Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 800
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 75
Добро! Друго си е да спиш до 7 сутрин. Особено в неделя е много приятно. В София е имало буря снощи, тук по някое време кротко е валяло. Така и не съм разбрала. Кафе?

# 76
  • София
МН домъкна почти цяла оФсъ.  Не се побра в мултикукъра и я ръгнах във фурната. Дано за вечеря стане. Ще запека картофи, броколи, брюкселско зеле и моркови и спанак с ориз. Ебаси почивката.

# 77
  • Пловдив
Добро!

Ре, викай гости Wink

Фил, не е ли време да звъннеш на Бобчи?

Вай, дано има късмет! Ама не ми е ок така да се обвинява някой...имало е да става, да мине! Никой не може да каже със сигурност от де му е дошло.

# 78
  • France
По-скоро на педиатър. Заспахме към 4.30 и сега не знам на кой свят съм. Ще отида да гласувам точно в най-голямата опашка Rage
Славчо не престава да кашля. Много сме притеснени.

# 79
  • Пловдив
Ти си знаеш...казах го понеже споменаваш няколко пъти, че не спи.

Кармелота, и аз чакам някой да предложи водка срещу вот, ама на...пак няма. Ни кебапчета, ни 50 кинта. Нищо...Grin
Днес има сбирка за почистване около блока, ама дали ще успеем незнам.

# 80
  • France
Не спи, защото е болен. Вече трета нощ без сън. Дори и моите закалени майчински нерви се скъсаха снощи. Но Бобчи ще помага за друго. Просто още не е дошло времето. Heart

# 81
Ще помогна,само здраве да е .И ние не спим първите дни на всеки вирус ,много тегаво .
Оставям детето у бабата и отивам "да фъргам на бюлетината".

# 82
Добро утро. Закусихте ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

Ваичка, да оздравява свекър ти! Често наистина не знаем откъде ни е дошло, има безброй ситуации извън нашия контрол, но въпреки всичко понякога можем да посмалим риска.

Болните малчовци също да оздравяват Heart

Духа много неприятен вятър. Мислихме с приятелка да хванем близката пътечка, но май ще се откажем в това време. Отивам да готвя Frowning1

# 83
Фил,  съчувствам. Да оздравява Славчо!

Рен, вкусно звучи у вас.

Има сватба в съседния вход с тъпан и гайда ❤️

# 84
Гайда Heart Обожавам

Отварям сега фейсбук и ми излиза реклама на винпром - ракии, ликьори, все такива неща. Слуаеност?? Едва ли с тези завоалирани закуски Joy

# 85
Фил, измъчихте се със Славчо. Милото детенце, да оздравява по-скоро и да се наспите.
Мисти, лоши хора, никой не идва да ме корумпира, бе Joy Преди време четох някаква задачка, дали е била фейк не знам, нещо от сорта - на избирателите в една секция раздали 105 знаменца, а в друга секция раздали 49 кебапчета... М@мицата им, знаменца ше раздават Stuck Out Tongue Winking Eye
Требе да ходя в каторгата, ма се подмотавам. Единствената ми привилегия, че спя с шефа е, че отЮвам, когато реша. Joy Joy Joy
Днес май алкохолът е забранен? Как да ви пожелая хубав ден, не знам, не знам... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 86
  • Пловдив
По домашно не е забранен Wink Портокалов сок също може, та...
Ний довечера ще поливаме..вота...на гости у едното кръщелниче Simple Smile

# 87

Добро утро! На бач съм аз от рано рано. Секциите за гласуване са ми далече далече. Няколко часа път. Няма шанс да отида. Не чувствам, че имам и право. Не виждам и за коя партия за съжаление.

# 88
  • София
Добър ви ден!

Аз съм на тръстиката, а след вчерашния доматен ден ме боли всяка част от нещастното тяло. На всичко отгоре нощес не спах добре - редувах зъбобол с главобол + дъждът тракаше по перваза. Сега пак ме мори зъбобол. И съм гладна на вълк, но не мога да ям нормално с този зъб. Нямам търпение до вторник да отида на зъболекар. Какво доживях - да ходя на зъболекар с нетърпение, а в детството си бягах от кабинета с 200.  Joy

Вайче, дано се възстанови бързо татко му на ТМ!

Всички болни да оздравяват!

Аз можех да гласувам преди работа, но и през ум не ми мина. Чак в офиса се плеснах по челото, че имах време да скокна да си дам гласчето.

# 89
Гласувахме ние с малчо.  Нищо, че не закусихме правилно. Ще се поправя де. Винаги се радва, не знам защо. От години в нашата избирателна секция, комисията все една и съща от дами над стедната възраст, а днес само млади хора. Чак чудно ми стана.

Днес ще кулинарствам. От вашите менюта си харесах леща и освен нея, ще пробвам една манджа с гъби и крем фреш.

Общи условия

Активация на акаунт