Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 389
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 785
Честито на роженник! Палци за който трябва! Ама съм уморена, ей сега сядам, или преди половин час някъде, един портокал изядох оттогава, ама беше супербезвкусен и сега се чудя какво да му ливна отгоре, бейлис или лимончело, нещо кремчесто ми се ще, и салдко.
О, кексче и то голямо Hug
Кестени обичам да хрупкам млади-зелени, от гората по време на разходка. Иначе магазински се вземат по традиция у нас по празниците, после седят в кухнята докато мухлясат, понякога ги варим, печем и ядем. Не обичам да се боря с храна, това режи го, бели го, много труд за едно нищо, а и обикновено има процент изгнили та съвсем. Иначе с масло са добри.

И ние трябва да мислим нещо за Коледа. Приемам идеи. Да е приятно, да има Коледен базар и греяно вино и нещо забавно за децата , да не мрънкат много.
Eслинген, ако трябва да е в Германия, иначе виж това, то си е направо в лунапарк
https://www.liseberg.com/christmas-at-liseberg/

# 1 786
  • София
Добро утро!

Приятен уикенд на почиващите! За тези на тръстиката - лека да бъде! За мен днес и утре е тръстикинден.

# 1 787
  • София
Добро утро!  Бая е студено. Но аз си пия кафето в нова жълта чаша и ми е хубаво.

# 1 788
  • France
ДобрЮтро и от мен. Продължавам да съм уморена и продължавам да не спя добре. Вчера бях толкова гроги, че дори не тичах в парка. За сметка на това ям. Снощи - пица, завчера - тексмекс. Лошо...

# 1 789
Добро утро!
Някой питаше, ама кой... време е до се прибират саксиите. Тази сутрин е 2°, дойде му момента.

Мен се опитва гърло да ме драска. След малко отивам на фризьор. В къщи боНба е паднала, ама се опитвам да не обръщам внимание.

# 1 790
Добро утро!
Цяла седмица си ви чета,  но бях дежурна на тръстиката и се прибирах по-късно. Изморена бях, а и не ми се пишеше.
Видях обаче щастливата Бориса, прелестна малка засмяна плезла ❤, Естелче намачкай я от мен  и я нацелувай!
Красавица Ена и порасналия Килеш да са здрави, зло да ги забрави, да са успешни и щастливи!
Лав, дано днес да сте по-добре и малчо да се размине само с вчерашната температура. Вие скоро го карахте, направо съм учудена, че ви повтаря толкова бързо. При нас повторението дойде след 9 месеца.
Кло, не разбрах какво те е сполетяло, но се надявам при теб всичко да е наред.
За кестените в групата за Ети, в която членувам една мацка писа, че ги е накиснала във вода, цепнала е връхчета и ги е пекнала в пота. Мислех да пробвам, че все  варени ги правя, но сега се замислям дали да рискувам, ако се разхвърчат и повредят Ети няма да го преживея. Обожавам кестени, с вино и сиренцаааа.... ммм покапах се.
Снощи бях на неформална родителска среща - събрахме се 10 майки и класния на чаша вино. Колко неща научих бедна ви е фантазията. Решихме, че ще си направим група и тез срещи ще са веднъж в месеца. Класният ни е млад и има живец в него, иска да ги сплоти. Води ги насам-натам походи, хижи, екскурзии. На края на месеца ще се качат на влака и ще поемат към Стара Загора. Моето до сега на влак не се е качвало. Сигурна съм, че ще им хареса.
Школото пак мяца тези дни, но тоя път 6-ци, то че няма да е все така ми е ясно, но докато мога ще спортувам от щастие, после от мъка😆😁. Мама и тати донесоха 3 вида вино, дегустирам ли дегустирам.
Сега предстои най-трудната за деня задача, трябва да ходим по магазините, че тийна има нужда от панталони, сигурна съм, че и суитчер ще изврънка.
Лошото е, че трудно избира. От сега си повтарям дишай, оммм, а още не сме тръгнали...

# 1 791
Мм Панде,кексчето е супер на вид. Аз не слагам мляко,а някакво газирано безалкохолно,може да опиташ,става много вкусен. 🤗 Аз се каня тези дни да направя,но миксер нямам,счупи се и се чудя на ръка дали ще го избия добре. Едно време така си правехме и беше голям бой с тел за разбиване. 😆
Честито на Килеша! Да е здрав,да не ядосва майка си и да се стяга. 🤭🥰
Видях Бориса и Ени! Куклички прекрасни. ❤
Синеочка е вече без един зъб,много я беше страх като падна,но вече поне знае,че не е страшно.
Колата ми е счупена и съм като болна. Дано да я оправим бързо.

# 1 792
  • Наблизо
Фил,с теб съм,сестро.Същото у нас.

# 1 793
  • София
Ени, багодаря за идеята! Бях забравила, че може с газирана вода да го направя. В такъв случай, трябва ли пак да слагам бакпулвер, или газировката на водата играе роля?

Ядосах се рано-рано с един клиент от тези, които питат и не слушат отговора. Обади се по телефона да пита нещо. Казвам му, че нещата не са баш така както си ги представя и му обяснявам къде точно е заблудата му. Накрая той " а, чудесно, значи ще може както си мислех аз да стане". Ми не, човече, няма да може! Rolling Eyes

# 1 794
  • Пловдив
Добро!

Панде, аз отдааавна го правя с вода. В чаша на половина олио, на половина вода. Става супер.

Тръгваме към свекитата...

# 1 795
  • София
Да, Мисте, точно така и аз започнах. Открих рецептата в старите тефтери и ми предизвика мили спомени - беше написана върху лист от тетрадка. Написа я майката на най-добрата ми приятелка от детинство когато им бях на гости и много ми хареса кекса, с който ме черпиха. Занесох рецептата вкъщи и я връчих на майка ми, която пък малко се засегна, защото нейния кекс не бил толкова вкусен според мен. А тя, милата ми майчица, го правеше с мляко с мисълта, че е по-полезен за децата й.

# 1 796
Панде,аз си слагам кока кола или фанта,че това пием вкъщи,но добавям и бакплувер.

# 1 797
  • София
Добро утро!
И от мен +1 глас за нещо газирано. Аз слагам и на кекс и на баница - газирана вода, фанта, спрайт. Каквото е налично. Бакпулвер също слагам, но по- малко.
У нас сме на фаза разчистване на килимите. Малкия пакостник е решил, че те също са приятно място за физиологични нужди.
Иначе голяма игра пада ви казвам. Трите деца го побъркват това кученце от игра. Няма спирка. 😊

# 1 798
Чакам да се постопли малко, за да измия два прозореца. Свалих пердетата, изпрахосмукачих, с което си навлякох гнева на спящия красавец, избърсах прах. Остава да измия стъклата, да изпера и закача пердетата и да мина пода с парцал.

Няма да готвя нищо днес, ще дояждаме от вчера. Най-много да не издържа на апетитните ви кексове и да спретна един. После ако не успея да си закопчея дънките, вие ще сте виновни.

# 1 799
  • София
Бърди, аз също бях в очакване след два дни кекс да не мога да закопчея дънките си тази сутрин, но се изненадах неочаквано приятно. Явно когато набиваш само кекс без друга храна талията не страда. Stuck Out Tongue Winking Eye Animal Pig

Общи условия

Активация на акаунт