Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 734
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря на всяка от вас, за това, че днес ми подарявате част от вниманието си и сигурна съм, с добро чувство ми пожелавате по нещо хубаво! Бъдете живи и здрави - другото така или иначе няма да се оправи, но то не е и чааааак толкова нужно при наличието на здраве и шарено ежедневие.
Поправете ме ако греша, но мисля, че вие сте хубави хора. Даже, като познавам себе си (а аз се познавам от точно...нанайсе години), то ми се струва, че сте прекалено хубави хора с прекалено хубави пожелания за един твърде непорядъчен тип като мен. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не, няма да оспорвам мнението ви - дали аз живея в заблуда за себе си или вие се заблуждавате за мен, животът, както разбирам, притичва твърде бързо покрай нас, за да отделям ценно време и да разсейвам заблуди случили се съвсем закономерно и естествено. 😊 Всичко е такова каквото е! И още веднъж - благодаря ви, че спорадично ме събуждахте, за да ме дарявате с кафе и прекрасни, мили и понякога с доста дръзки пожелания! Не спирайте да изненадвате мен и най-вече себе си с човечност и благородни помисли и дела. Наистина ви благодаря!
Тръгвам по задачи, не каторжнически за щастие. Хубав ден да имате Heart

# 226
  • София
Яяяя, Карамела се разхубавява с още една година. Ан тей.
Карамелчик, да си жива, здрава и щастлива! Радост, усмивки и душевен мир! И малко спорт, да смаже ставите.

Връщам се да изчета два дена.

# 227
Карамелчик, как така ще те поправяме - естествено, че сме хубави хора! А аз, както се вижда, даже съм и скромна.

Ре, аз не искам сега следобед сън. След него съм като препила, без да съм изпила дори и капка. Махмурлук, без да си се напил - голяма гадост.

Избутах няколко документа и се пренасям в Австралия.

# 228
Да илядиш, Карамелова!!!
Бръчки от усмивки ти желая. И здраве. И много щастливи мигове с любими хора. Heart

Допивам кафето и почвам- първа пералня, докато върти- йога и разтягане, че съм като пренавита пружина в гръбнак и кръст, после- чистене по понеделнишки.
И стягане на багаж ме чака, нищо, че изюрках домашните да приготвят техния още вчера, аз някак скатах... Ма нали ви кажувам, най- неорганизираният човек в нашата семейна единица съм аз. Добре, че другите компенсират, за да се задържи балансът в природата. При това съотношението е 3:1. Смятайте... Sad

Боже,какви неща помните 😂

А всички телефонни номера наизуст как ти се струва? Grinning
Туй нищо не е. Innocent

Сиросче, имаш ли представа, на какво може да се дължи?

# 229
  • Пловдив
Тили, накъде забягвате? Simple Smile

# 230

С кратки спирки и престои тук- там, ще ходим да нагледаме вилаета на Добри. Hug

# 231
  • София
Това с телефонните номера наизуст съм се питала понякога как ми се е случвало, но като се замисля, не е чудно, предвид, че в онези времена така се комуникираше. Телефонни номера се набираха всеки път, нямаше ги запаметени и само да чукнем върху името. Отделно, че първите цифри от номера отговаряха на района, в който живее човекът, та и това помагаше при запомнянето. Ако в наши дни започнем да комуникираме по същия начин, пак ще помним телефоните.
Аз до ден днешен помня наизуст телефонният номер на една съученичка, на която никога не съм звъняла, но го запомних неволно когато тя го казваше на класната - номерът беше лесен. Обаче съм забравила телефонният номер на най-добрата ми приятелка, на която звънях ежедневно.

# 232
Панде, замисли ме.
Помня все още някои от аналаговите тел. номера, но не много.
Най- странното е, че помня мобилния номер на човек, с когото не съм комуникирала от 20 години, а на ММ беге номера, който не е сменял откак го познавам (20+ лета), все не съм сигурна в последната комбинация от цифри.

# 233
  • France
О, и Карамелче родена в началото на октомври. Колко хубави и готини хора познавам, които са родени в тези 3-4 дни! Да си жива, здрава, щастлива и обичана. И често-често да разхождаш фустани по Елада. Heart

Славчо е още болничък. Измъчи се това дете и ние покрай него.

# 234
  • Пловдив

С кратки спирки и престои тук- там, ще ходим да нагледаме вилаета на Добри. Hug
бла-зе-ти! Innocent Искам и аз...

По повод помненето...аз помня така рег.номера на коли. Барабар с буквите.

# 235
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
къде? къде?
казвай бРъже! ако не мога да помогна с друго ще е поне с информация Simple Smile
ние отиваме в Александрия този уикенд.
ходили сме по забележителности за един ден, сега ще имаме два-три дена за забавление Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 236
Колко злокобно звучаха предупредителните сирени 🙄.Дано никога не ги чуем за истинска опасност!
Не съм слушала и чела нищо.Ще има ли балотаж?

# 237
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма балотаж за депутати, само за президенти Simple Smile Simple Smile Simple Smile
добре, че има кой да ме информира, че и аз очаквах балотажи.

# 238
Добре, много съм в час и аз 😂
Иначе имам ли възможност,винаги си давам гласа.После само чета или слушам крайния резултат.
Замислих се,не е хубаво,че няма този път 🙄

# 239
  • София
Мисти, не знам дали сме наборки, аз бях от прекараните без сън 7 годишни. 😀
ММ е от тези помнещи почти всички номера в телефона - само около 1500 са май. Не знам как успява. 😂
ТиЛи, да предадеш много поздрави на Добрето. 😚
И аз се уплаших много от сирените. 😔

Общи условия

Активация на акаунт