Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 807
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 60
Са ,не си представяйте,че й купувам Долче и Габана 😂! Майорал, Бенетон, Адидас, качествени гръцки марки, понякога дори Зара и Н&М...такива неща!
Майките, на които даряваме се подбират от едни дами, които са направили такава фондация тук! Наистина имат нужда! Участвам , когато мога!

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 23:35 от Sissy

# 61
  • France
Кло, мерси за темата Kissing Heart

Момичета, чета ви, но нямам сили да пиша. Heart

# 62
Сирос и Уишмастърова не са хора, не са, бе! Heart
Вайче, стискам палчета и пожелавам къмет.
Искам да благодаря на стопанката на виртуалната ни къщичка, че отново  жертва лично време, за да ни създаде уютно местенце! Кло Hug Благодаря и на потребителите, че правят това място, любимата ми говорилня, признавам, че започвам да се пристрастявам.
Сгънах цирка в Елада, за да го разпъна дОма. Ама сложих ред в хаоса или май хаос в реда, няма значение,  фустаните са изпрани. Скапах се от жега, а тук от студ. Оплаквам се! Оплаквам се и от особи с претенции на херцогини, а с маниер  на перачки, ма съм голямо момиче и ще се справя де, ако не успея с  обноски, ще размахам легена. 
Измислихте ли за кого да гласувате утре? Аз ще гласувам за онзи, който направи задълже воТката на закуска Joy
Забравих -Весеее, весело! Kissing Heart

# 63
Карамел, добре дошла в клуба (на пристрастените). За мен беше разнообразие, но в един даден момент се усещам, че не е само това. ❤️

# 64
Скапах се днес.Утре ще съм сама ,алилуя .Сам сама цял ден .Ще си гледам уебинарите се каня пък да видим

# 65
Да рекна наспорт, преди да ме е налазил поредният писателски мързел 🥴
Карамелова, коя е тъз партия, казвай, гласувам от раз 😂😂
Водка,но Белуга... знам, че съм нескромна, обаче е водка номИр едно 👍 Иначе, от мен глас, тцЪ 🤣🤣
Иначе. Взехме си чаЛ с капанБургаски... цаца и бирчок за вечеря. Видимо запустява бургаският плаж. Не ми е мъчно, напротив. Когато няма никой, там е най- красиво.
Вайче 🤞
Заради Уиш бих казала или набедила по- скоро.. 😄се впускам да готвя разни неща. Толкова е зарибяваща, та чак се не трае 🧐
За мен утре понеделник.
Спокойна нощ, другарки!

# 66
Белуга или  Сива гъска мммм,не си проста

# 67
Тринайсче, не мож' да няма такава партия! Иначе губят масовия избирател и после мрънкат, че народонаселението масово не гласува, маКАК по дяволите да гласува!? То требе да си минимум на две ракии , за да им се вържеш на дамагогията. Ще взема да питам Волен, той сигурно ще е наясно, щото изглежда като редовно закусващ индивид Stuck Out Tongue Winking Eye
Уиш съм я признала отвсякъде - кулинарна енциклопедия! Железобетон си Уиши! Hug

# 68
Всъщност, най-обикновено прасе лакомо. C'est moi.

# 69
Най обичам да ми дават детски дрехи Simple Smile малко неща купувам нови с удоволствие. Общо взето все ме е яд, че се носят малко.
Всичко, каквото мога, купувам втора употреба.
Ренко, и аз на големия му свивам гардероба, омръзна ми неносени дрехи да се чудя какво да ги правя. Хем аз и при него не купувам много.

Девойки, да ходите утре да гласувате ей, закусвате Joy и заминавате Stuck Out Tongue Winking Eye

# 70
  • France
Не ми стига всичко останало, а ме заболя и стомаха + киселини.

# 71
Сега и на мен взеха да ми се крият постове!
Вай, дано се оправи свекъра ти! За ваксините, вече и аз не желая да се ваксинирам,та никого не виня!

Ули,давали са ми дрехи за детето,но ги дарих всичките без да ги ползвам. Първородна и единствена ми е,не искам да носи чужди дрехи,поне докато мога да й взема каквото има нужда. Като дете нямах нови дрехи и все износвах нечии,та явно влача комплекси! Обичам и да дарявам след това Laughing

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 06:45 от Sissy

# 72
Кога стана октомври, кога изписахте пет страници, в първия момент си помислих че вече е пети октомври Open Mouth Гласувам за който дава кебапчета, че не ми се готви Fork And Knife

# 73
  • France
Ние още не спим. Tired FaceRage Аман вече.

# 74
Добрютру.

Сиси, ще си й купуваш, разбира се, на Беболина щом ти доставя удоволствие. Има си хас да се лишаваш от това.
Аз не обичам да купувам дрехи и за мен е голяма радост са установя, че имат вече дрехи за настоящия сезон и нито пари трябва да давам нито да се чудя откъде да ги намирам Grinning

Хайде, надявам се, че всички спите сладко още и сънувате хубави неща.

Общи условия

Активация на акаунт