Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 795
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 90
  • Наблизо
Още не съм отишла да гласувам..Трябвя да пътувам 15 км те 30 минути и вън вали Sad Ще водя и детето на лекар.
Мъжът ми ме навива да не ходя.Много му пука на него.

# 91
Сирос, комбинацията гъби и сметана винаги ми звучи страшно апетитно. Да споделиш после рецепта. Heart Eyes

Бюти, ТМ българин ли е?

# 92
  • Наблизо
Не,затова не му и пука.Обхванала го е някаква избирателна апатия и него,на тукашните избори преди няколко месеца,а и на предишните за нешо друго,аз съм го карала да иде..но той гласува в училището отсреща..

# 93
Няма да гласувам, последен ден от самокарантината ми е. Навън духа зверски, имам чувството, че блока ще литне.
Мислех да пратя тийна до магазина, но се отказвах. Ще минем без кисело мляко и яйца. Просто няма да направя хляб, а утре ще стана по-рано и ще направя талиатели, че по-бързо стават от макароните.  След толкова висене в къщи и разните му лЮкарства само тоя силен вятър ни трябва да ни одуха. Дано утре да е по-спокойно. Пенка пере, ама дали ще успея да опазя дрехите от отлитане от простора - идея си нямам.

# 94
  • sf
Аз продължавам с почивката, кафе, палачинки.
Ако успея да се прибера на време може и да гласувам. Положението с обществения транспорт в северозапада е трагично. Дано го има рейса в 15ч, че инак шефа ще ме изяде утре.

# 95
Аз я свърших работата по гласуването. За пореден път си мисля, че няма да има смисъл в поредното упражнение. А дано "порасналият висок"(да не кажа другата дума, че ще ме изтрият), да престане да се меси в неща, дето не ги умее, ама надали.
Сега напълних извънземното с пълнени чушки, ще кажа дали е успешна рецептата на официалния сайт на марката след час, т.е. когато ги ометем на бързо.

# 96
Кло, има смисъл. Бяс ме хвана сутринта, като чух, че са пристигнали автобусите е Кърджали и за наличието на 166 секции в Турция. Те български не знаят, тук не живеят, живота ще ни определят.

# 97
  • France
Бюти, аз имам 40 мин в едната посока (неделя е, почти няма автобуси). Отидох и гласувах. Предвид ниската избирателна активност нашият глас наистина има тежест.

# 98
  • Наблизо
Мен пък все повече ме убеждават пишман политикарите ми във фейсбук да не гласувам.Днес е изборен ден,те пляскат някакви убеждения,ама не защо да гласуваме за тяхната партия ,а колко не струват другите.И това не за една или две.
Ми как да гласувам..Кампаниите им са “Гласувайте за мен,другите са по-зле”.

Фило,тежест за какво..Много съм обезверена.

# 99
Попаднах на нещо във ФБ, ама ще го споделя след 20 часа. Да се посмеем заедно.

# 100
Сиросче, най-тъжното е, че ако ние тук гласувахме вотът от турция и платеният вот изобщо нямаше да имат тежест.

# 101
Гласувам именно заради автобусите,Кърджали,Турция и не знам си къде. Не искам те да решават вместо мен.Най-будният електорат са ,няма искам не искам.Аз бях писала,че съм имала вземане-даване с "младежкото партия" ,ами пак казвам-инвестират в учене ,те си готвят кадрите .Спирам,но ме е яд много.
Едит-работно вземане-даване имах с тях .

# 102
Гласувахме и ние рано сутринта,уви градът наистина е пълен с автобуси.В парка беше страшно,само турска реч навсякъде.Никога няма да се оправим с това овцедушие.Оплаквам се от вятъра,за три часа яко ни одуха,добре че е топъл поне.

# 103
Сиросче, най-тъжното е, че ако ние тук гласувахме вотът от турция и платеният вот изобщо нямаше да имат тежест.
съгласна съм, Ули. За това има смисъл, да гласуваме.

# 104
Мойта свекърва не е гласувала никога.Ни веднъж.Те и без нея щели да изберат,ми избират,то се вижда .Обяснявах веднъж,че ние жените не сме имали право на глас,някой се е борил за да ни го даде .Няма смисъл да се обяснявам и спрях

Общи условия

Активация на акаунт