Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 770
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 150
Първият вот "за най-малкото зло" беше избора между Жельо Желев и Велко Вълканов. Голяма част от тук присъстващите не знаят за какво говоря.
Подкрепям Ули и аз.

# 151
Първият вот "за най-малкото зло" беше избора между Жельо Желев и Велко Вълканов. Голяма част от тук присъстващите не знаят за какво говоря.

Онези с "бозата от 6" помним.
Но тогава само от коментари вкъщи- не бях дорасла за гласоподавател.

# 152
В квартала имаме такива къщички с книги, една с гръцки и една с книги на чужди езици на принципа вземи книга и остави една. Удивителното в случая е ,че вместо да изчезват книги , както съм свикнала, техният брой се увеличава!

# 153
Какво е "бозата от 6"?
Помня денят на избирането на Желев и коментарите на майка ми и баща ми .

# 154
  • София
Такива ли сключени вежди?

Бляк, Бобчи, тез много гнусни! Dizzy Face Онези си бяха изцяло нарисувани с молив, тънка права линия. Но явно са искали нещо подобно да имитират и поради липса на естетвен материал, са си нарисували.

Къщичка с книги има и в кварталния парк при нас. Както и на още няколко места в София. В Банкя също видях. Ние с Пантата носим понякога книжки, които вече са и бебешки на нея и ги оставяме в кварталната, защото е точно до детска площадка.

# 155
  • София
Като казахте книги, изчезна ми Киндъла. Прерових навсякъде и го  няма.

# 156
Какво е "бозата от 6"?

Как бе, боза от 6, 9 и 12 стотинки. По сладкарниците, наливна.

# 157
  • София
Ре, много гадно. От липсата на Киндъл би ме заболяло сериозно. За мен си е насъщна нужда, а ми се струва, че по това си приличаме с теб. Дано го откриеш! Понякога нали знаеш, че някои неща сякаш потъват в небитието и изведнъж се връщат при нас сякаш от нищото. Много пъти ми се е случвало да намеря нещо там, където вече съм го търсила.

# 158
Тили, голямата боза беше 15 ст. В ония години литърът струваше 30 ст. А голямата беше половинка, една огроооомна халба.

Весе, стига мята палци само. Разпиши се как прекара в Стрелча.

# 159
Какво е "бозата от 6"?

Как бе, боза от 6, 9 и 12 стотинки. По сладкарниците, наливна.
Наливна боза не съм пила ,Тили.Чувала съм,че е имало,не съм много млада,на 38 съм
Гнусни ли,подбрах най-приличните 😂

# 160
  • София
Бобчи, щом тези са прилични, аз тогава спирам да се притеснявам от моето "оперение" там дето все го скубя. Че то си е рехава работата при мен, сравнено с тези. Laughing

# 161
  • София
Пандич, знам, за това и още не съм купила нов. Преди два дена открих упътването на камерата ми, което търсих две години. И го открих на място, на което съм проверявала 100 пъти.
Ще изчакам седмица, две преди да си купя нов. Сега ползвам този на МН.
Да ви кажа, Овцата стана супер. Мислих, че по-дълго ще отнеме.

# 162
По принцип съм от гласуващите, рядко се случва да не гласувам, може би общо 2-3 пъти от както имам право, но за съжаление материала от който трябва да избирам става все по-калпав и гнил.
Добри, то аз не мога да рисувам, но искам да се загубя в такъв магазин за няколко часа.
Уиш, ти сърце нямаш!

# 163
Тили, голямата боза беше 15 ст. В ония години литърът струваше 30 ст. А голямата беше половинка, една огроооомна халба.

Може, аз никога не съч била особен любител, та макс от 9 съм си купувала (по- скоро някой ми я купуваше, аз все не исках), пък и НЕ можех да я изпия.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 20:08 от TuЛи

# 164
  • София
Така и не харесах бозата. Виж, баничка и  тулумбички помня 🤣.
Помня и еуфорията след 89. Няма как да се върне. За съжаление не само не се гласува, но и малко хора, с умения и образование се занимават с политика.
Повечето са като извадени от лош филм.

Общи условия

Активация на акаунт