Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 41 422
  • 923
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Добро утро!
Честити да са днешните именици! Моят татко празнува днес. Не знам дали ще успеем да се съберем обаче, че аз втори ден само лежа. Не ми стига едното, ами и цикъл с болки в корема и кръста.

Честити да са ви покупките, момичета, със здраве да си ги носите!

Прах и аз си поръчвам онлайн, носят ми го до вратата. Внос от Италия, Испания, Турция.

Фонс, бая тежка кошница Simple Smile

# 421
  • на Мелмак
Айде сега кажете от къде поръчвате онлайн прах? Не, че не си купувам от Турция, не, че нямам италиански магазин наблизо и то голям.
Моля Flowers Bouquet

Селесте, Hug

Фонси, на планината, спокойствие, че се изнервих яко и аз Wink

# 422
Селесте, да е жив и здрав баща ти, а ти се стягай, за да празнувате!
Забравих и аз пончото на Съни- много ми хареса.
Фонсе, не мисли много кошницата. Поръчвай, а после я напълни отново Simple Smile
Хубав ден от мен.

# 423
Селесте, здрав да е баща ти, а ти бързо да се оправяш.
Аз тази година съм на вълна зелено и пончото го взех за един панталон. И полата има зелено, но е друг нюанс и не вървят двете.
Ети, аз следя промоциите в -spam046-. Не пазарувам само препарати, но е основният ми пазар от тях.

# 424
  • гр.София
Добро утро ☕
Благодаря, момичета 🤗 така са децата бързо се адаптират, не, че не ми мрънка за всичко 😁
Тук има всичко, такова изобилие на каквото си поискаш, неща които съм търсила по специални магазини, тук ги има на всякъде.
Само се купуват гланцове, вече имам две снимки на Коледни адвент календари, гледам в другата тема, че са дефицит, тук е пълно... За цените да не отварям дума.
Прах за пране само ползвам, течен и на капсули, не, едвам избутах капсулите на Ариел който ММ беше взел, ужасно задушлива миризма 😁
Честити да са празнуващите 🎊
Съни, и пончото и полата ми харесаха много 🙂
Тути, много яки боти🤩 дано ти паснат!
И аз като Фонсето съм на обзавеждане на дома, тоя хамбар не мога го запълна 🙂
Петък е, хубав ден момичета 🤗

# 425
  • Germany
Добро утро!
Селесте, честит да е баща ти!
Днес стиснете палци и за двете ми деца, моля. Големият има класно, малкото вокабел тест. Другата седмица пак. Наближава ваканцията и ги подпукаха. Не ми се мисли след ваканцията какво ще стане.. Деси, ще ми е интересно да споделиш, как се отразява на Маги лудницата с класни и тестове ноември и декември. И аз много ви се радвам на бързата адаптация Simple Smile
Прах за пране купувам само Ариел. Пробвала съм и други, но не ми харесва как перат.

# 426
  • Бургас
Аз зареждам от https://itopshop.biz/perilni-preparati
Гледам да редувам течен гел с прах, така знам от майстор.

# 427
Селесте, честит да е татко ти, а ти бързо да се даврадисваш!

Нивгиш не съм забелязвала разлика в качеството на изпраното пране в зависимост от праха. Само в аромата, някои миришат много силно. Аз предпочитам да пера с течен и ползвам или Савекс или Тео бебе. Сега взехеме капсули ариел от Метро, че бяха плати 1 вземи 2 и май цената беше добра. Ама последния ми спомен за капсули Ариел са за не добре разтворени капсули в прането, та да видим.

# 428
  • Бургас
Селесте,честит и здрав да е татко ти!

Оздравявай бързо,че да се съберете!

Честит празник!

Аз трябва да бягам по задачки,а ми се лежи,спи ми се

# 429
  • Germany
За мен, има разлика в изпирането, особено при по замърсени дрехи /детски дънки например/. Капсулите на Ариел, на мен ми миришат много силно, течен не съм пробвала. Ползвам само на прах. Не ползвам омекотители.

# 430
Здрави да са празнуващите!
Селесте,сравнявайки със заобикалящите ме магазини,този е доста скъп 😳, особено ако се гледат непромоционалните цени.Но не е само този магазин,масово като разглеждам,са подобни цени.При мен има двама големи търговеца на подобни стоки,продаващи и на едро,и на дребно.И от тях съм свикнала,да плащам сравнително реалната цена на стоките.Масово са търгаши-най-простия шампоан с чесън при мен е 4 лв,а го препродават на 7-9...
Але,как можа от меката на евтините перилни да не се заредиш!?Имала съм няколко случая на неразтворени капсули (минимума ми е час и 10 минути),от тогава такива и течни не искам да погледна.С прането компромиси не правя,за нашите нужди взимам само гръцки Ариел (прах).Някои турски знам че се забъркват в "гаражи",от българи живеещи в Одрин съм го чувала.Затова от там много внимателно,от къде пазарувате.От борсите в Одрин,по мое мнение,избягвайте.

# 431
  • Бургас
Честит имен ден на всички,пишещи в темата!
От Турция не си купувам препарата,мъж ми носи от Германия.И на мен ми се е случвало капсула Ариел да е залепнала неразтворена по дреха,но аз пера на програма 1.05ч, може от това да е.Или е била претъпкана пералнята.
Донесох си от Лозенград 7 броя сок от нар в стъклени бутилки, на една сергия пък опитах от черница и много ми хареса.Взех 2 л.Другото -дреболии.Душ гел с кактус и ексфолиращи частици,течен сапун с морски аромат.Сусамов тахан,голям буркан и петмез от рожков.Сладко от ягоди с едни огромни цели плодове вътре.Доволна съм от пазара, намерих от лилавите смокини.

# 432
Добро утро Simple Smile
Капсулите на Ариел ми идват слаби на аромат и слагам по 2. След тях добавям омекотител.
Като аромат най-много ми допадат течният Сано Максима и белият омекотител на марката.

Честито на празнуващите днес!

# 433
  • Бургас
Ренко, ми и те семейства хранят Simple Smile Аз следя промоционалните им цени, не плащам доставка, носят ми го до вратата, та едното за другото. Последно взех кутия Ленор 7.5 кг с един течен 5л и ги въртях не помня колко време. Добре че стана дума, та да поръчам пак някакъв.
Наблизо отвориха подобен магазин, другата седмица ще намина за справка.

# 434
  • дядовата ръкавичка
Ох, много ми е далечна темата с прането. Но няма да забравя първия ми контакт с нов колега. Излизаме да пушим, не се познаваме, той ме гледа втренчено 1-2 минути и изстрелва: "Ти с какво переш?Smiling Imp
Лелее, толкова да ми е безразлично и скучно всичко свързано с домакинстването, въобще не ни тръгна разговора Smirk

Аз съм от имениците днес,  ама не ми е празнично, една куца серия ме е подхванала отново. Ще пия един джин, де, за мое здраве. Пийнете и вие, кой каквото харесва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт