Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 793
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 105
И ние след малко ще се замъкнем. Не знам колко имаме в едната посока. Сигурно 30-ина минути без чакането по спирките. Надявам се един ден децата ми да имат избор да се върнат. Защото с 166-те секции в южната ни съседка и тези с алуминиевите шапки и "високоточковите" оръжия, които стават все повече, нещата отиват само от зле към по-зле.

# 106
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Гласувах. Още пред посолството ми се обясни, че ако не см гласувала за една от четирите(или шестте) партии, които влизат, моят вот ще се разпредели пропорционално между тях.
Точна както ако не бях ходила да гласувам.
Тъжно, но вярно. Sad

За 13 Wink - да има и нещо весело

Пълно е Wink

Това не е магазин за художници. Квартален агазин за офис материали с щанд за Крафт и художнически стоки.

Чаках да отвори и сребърния магадин, но търпението ми се изчерпи преди на тях да им дойде ищах за работа.
11 е прекалено рано да започне работния ден.

# 107
Обичам да ме ограмотяват относно правото ми на глас.
Още повече обичам, когато имам "избор" между куцо и сакато, между трън или глог, да се изразя фигуративно.

Добри, ако Нахалницата влезе в този магазин, ще трябва ремарке, да натовари покупките ѝ.

# 108
не могат да ме спрат, когато съм решила нещо, но наистина не се бях замислила какво става с гласовете, дадени за "отпадащите" партии.
Sad
уиш, аз не съм художник, но и на мен ми е трудно да изляза. Simple Smile

има и още един "канцеларски" магазин. на три или четири етажа е. има невероятни неща, но е по-разхвърлян и не можеш веднага и лесно да намериш каквото търсиш.
Wink затова пък намираш каквото не си търсил и даже не си знаел, че не можеш да живееш без него. Wink

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 14:50 от st. Dobri

# 109
Не ми стига всичко останало, а ме заболя и стомаха + киселини.
Вероятно е от нещо, което НЕ си яла.

# 110
  • София
Извинете, че ви отклонявам от тема избори, но силно ме развълнува един кифленски въпрос. Stuck Out Tongue Winking Eye Днес два пъти видях млади жени с изрисувани сключени вежди. Аз моите естествено сключени вежди се трепя да ги скубя и проклинам, а тези двете нарочно ги рисуват тъй. И ме загложди въпрос дали пък не е модерно?

# 111
Гласовете за “Не подкрепям никой” обаче не се преразпределят. Иначе е така за другите.

# 112
пандичке, да не са се маскирали на Фрида Кало?

попи, все някак трябва да ги докарат до 240 Wink

# 113
Те ще ги докарат до 240 и десет само да са гласувалите образно казано Simple Smile
Всеки гласува и да иде и да не иде да пусне бюлетина.

# 114
  • София
ДобрЕ, не бяха като нея, нейните са си буйни дебели вежди. Буквално и двете бяха с една тънка черта от единия до другия край на лицето, която леко се изкривяваше надолу в района между очите. Първата я гледах бая време докато разбера какво в лицето й ми се вижда странно. Втората вече от раз я разгадах.

# 115
две неща са безгранични - вселената и човешката глупост.
за вселената има съмнения. Wink

# 116
  • Наблизо
Исках тук да публикувам,но отиде в другата тема..
След малко потеглям за изборната секция.. Чувствам се като в детската градина,когато манджата беше някаква гадост.И какво правехме като имаше гадост за ядене? Не ядяхме.
Ама като ни я предлагат тая гадост всеки път,няма да стане по-добре.
Аз смятам,че трябва да се коалират,ама не по “теб те харесвам”,а по какво могат да донесат всяка от големите партии на тази коалиция.
Тогава със сигурност ще бъде успешно,но не вярвам да стане..ще прекарват цялото си време във вадене на кирливите ризи на другия и оправдания “Ето,той е,не съм аз”.
И най-смешното е ,че дефакто всички партии са малко или много десни и на хартия трябва да могат да мелят брашно..освен със столетницата разбира се..

# 117
  • Пловдив
Тоя път и аз и мм гласувахме. Рядко го правим...това за разпределянето не го знаех. С риск да ме замеряте Wink не вярвам и в истинността на тия гласове дет ги фърляме...Нали знаете, че вярвам в конспирациите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 118
Много имам до се оплаквам. Седнала съм сутринта върху една миризливка, докато пихме кафе с МН в парка. Сега имам мехур, като от изгорено на едната кълка и обезцветено петно на любимите дънки, което лъсна след прането. Добре, че в къщи не оставам без Дефламол. Ма боли м@...мка му.

# 119
Тоя път и аз и мм гласувахме. Рядко го правим...това за разпределянето не го знаех. С риск да ме замеряте Wink не вярвам и в истинността на тия гласове дет ги фърляме...Нали знаете, че вярвам в конспирациите Stuck Out Tongue Winking Eye
От тези конспирации сме на това дередже и не вярвам да се оправим скоро. Независимо от всичко и аз отивам да гласувам. Правете каквото трябва, пък да става каквото ще.

Общи условия

Активация на акаунт