Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 733
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 240

Честит рожден ден Карамела!

# 241
Тцтц... начЕ кат ви чета, вече съм сигурна, че съм с Алцхаймер 🤣🤣🤣🤣 Помня само физиономии, но в повечето случаи не помня откъде точно 🥴 Та, да- диагнозата е сигурна 🤕😀

Карамелова, пътеките към Елада все повече да стават, да се разклоняват надлъж и шир, а после да ни разкзваш, тъй както само ти можеш! Зраве и спорт, другото се преживява 🌻

Не се уплаших от сирените, но Килеша им е сърдит 😂 събудиха го завалията. Нищо, че след час трябва да е на чина 🧐 Оооф..

Пращам на Еконт картината.. девойките тамЕ им изскочиха очите 🤪 Едната едвам я пипа, страх я да не я повреди, а другата пита кой я рисувал. Аааа няям идея викам 🤪 смотана съм, знам.

До седемнадест часЪт тряя сготвя на Голямаустагладен, че съм до 11 на арбайт. Започвам да го мислА ... ооооф.

Фил, Славчо да е на шеС до довечерка.

Вайче, как е свекъра?
Отивам да ме няма...

# 242
  • Somewhere in the World
Карамелка, Честита да си! Здрава, обичана и все така цветна да си Heart

Офф, значи не съм само аз с тази лудост - помня телефонни номера и номера на коли, незнам защо.
Душата ми е на остров като Скайчето, но уви тялото ми е в терариума-офис. Не съм се наспала, душата ми е свита за мама че днес е сама, а колежката е болна, видимо недобре но в офиса!
Фил, как е днес малкия мъж? И това ще мине, ама...
Вай, как е при вас?
Джунче , Мид Hug

# 243
Търти, ако ти кажа честно, че не знам как е точно.
Звънят в отделението в 1 часа, не разбират какво им казват. Дори в момента не знаем дали е на кислород или на вентилатор.
Зетят ще отиде днес на място да пита и се надявам да има яснота какво става.

# 244
  • France
Ваи, стискам палци.

# 245
  • тук и там
Как ги помните тези телефони? Аз помня телефони от преди 35-40 години, но понякога запъвам когато трябва да кажа настощият си. Ей сега ви казвам номерът ни от детството , както и на половината ми приятелки и съученички, но ми се губят телефони, думи, информация от вчера примерно... Confused

# 246
  • София
А сирените заради евентуална опасност от война ли ги тестват често-често? Преди нали беше само 1-2 пъти в годината. Сега май преди дни ги чувах, днес пак ...

Вай, дано новините са добри! Много добре си сповням какъв ад е да чакаш  информация само в 13 ч по телефона , ако вдигнат. Покрай майка ми го преживяхме цяло лято миналата годна и само като си спомня, всичко ми се свива на топка.

# 247
  • София
Как не ги смениха сирените, нито чуваш ясно какво ти казват, нито го разбираш какво ти дума тоя чичак мрънкащ. Викам на МН, че не знам нападнати ли сме по въздух, море и суша или ни псуват по случай новия избирателен вот. Колежката пък се плаши от радиация. И да има, викам, какво ще направиш? Ни-що. Сед си спокойна.

Вай, палци!

# 248
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile хареса ми Simple Smile

# 249
  • Пловдив
Какви сирени?

# 250
Карамелова, честита да си! Да размяташ розАво фустани и коси непокорни, където ти сърце иска.

Сирените едвам ги чух и аз. Ама да не се налага да ги чуваме по друг повод освен за профилактика.

# 251
Два пъти годишно тестват предупредителните сирени.
Различавах само мъжки глас,казващ "Внимание! Внимание!...."
Шефа не спря тези дни да се удря и блъска къде ли не.Крема от арника верно ли предотвратявал появата на синини?

# 252
Колко злокобно звучаха предупредителните сирени 🙄.Дано никога не ги чуем за истинска опасност!

Дано!!! Hands Pray
Защото, не дай си Боже, то няма и къде да се скрие човек...

Ххахах, значи не само аз съм срещнала ответната реакция на въпроса ми относно балотажите. Joy Или бяха баражите? Споко, шегувам се. С баражите. Blush

Добре, в Хургада ще ходим. По план до момента имаме посещение на  Луксор, а другите трима (без мен) искат и да се гмуркат. Ако на място ни предложат нещо друго интересно, може и да се включим. Аз, честно казано, предпочитах да си направим ваканция в Родопите, ама... щерката и ММ отдавна приказват за Египет, та склоних. А и тя много ни зарадва с резултати от доста тежки изпити, които държа още пролетта (резултатите ги получихме сравнително наскоро), та нека да е и един вид подарък, макар и да не сме й го казали в прав текст.
Ако видя от "твоята" подправка за супа, ще си взема. Grinning Много обичам като пътуваме да се шмугам в местни магазинчета и да взимам местни подправки. Чудя се дали да мъкна йога- мат в багажа. Факт е, че последния път, когато взимах такъв на ваканция, си го ползвах.

Пращам на Еконт картината.. девойките тамЕ им изскочиха очите 🤪 Едната едвам я пипа, страх я да не я повреди, а другата пита кой я рисувал. Аааа няям идея викам 🤪 смотана съм, знам.

Ахахах, представих си те. Grinning
Но е факт, че и аз сигурно не бих си "признала". Нали все в скромност ни възпитаваха едно време (докато сме на ретро вълнА), та се оказва, че аз доста възпитана идвам.

# 253
Тук се загрОчи, май ще вАли. Добра и лоша новина за мен- хем ше ми е ладно, но пък всички ще се помъкнат в молЪт 😏
МистеЙ, сирените дет на предупреждават и аз не знам за кво... Обаче верно почти нищо се не разбира. Килеша се изцепи, че тоз чичо докато се изкаже и войната ще е свършила 🧐 Ма умно, та дрънчИ 🤨 Викам му, ти глявай да не се случва, че най- малкият проблем ще ти е какво и колко бързо го казва чичото..
Тили, мда. Скромността красяла човекОт 😅 Помним..
За изборите дЛибоко мълчание ше замълча. Че ако се почна, не мога се зАпра. Само ще кажа, че този начин на избори явно вече не работи.. Време е за нещо ново. Дотогава служебни...
Иначе, освен стегнатите ми куфари ... никЪв хоризонт..
Вай 🍀
Да поготвя...

# 254
При мен не се чуха сирени, а има съвсем наблизо. Явно не са ги пускали навсякъде.
Дано си останем само с пробите и тестовете. Иначе не ми се мисли.

Ваичка, стискам палчета Flowers Four Leaf Clover Ужасно е да чакаш и да се молиш за информация.
13, бива ли такава скромност?!

До преди няколко години много помнех цифри, сега вече нищичко не мога да запомня. Физиономиите започнах да не ги виждам добре и да ги подминавам по улиците. Явно ЕГН-то се прави на интересно за моя сметка Simple Smile
При мен се намръщи и пак задуха.
Стана ли време за следобедно кафе?

Общи условия

Активация на акаунт