Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 729
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 465
Тъй, може би има леко подобрение при свекъра, но още не се ангажират с прогнози лекарите. Това са днешните новини.

# 466
от висотата на моите... 21 години мога да кажа, че всичко служебно е вятър и мъгла.
децата са деца до живот, службата е до време.
но и едното и другото се откъсват от теб и когато това стане до теб е само човекът, с когото си избрал да бъдеш.
Милион плюс безкрайност ДА, Добри.

# 467
  • София
Малко ви е пиенето. Какви дълбоко философски теми сте подхванали само.
Стресът се отразява на всички и е добре да има механизъм за справяне.

# 468
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вай, а не казват ли какво му е? дали друга болница/други лекари не могат да направят повече?

уиш Wink млади сме, но не ни личи по писанията.

тази нощ пътуваме към Александрия. ако го повторя още веднъж ме цапнете с нещо тежко.
обичам да се разхождам по нови места, обичам да виждам нови неща и хора, да опитвам нови храни и забавления, но пустото пътуване до там...
кога най-накрая ще измислят телепортирането!

# 469
Добри, няма друго интензивно за Ковид болни в София. Това е само, доколкото знаем. От всички други болници са отпратили линейката.
Би трябвало да правят най-доброто възможно за него, на това се надяваме.

# 470
  • Пловдив
Вярно Ре...ще наваксам.Довечера туй ще купя първо Simple Smile  Имам приятелка дет така се "лекува" и е вечно над нещата Wink

# 471
не съм разбрала, че е ковид. Sad
колко ли още постове съм пропуснала?

фил, оправя ли се нашето дете?
Simple Smile тук всички сме му лели, затова "нашето".

# 472
Фил, подозирам, че свекърът ти не е нашенец?  
Не че и по родните ширини няма подобни екземпляри, но са единици. Затова пък Лещичка познава такъв. Confused

От сутринта гледам ЮТ канал с криминална насоченост, по истински случаи, по време на някои от видеата буквално настръхвах. Ако ви е интересно-  https://www.youtube.com/c/FaithGeorgieva

Добри, приятно и да разказваш после!

7- ми ден без сладко. Издържах, при това без да го мисля въобще, без "подготовки", настройки и т.н.
Мисля да продължа в тази насока, защото наистина не ми е трудно, отделно аз не припадВам по сладки неща, други са ми изкушенията, ама като се чуди какво да снакне човек- все се намира по нещо сладичко, че най- лесно.

В този ред на мисли- някой да се присети за нещо подобно ан описания от мен сладкиш с ябълков/ портокалов сок?

Вай, дано го стабилизират, дано!!!

# 473
тили, само този "мокър" ми излиза Sad
http://vkusen-svyat.blogspot.com/2016/01/moist-triple-orange-cake.html

# 474
  • тук и там
Спретнах два кекса с портокал,единият каката щяла да го носи в училище, другият за  в къщи.Единият го направих със зехтин, другият с олио, в единият сложих какао, в другият не  -и двата станаха, но този със зехина ми харесва повече. Рецепта съм дала, но пак на око трябва да се преценява,щото зависи до голяма степен колко е голям и сочен портокала, от там и гъстотата на сместа .

Моето малкото и то малко прокашля. Принципно , педиатърката ни е изписала фликсотид за по 10 дни при кашлица, ама преди три дни точно спрях да пръскам, и днес пак започна да кашля.
Всеки вторник ходят на басейн(от училище), подозирам че там настива. Пратила съм му шапка, уж я слагал, ама кой знае дали е така, или си ходи с мокра коса..А не ми се ще нон-стоп да е на кортикостероиди.
И да почерпя с  моят портокалов кекс
Скрит текст:

Ей сега мернах две огромни паяжини от външната страна на  градинските прозорци. Развалят ми гледката. Предвид това че са доста големи, се предполага и че паякът ще е доста голям и гаден.
Сега  се чудя да ги чистя ли , или да ги оставя така  до Хелоуин, та да не се налага да украсяваме  допълнително за празника.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 10:34 от Кайсия

# 475
И аз като Тили се опитвам да открия една рецепта за кекс с портоколав сок, замразени боровинки и шоколад. Миналата зима правих два или три пъти, но сега листчето ми изчезна безследно. А аз съм толкова добра кулинарка, че не мога без точни количества и инструкции.

Дроб съм, днес само грешки и разправии.   Още работа имам, но не мога повече. Сипвам си и засядам на дивана.

# 476

Едно червено небе. Май е розово.

# 477
Фил,мога да ти напиша истински подробна лекция за егоизма ,майчинството,децата и т.н.Рядко някой подкрепя теорията ми,но все ми е тая.Имало ме мен и мъжът ми преди детето,не ние сме благодарение на нея,а тя на нас.Тъй че ,ние сме по-важните членове на семейството ,хората с отговорност,даващите грижата,манджта,топлото,дрехите .Следователно е важно да не се губим в битовизми,за да има тя стабилна среда  емоционално и да сме здрави за да я гледаме.Ми в тази връзка,да.Искам си времето за него,за нас и това за мен.Криво ми е като е болна,ама е част от играта.Имала съм дни ,в които не съм се къпала,идвало ми е да избягам,ама си викам ,къде ще намеря такова готино племе като тях и си сядам на трите букви.
Мъча се с уебинари ,курсове и чат пат зяпам като теле в железница,ама каквото такова.

# 478
Сирос, и от мен розово:
Скрит текст:

# 479
Бобче,според мен Фил имаше предвид за съвсем друг егоизъм.Както примерно свекъра ти към мъжа ти.Те това е висша форма на егоизъм.Другото,за което ти пишеш,са си естествени нужди.

Общи условия

Активация на акаунт