Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 396
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Варна
Честит рожден ден на момчето на Търти ! Желая му здраве и късмет! Simple Smile

# 1 756
Ох, Лав, дано мине леко ❤️

Като разбита съм, щях да чистя, вместо това хвърчах до спешното. Ама пак, малкия дявол. Пазете се, прекрасни!

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 17:22 от 🧡 Clo 🧡

# 1 757
  • Пловдив
Ох, Кло...настръхнах...дано бързо да се съвземе жената и да и е последната травма това!

Аз сутринта на педал пък търсих едните хапчета на баща ми...щот са 3лв, български, съответно са ги спрели и няма...ще пуснат нови с тройна цена Close В една малка аптека намерих кутия и пратих. Отделно са настинали и бухат...а на майка и алергията е пламнала, та са картинка и половина.

Хора, много ми се пътешества...поне за 3дни да е и не мога да се реша и да го измисля къде точно, да не е и скъпо...Знам, че идния месец се задават куп харчове и това ме спира, ама...

# 1 758
Кло, много неприятно 🤕. Дано няма последствия!Пробвала ли си в Ети да печеш чушки?Аз във фраера да,но нали не ги ям,мога само да кажа,че става бързо,без много миризми,и лесно се белят.

# 1 759
  • France
Вървя и пиша. Ог час трамбувам в парка, изхабих му алеите, а Таз не ще да спи. 2 и половина стана.

Оле, Кло сега те прочетох. Милата. Така те разбирам Гуш

# 1 760
Кло, Purple Heart
В Ети стават бързо за десетина минути, не помня на колко ги пусках, и после лесно се белят и почти не мирише.

# 1 761
Кло, ужасно! Дано няма последици!
Лав, стискам палци на лъвчо, всичко ще бъде наред!

На каква програма печете чушките?

# 1 762
Кло, кошмарно преживяване, но дано с това се размине . Остави чушките, пийни нещо .   

# 1 763
Аз на ъер фрай, за да мине въздуха отвсякъде. Слагам ги в кошницата, по 6-7 накуп пека, зависи колко се поберат.

# 1 764
Кло, ужас. Дано това да е само. Хич не ги мисли чушките. Почини си, че си е стрес голям.

Кайсия, варя ги в кукъра а високо налягане за 20 минути или в тенджера на котлона, но не съм засичала време.

# 1 765
  • Euskal Herria
Дано по-бързо се оправят всички болни и пострадали!

При нас вече инсталираха павилионите за печени кестени, из целия град са. Най-често са от този тип:

Тук са на голяма почит, обичано лакомство са.
И в магазините има, само веднъж взехме за проба. На мен не ми харесват.

# 1 766
Кло, малкият дявол да е бил.

Аз откакто се помня по това време на годината се вадят павилионите за печени кестени. Е, павилиони е силно казано, де. Аз като бях дете, това беше единственият начин да ги намериш, не помня да са се продавали като сега сурови. Или поне у дома не са се купували.

Аз варя само под налягане. За около час.

# 1 767
Никога не съм яла кестени...мрън

# 1 768
  • тук и там
Сега му е времето да пробваш. В неделя минахме покрай парка, беше пълно с хора които събират кестени. Имало някакви диви, дето не ставали за ядене, ами само разни мехлеми за вени се правили от тях, но тук  май не съм виждала такива.При нас и продават по магазините ,сега им е сезона..
ММ обича кестени, аз не съм по тях много..Мога да хапна и до там, ама не са ми от любимите храни..

# 1 769
Само така варени ли се ядат после кестените?
Аз съм яла с шоколад, много сладки бяха даже и за моя вкус.

Сготвих праз с ориз и леща-гореща.
Изпрах си пуловерите, накупени на летните намаления.
Значи, като чуя кодовата дума "промоция" и губя връзка с главния мозък. Ще си самоспра интернета, че чак се дразня на себе си.

Общи условия

Активация на акаунт