Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 786
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 135
Карамелка, написала си моите мисли, но една добавка от мен.
Скрит текст:
Политическите процеси в България през последните десетилетия нямат нищо общо с политическите процеси в демократичния свят. Политическата власт в България е производна на олигархическата такава. България категорично е в ръцете на олигархически върхушки, които се сменят във властта НЕ чрез изборния процес, а чрез лансирането на една или друга групировка от свързаните с Русия кръгове, които никога не са си тръгвали от власт, а само са сменили името си. Изборният процес в България не е нищо повече от театрален фарс, който да поддържа илюзията за демокрация. Той няма никакво значение за разпределянето на политическите актьори, които не са нищо повече от пионки в ръцете на олигархическите кукловоди.

# 136
  • Наблизо
Уиш,напълно съм съгласна с теб.От почти първо лице го знам.
Единствено бих добавила,че освен руските групировки,се включиха и други.На стратегическо място сме и ни обърнаха внимание по време на войната в Югославия.
И там ,измежду пионките е Бай Ганьо,който прави избори.

# 137
Аз мога да кажа само, че на последните два пъти гласувах и се разочаровах брутално. И други неща за последните управления мога да кажа, ама няма смисъл. Та, по-добре да не гласувам. Затова си стоя вкъщи.

# 138
Да, ама аз, като си стоя вкъщи, съм с две кексчета напред. Толкоз за силната воля.

# 139
Кой в петък ме подсети за ориза басмати по рецептата на Стрина?
Сега ще направя такъв за гарнитура към пилешката яхния, която къкри на котлона.

# 140
Здравейте, банда! Имах желание да изчета 1200 мнения от предишната тема, ама ме домързя...Неделя е все пак, нали???
Кло, благодарско за октомврийската седянка!
Съчувствам ти за случката с насекомения скункс...Мноооого са гадни смърделките!
Ние, с дъщеря ми, гласувахме. Знам, че няма да променя ситуацията /обикновено не гласувам за печелившите/, но някак си ми е терсене да не правя нещо, което мога, а да мрънкам, че резултата не ми харесва.
Но, ако излезе на сцената партия “Белуга“, то и аз ще дам 2 гласа за нея! Не пия алкохол, но тая водка мога да я преглъщам Smiley

Айде, дано октомври да е здравоносен и климатоугоден по нашите ширини!

# 141
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Отклонявам нви от политиката с нещо ново в комплекса ни

Не знам дали е от наемателите или от ръководството, но много ме радва.
Чакам само да паднат температурите.

ААА и с това да се похваля

# 142
Герииич, наслада за сетивата ми си ти Heart  Густо ми е, че намина, изтървах те от всякъде!

# 143
България е в полезрението от доста преди войната в Югославия.

Аз пък, може и наивно да е, но смятам, че в момента има реален шанс поне да се опитаме да си откопчим малкото пръстче и после току виж едно по едно успеем мъничко.
В политиката никога няма да има някой, който да ни е 100 на сърце, гласуваме за най-малкото зло и за моя радост има кого да идентифицирам като такова, за да мога да гласувам за него.
За мен гласуването е част от сделката.

# 144
Да, Ули. Източният въпрос далеч не е закрит. Иска ми се да не бях загубвала оптимизма си...

# 145
Да, Ули. Източният въпрос далеч не е закрит. Иска ми се да не бях загубвала оптимизма си...
И аз, Уиш и аз... Дори мъничко завиждам на онези, които са го съхранили. Аз категорично няма на какво да се опра и не се припознавам в абсолютно никоя политическа паплач.

# 146
Аз оптимизма си отдавна съм го загубила, горе долу откакто един рече "вЕрвайте ми" и народът взе, че му повярва без нищо насреща....ей тогава загина и после следващите скачаха отгоре и го потапяха обратно, ако решеше да надникне.
Най-малкото зло като избор се появи доста след това... Преди това и това нямах...
Та сега гласувам, щото не искам да ни връщат на изток Sad

# 147
Точно, Ули, точно.

# 148
  • София
Ули, това е не малък стимул, защото като бяхме към изтока, Гърция я гледахме през крив макарон.

# 149
Точно и от мен и за двата поста на Ули .
Аз даже днес гласувах за, а не наказателно или за най - малкото зло,  като предишните пъти.

Общи условия

Активация на акаунт