Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 714
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Стана, стана... Simple Smile

Моля...

13сче, ам ше ме скършиш от смях начи Satisfied

Нищо не чух и аз затова питах кви и къде тия сирени...явно проверка.
И тук заваля...довечера ще вода синкото на дерматолог. Незнам дали да се надявам да е вече нашият или поредната дето ще захраня с някой лев Head Band Всъщност с доста левове...

# 256
Честит  рожден ден, Карамел! Главоболието ти занапред да е само от препиване, Елада  да ти е  обичайното местопребиваване,  и разбира се, специална гардеробна за фустите.   Оплаквам се, че сирените ме изненадаха   неприятно, явно са били наблизо. И от шантавото време в Бургас се оплаквам -  сутрешното лято премина в дъждовна, хладна есен. 

# 257
Мисте,кафе с водка,а?Добре си!
Успех с дерматолога !Сирени не чух.Предни години ги чувах,той чичото мънка под носа си .

# 258
  • София
О, как искам следобедно кафе и аз, но не ми стиска - напоследък , ако пия следобедно кафе, започвам да треперя, а често се отразява и на заспиването ми вечерта.

# 259
  • Пловдив
Мисте,кафе с водка,а?Добре си!
Успех с дерматолога !Сирени не чух.Предни години ги чувах,той чичото мънка под носа си .
Бобчи бе...туй сал една гОла вОда...Satisfied Ква водка те гони ся...? Smiley
п.п че не съм добре, не съм нълЕ...тя Кармелото сервира още сабалям торта с водка Wink

# 260
🤣🤣🤣
Като казахте вода и водка...се сетих за един, който работеше като уж охрана при нас. То цялата ни охрана е уж ама друга тема...или пък не 😁 Та човека се олюляваше още от сабалян 😜 и си мислехме, че от вестибуларния нещо 😅😅А се оказа,  че бутилчиццата мин.вода под мишника му, съвсем не е росна водица от извора... Водка, чистак- бърсак 🤭 Казва ти добър ден и ти после не можеш шофираш, братче 🤣🤣
Панде тури в джезвето едно безкофеиново 😉

# 261
  • София
Ренко, според мен крема помага и против и след появата им пък да се разсеят по-бързо.

# 262
  • София
Търти, безкофеиновото не ме спасява когато ми се спи като сега. Иначе вкъщи си имам от него и си правя когато просто ми се пие кафе. Много си го уважавам.

Това за охранителя ... тъжно е. Никой не се наема да я върши тази работа и са принудени да наематне посто пенсионери, а пияни-заляни пенсионери. Той дори да е трезвен, ако трябва да влезе в схватка с крадец например, не виждам как ще се справи с някой млад здравеняк. Докато бръкне в джоба да извади електрошок, онзи ще го е нокаутирал с едно премигване.

# 263
Язък, че ми се затри култовата снимка на охранител в банков клон, поседнал на стола и заспал. Ама дълбоко заспал.
Съгласна съм, че е тъжно. И то много тъжно.

# 264
Тъжно си е, но когато работиш постоянно с нечитави хора, остава ти смеха, че иначе ще плача все. А аз отказвам. Да не говорим, че всеки по веригата е постъпил тъпо. Лидл, че наемат такава фирма, фирмата, че наемат такива хора, хората, че се наемат за нещо, което изобщо не е за тях...Много може да се каже, та да...предпочитам да си го направя весело.
Сега друга случка да ви разправя 🙃😆 Срещу наше тръстик поле, местоположиха бюти центърче. Отскоро. Фризьрка, маникюрискта...такива глезотийки. Преди това там беше чейндж. И. След работа из онзи ден, се наложи да мина оттаме. Просто минавам. И виждам един батко, с все мускули, брада и татуировки...пернал пръстчета на маникюристката и девойката му пили ноктенцата.  Бъбрят си сладко, маникюр върви, лафче върви...И аз вървя тичайки. Е,наречете ме консерва, но тази гледка ми дойде в повече..
И аз кафето на Мисти ще уважа и ще отивам да трупам още "интересен житейски опит" 😁

# 265
Сигурно и веждите му са били оскубани. Брр.
И аз съм от консервите в това отношение.

# 266
Цялата информация за свекъра е, че диша тежко. И това от санитарката, туй то. Какво значи това, в реанимация ли е както са казали вчера, на кислород ли е, нищичко не знаем ....

# 267
Ще се гътна вече, казвам ви! От единия курс ме изпращат на друг,допълнителен мини курс,а от него на следващ и така до безкрайност 🤐. А аз изоставам ли,изоставам....
Климатика в работата протече и капе точно над компютъра ! Найс,а!
Беболина точи сополи до коленете и мрънкоти за всичко!

Я, имало избори!

# 268
В интензивното е, де, не реанимация, откъде ми хрумна реанимация не знам.
Зетят днес е стоял един час пред отделението в часа са сведения - нищо. Само санитарката се е показала за секунда. По телефона нищо не казват, освен че е интензивното. Утре ще опитам аз да се обадя в часа за сведения. Някой ако има други идеи?

# 269
  • София
Вайче, освен да потърсите някаква връзка с някого, работещ в болницата, дори да е в друго отделение. Той да попита като вътрешен.

Търти, много ясно, че ще го обърнеш на смях. То си е смешна конкретната ситуация, описана от теб. Аз не контрирах теб, а по принцип коментирах ситуацията с охранителите навсякъде като цяло колко е тъжна , защото забелязвам, че масово са в пенсионна възраст. Ами той като се наведе да си върже обувките, не е сигурно дали ще може да се изправи. Но го сложили да охранява. Разбирам го човечеца, че пари му трябват. На онези пък им трябват охранители и наемат който се съгласи за мижавата заплата. Много е дълга веригата.

Общи условия

Активация на акаунт