Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 402
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 770
Бърди, да със сол.
Яла съм и супа от кестени, ма не ми хареса никак.

# 1 771
  • USA
Честит да е Килеш Търтийнков, да е здрав и по-малко да ядосва майка си!
Кло, не разбрах какво е станало, дано да няма лоши последствия Flowers Four Leaf Clover
Кестени обичам, но ям веднъж на високосна. Не съм виждала да продават тук, последно ядох в Истанбул миналия месец.
Лав, стискам палци на лъвчето да е здраво Green Heart
Мисти, Барселона е супер по всяко време, приятно пътешестване Sunglasses

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 18:00 от SkyBlue

# 1 772
При нас винаги е имало кестени, но да си призная, втора година не купувам. Мкак ще дам за кило кестени, почти колкото намирах до скоро телешкото. Иначе ги обожавам. Варя в обикновена тенджера, познавам, че са готови, когато единични започнат леко да се пукат. Даже вече и насаждения има от кестени, млади градини, те са много по-едри от тези, които сме брали от гората. На определени места, и в Родопите, и в Предбалкана има дървета, но трябва да ги знаеш къде са. В нашия квартал даже има едно, което е засадено като декоративно, между блоковете. Старо е, някъде от 60-те години е засаждано. Но дивак определено.
Два кашона от банани са чушките, не мога да си го причиня в Ети, две големи тенджери напълних. Сутринта ще ги обеля и продължавам. В чучкопека бързо стават.

# 1 773
  • Пловдив
Скайче, да дойда с теб да избираме? Grinning имам ентусиазъм, ма ко трябва да обзаввждам може би ще се изпари...

Надали ще е сега Барселоната...евент.за пролет. Мрън!

Кестени опитвах..не е моето.

Чакам тийна и се чудя кво да му спрерна за бързо апване Thinking има остатъци разни...аз може кат снощи да прескоча. Ходих на танците, издаяних до края, ама групата мнооого оредяла. ММ почна упражнения с треньор за неговите болежки, та има напредък. Има и детокс програма и мисля с него да го карам.

# 1 774
  • тук и там
Айде, започна се дрънкането на китара..Отивам да си налея.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 20:09 от Кайсия

# 1 775
Аз съм нещо на полусъединител. Та само малко си капнах тази вечер. Наспорт на вас!

# 1 776
Наспоооорт...
Имам нужда от пуловери, а нищичко не си харесвам. Бърди, я кажи откъде си купувала въпросните летни намаления??? Аз ли съм претенциозна, предлаганите ли не струват...

# 1 777
Пуловери купувам само с дебнене по намаления от две места - от физически магазин на Бенетон пуловери от мерино и онлайн от ХМ - кашмир, на ММ - мерино. Пране без центруфуга, с хубав препарат за вълна, внимателно изцеждане на ръка и вече 3-4г. не са ми мръднали. Преди все ги свивах с един номер на сезон.

# 1 778
Мързелотка, в последно време купувам основно от Абаутю заради безплатния транспорт и лесното връщане.
Пуловерите не са нищо особено - няколко със съдържание на вълна и малък процент алпака, няколко чисти изкуственяци за по 12-15 лв. Бенетон и аз харесвам, но отдавна не съм купувала нищо тяхно. Имам един техен пуловер чиста вълна, много фин и тъничък. Кашмир никога не съм имала, така че свиркайте, ако видите изгодни намаления, за да поправя тази грешка.

# 1 779
Ще свиркам. Тази година в ХМ започват от много висока цена и вероятно и с намаление няма да стигнат нормална цена. И в Масимо Дути също има пуловери от вълна и кашмир, някой път смес от тях. Миналата година имаше едни смес вълна и коприна, които по намаления бяха на съвсем поносими цени, но нямах нужда тогава.

# 1 780
  • София
Егати гърча днес, а уж се канех да мързелувам. И насред всичкият ХО, сбъднах желанието на щерката да направя още един кекс, че вчерашния бързо свърши. Тя нали е на хранителен режим по лекарско предписание с ограничен прием на млечни и по тази причина започнах да правя кексовете с вода вместо мляко. Бях скептична първия път, а се оказа, че вкъщи повече се харесват с вода.

# 1 781
Еха, Пандич! Както недолюбвам сладко, резко ми се прияде. Моля, за адрес на ЛС. Ще дойда с вино или там, каквото трябва 😋

# 1 782
  • Euskal Herria
Супер е, Панди.
Аз въобще не слагам ни вода, ни мляко в кекса.
Пантичката само млечни ли трябва да избягва?

# 1 783
  • София
Яни, млечни и месо са в ограничени количества, също цитрусите. Карантиите са забранени, както и бобовите растения и патладжаните. Захарта също е намалена. Слагам малко захар в сладкишите, колкото да се усети сладичко и гледам да е нерафинирана. Забраниха прием на витамини под формата на добавки. Разчитаме само на тези, които си набавя с плодове и зеленчуци.
И за да бъде картинката пълна, диването е претенциозно на храна.

# 1 784
  • Euskal Herria
Ух, и на двете хич не ви е лесно.
Дано скоро вдигнат забраните, или поне по-голяма част от тях.

Общи условия

Активация на акаунт