Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 402
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Честит Килешов рожден ден! Страхотна възраст. Да е жив и здрав и много успешен във всичко!

Лав, бих казала, че още ви държи. Ама пък и двамата почти едновременно да се влошите. Не знам.

Как е Пантата днес?

Добро утро. Аз тапия имам, може ме вземете на хонорар в новия университет. Приемам подкупи пататници и наливни утки.

# 1 726
Честит рожден ден на Елени, да расте здрава и щастлива! ❤️🌹🎂🎉
Съжалявам, че вчера не се включих, но бях като изцеден лимон след РС. Пък и ми гръмна главата, още докато бях в офиса.
И на Келеша да пожелая весело прекарване на неговия ден, да стигат по-бързо до него думите на Тринки, а не чак къмто четиресетгодишна възраст. Щото нали...думите на мама били това, което се движи с най-бавна скорост.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 07:56 от 🧡 Clo 🧡

# 1 727
Честит да е и Килеш Търтов!

Спимисенемисеработимногомисеспи омммммм.

# 1 728
Кафето забравих да сервирам.

# 1 729
  • тук и там
Честит да е младежа на Търти! Да е жив и здрав!
Кротал, аз съм чела всички книги на Кинг с изключение на една. Не е "Очите на дракона", нея я броя за детска.."Възкресяване" е. Стигнах до някъде, и я оставих-реших,че тази книга не искам  и не мога да чета..

Добро утро и хубав петък! Любимият ми ден за спорт е на мен , довечера ще се отчета подобаващо.

# 1 730
  • Наблизо
Честит рожден ден на Келеша! Simple Smile Да ти е жив и здрав Търти,и много щастлив!

Елени я поздравих в драгата тема,но и тук пак Честит рожден ден Simple Smile

Оф детето се събуди в ужасно настроение и кашля.Няма температура,да видим..Точно пред ваканция сме начииииии..

# 1 731
  • France
Толкова съм уморена, мрън, спи ми се, мрън... защо по ягодите станах в 6, като можеше да спа още час?! Защо?!
Да ти честит Килеша, да те слуша, да мъдрее, жив и здрав да бъде.

# 1 732
  • Пловдив
Добро петъчно!

13сче, да е здрав най-вече синчето и дано всичкото дет си пожела му се сбъдне тройно! Kissing Heart

Честит празник и на теб!

# 1 733
Честит да е синковецът на Тринайсет! Да е успешен и да не я ядосва!

Снощи преди лягане си премазах палеца в горната част на нокътя и днес намерих бързо решение, да не обръщам внимание на болезнените пулсации - залепих си ръката на горния реотан на фурната. Отдавна не се бях жигосвала.

# 1 734
  • София
13,честит да е младежът.
Попи клин клин избива.

# 1 735
Жив и здрав да е Килеша, по-малко да се килеши и да му върви по вода!

Лав, бързо да минава! Не се шашкай.

На Кинг съм чела само "Мъглата" и "Дългата разходка". И двете буквално ме побъркаха, особено втората. Подробностите от сюжета вече ми се губят, но отчетливо си спомням усещането за ужасТ. Заредила съм в киндъла "22 ноември 1963", но не смея да подхвана нищо негово.

Отметнах първата спешност за деня.
Замислям се за второ кафе.

# 1 736
Търти, честит да ти е Келеша, да си заслужи друго название с порастването Simple Smile

Лав, възможно е, има различни варианти, а и Омикрон избягва имунитета.

# 1 737
  • София
Добро утро!

Търти, да ти е здрав и щастлив Килеша! Да постига успехи във всичко, с което се захване! 🍀🎁🍀

Попи, в чудна ауч серия си се вкарала. Дано бързо ти мине!

Бър, благодаря, че питаш! Нищо й няма днес на Пантата. Нарева се снощи, така и не ми каза какво я мъчи. Тя понякога ми споделя за проблеми след като ги е преодоляла. Като форма на самостоятелност го приемам, но откачам при мисълта, че детето ми страда само докато се почувства готово да сподели.

# 1 738
Здрав да е Килеша,бързо да си събере акъла на едно място!
Що да е лесно,като може да е трудно. Ортодонтското лечение няма да протече така,както на всички ни се иска.Кво да пра'иш,ген 🙍🏻‍♀️
В бързане ми се изнизват дните,няма ли да вземе да вали ден-два без прекъсване,та да се гушим вкъщи на топло.

# 1 739
Честит да ти е юнакът, Търти!!!
Лети времето, безвъзвратно. Ей го- кога и Тилчетата станаха на по 17 и 13, не разбрах.

ММ е голям фен на Кинг.
След като като прочетохме "Куполът" като излезе, бяхме силно впечатлени, а сравнително наскоро всички станахме статисти в сюжета. "Дългата разходка" е брутална. Но е хубава. Сега се замислям, че доста филмови блокбастъри реално са с аналогичен сюжет- "Игрите на глада", например (зная, че има и книги по тях, но не съм сигурна кое е първото в случая- книгата, или продукцията; но все си мисля, че "разходката" е искрата). На мен любимата си ми остава "Сейлъмс лот". Спомням си, как я четях на село по нощите и умирах от страх. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт