Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 402
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
Търти, да ти е много здрав и послушен рожденика! Да имаш поводи само да го хвалиш! Flowers HibiscusBlue Heart
Моят най-страшен филм от детството беше Туин Пийкс. Neutral Face
И аз в графата болни. От вчера съм със зверско главоболие и хрема..

# 1 741
22.11.1963 е от сравнително ненатоварващите. Сравнително, защото все пак не изневерява на себе си. И от нея сънувах кошмари. Но на мен Кинг много ми влияе. Затова и невинаги мога да го чета. В момента например съм толкова преуморена и с изострена емоционалност, че не бих си го причинила.

# 1 742
  • Пловдив
Мацки, като за пръв сблъсък с Испания, Барселона е ок, нали? Щеше ми се Мадрид по-напред, ама за там все няма билети на поносима цена Smiley Ноември/Декември как е там?

# 1 743
  • Euskal Herria
Барселона, определено.  Меко е времето. Е, не за къси панталони и тениска, но няма минусови температури.
Има много какво да се види.

# 1 744
И от мен глас за Барселона!

# 1 745
  • тук и там
Барселона и от мен!
И ние трябва да мислим нещо за Коледа. В Бг няма да си ходим, за съжаление,  та трябва да измислим нещо. Приемам идеи. Да е приятно, да има Коледен базар и греяно вино и нещо забавно за децата , да не мрънкат много..
В Колмар и  Моншау сме били вече.

Едни кестени  е донесъл ММ, трябва да ги приготвя днес. До сега не съм правила кестени. Мисля да ги изпека.Гледах че се прави отвор, после се поливат с вряла вода и се пекат..Дано да стане нещо от тях..

# 1 746
Търти, честито да ти е момчето, жив и здрав!

Оф, хайде да свършва тази седмица вече, макар че и следващата и последващата и не знам още колко след това не се очертават с по-малко работа.
Че и неща, с които не искам и не ми е работа да се занимавам, трябва да подхвана, че накрая ще излезе моя вината, че някой друг не си върши работата.

# 1 747
  • тук и там
Другарки, не приготвяйте кестени по начинът,който съм казала в горният пост. .
Вчера чистих, пуснах фурната на пиролиза-и днес стана мазало!!! Някои кестени гръмнаха във фурната,въпреки че им направих отвор на всичките и цялата фурна е в кестени. (онова вътрешното на кестените е навсякъде буквално полепнало  из фурната). Шъ му се невидят и кестените!

П.П. Негръмналите са хубави иначе,опитах вече...ама фурната ми е леш направо!

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 13:11 от Кайсия

# 1 748
22.11.1963 е от сравнително ненатоварващите. Сравнително, защото все пак не изневерява на себе си.

Хубава е.
Изчетох я на един дъх навремето.

Барселона е ОК по всяко време!!! Heart

# 1 749
  • тук и там
" Били Съмърс" последно четох. Няма фантастични и свръхестествени елементи, не е натоварваща , а върви много бързо и е интересна. Това , ако някой не си пада по ужаси .

# 1 750
Кестени само варя аз, изобщо не ми се рискува с кестени във фурната.

Аз не съм особен почитател на Кинг, уважавам го като автор, но не обичам ужаси.
Та внимателно си подбирам книгите, които чета от него Simple Smile

От малцинството съм, които не харесват 22.11.1963. Много се беше загубил там, поне три книги бяха вътре. Редакторите вече явно изобщо не смеят да го редактират и само беше загубила книгата от това.

# 1 751
Кайсия, посмях се с теб Joy

И аз като Ули, кестените само ги варя и не харесах 22.11.1963.

# 1 752
  • тук и там
Как ги варите? Имам още една торбичка в гаража, ама ситни.Тях ще ги сваря. Колко време ги варите и има ли нещо особено по приготвянето?

Записахме малкото на китара в училище. Веднъж седмично само -един час. Поръчахме класическа китара(от евтините, щото не знаем до колко ще се задържи интереса му). Току-що пристигна.
От сега да се подговя  психически ,че ще има  дрънкане на таз китара довечера, и от тук нататък..

# 1 753
  • София
И моята щерка има китара от около година. Самобучава се вкъщи засега. 

# 1 754
Малкия е много поспалив с температура 37.5°С.Едва се сдържам да не му дам сироп и меря температурата буквално през 5 минути. Тиха паника се е загнездила у мен и ММ. Изведнъж забравихме, че и ние сме болни. Стиснете палчета за лъвчето ми. Cry

Общи условия

Активация на акаунт