотител не слагам и никак не ми е приятно дрехите да миришат на прах за пране. Предпочитам просто на чисто, на слънце.

Още малко и избутваме работния ден. На йога няма да ходя, защото инструкторката я няма. Баси, тамън се бях навила Grinning

Лилс, разпиши се.

# 443
По метода на Али действам у дома с прането. Тук не е спряло да вали. Метеоролозите познаха.

# 444
  • дядовата ръкавичка
Благодаря, момичета! Здрави и безгрижни да сте!

# 445
Честита да си, Айяла и лошото да е зад гърба ти.

# 446
  • Germany
Честита да си Айяла!
Али, правила съм си експерименти преди години, като бяха малки децата и определено Ариела переше най добре /петна и трева например/. Сега просто съм си свикнала с аромата му и точно това, че не мирише силно ми допада много.
Днес цял ден е мрачно и дъждливо и аз съм кисела и заядлива и тъпча бисквитки с шоколад за подобрявене на настроението.

# 447
  • Canada
Честита да си, Айяла, нова, хубава серия да те споходи 🤞🍀

Селесте, и твоя татко да е честит! Както и всички останали празнуващи!

В групата на Мари и Але съм за прането, обмислям и еко топки. Наскоро попаднах на био прах за пране от кестени, интересен ми се стори.

# 448
Фонсе,снощи загледах някакъв био български прах за пране.Предлагаха и ръчно изработени топки вълна,за пране,сушене и ароматизиране ги лансираха.И белина на прах.Честно казано доста се изкушавам да опитам праха и белината.One мисля беше фирмата.
Айяла,здрава да си, всичко лошо да е зад гърба ти!

# 449
Като беше малко детето колко препарати за петна,  прахове и т.н. смених и нищо не изпираше. И сега и така.

Общи условия

Активация на акаунт