Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 710
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 480
И при нас беше розово и много красиво.
Наспорт от мен!

# 481
  • France
Разбира се, че трябва да има повече здравословен егоизъм. Просто свекърът е развил това в изкуство Joy
Между другото нашето решение за се спрем на 2 деца е продиктувано точно от нуждата ни за повече време като двойка.

# 482
ТиЛи, ако харесваш и грим и крими съчетани в едно, хвърли едно око на ютюб канала на Bailey Sarian. Разказва за истински престъпления докато се гримира.

# 483
Потопих си ръката в нагорещена мазнина. Ох.
Да докладвам, че и аз пробвах лещата със скариди. Ометох две чинии една след друга. 😋
Вай, стиснала съм палци за свекъра ти. За съжаление никак не се учудвам от борбата да се доберете до информация. И ние сме го играли този филм. Единствено с връзки успях да изкопча нещо. За такова нещо връзки да търсиш... Ще си замълча, щотоо....
Тихичко и аз да препоръчам ютуб канал за истински престъпления. Kendall Rae - страхотна разказвачка.

# 484
Бобче,според мен Фил имаше предвид за съвсем друг егоизъм.Както примерно свекъра ти към мъжа ти.Те това е висша форма на егоизъм.Другото,за което ти пишеш,са си естествени нужди.
Къде го тури свекъра ми?Че той си е баш егоист и всички егоисти са в малкия му джоб,от две години и малко има внучка от малкия си син ,от 6 месеца не й бърка името.И не няма деменция,такъв си е просто,никой не се изумява освен мен.😀

# 485
Наспоррррт, активно спортувам зарад всички ви 🤣
И..естествено, всички ви уважаамм!

# 486
Така, така! Давайте крими- канали, пък после ще се чудя що не спя.

Разбирам, че в Бг е имало страхотен залез днес. На предишното място, където живеехме, есента почти всяка вечер имаше невероятни залези, буквално спиращи дъха. Често ми се е случвало в рамките на 15 минути да погледна небето от различен ъгъл, или от различна част на града и всеки път да ахвам от възхита.
Дъщеря ни именно покрай красотите на залезите се запали по фотографията. Blush

Да не остана и аз капо, черпя ви с един роден летен залез. За съжаление, на телефона снимката е с много по- добри цветове и контраст, през моя монитор на писи- то нещо доста от красотата се е изгубила.

Скрит текст:

# 487
Къде го тури свекъра ми?Че той си е баш егоист и всички егоисти са в малкия му джоб,от две години и малко има внучка от малкия си син ,от 6 месеца не й бърка името.И не няма деменция,такъв си е просто,никой не се изумява освен мен.😀
Именно за подобен индивид говори и Филомена.
Както каза Ренко, не става дума за здравословния егоизъм, който е нужен за психичното оцеляване на родителя.

Тъй, отбелязвам, че днес пиша първа с надеждата, че другите спите Simple Smile
Вече е тъмно до 7, скоро пак време ще се сменя. Вече съм готова и лятното да оставят, само и само да спрат със смените.

# 488
  • София
Не спим. Grinning

Студено ми е, мисля с едни тънко палто да излезна днес. Лошото е, че ще ми е студено и в работата. Ще си нося и жилетка/пуловер. После - отлюспване навън по обед.

# 489
Ич даже. Лоча първото кафе, на тишина и спокойствие. Пак четвъртък, предстои ми отвратителен ден.

Сервирам кафе, за всеки вкус.
Имайте прекрасен ден!

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 06:24 от 🧡 Clo 🧡

# 490
Гутен ви сабахлен, гугутки!
Комшу, благодарско за кафето! Черното е за мен!🌹
Айляк съм и отивам на мамография -профилактична!Отметнах и кръвни изследвания!Смених цайсите с нови стъкла! Рапорт даден!
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 491
  • Наблизо
Добро утро!
Много съм изпуснала,ММ е в командировка,а аз втори четвъртък ще боря стачка в училище.Поне днес в само на стола и спах ужасно от притеснение как ще въртя и суча да обяснявам на шефа,че ще излизам в 11 и 30 обедна и ще се върна в 14ч..

Ах оди егоизъм го познавам и аз.При нас са и двамата ми свекъри,но свека повече.Такова нещо в България не съм виждала.
Трябва да будя детето и да бързаме здраво..
Ваичка,радвам се че свекър ти е по-добре! Ще се оправи!..
Блондорка,уверена съм че всичко ще е наред!

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 08:03 от BeautifulM

# 492
  • София
Добро утро!

Благодаря за кафето! Моето е с много мляко.

А бешамела във фурна как го правите? Или го правите на котлон и после допичате във фурната с каквото сте решили да бъде комбиниран? Цялото това разбъркване не си представям във фурната как.ще се случи.

Пия си кафето и гледам през прозореца. Слънцето огрява сградите и предизвиква наслада в душата ми. В следващия момент съзирам два отпечатъка от длани върху прозореца. Дотук с насладата. Знам, че някой ден притежателката на отпечатъците ще е вече голяма и отхвръкнала в свое гнездо. Тогава тези отпечатъци ще ми липсват, затова никога не й се карам за тях. Но постоянно напомням , че не пипаме стъклата, а къде отиват думите ми, че тя 9 години не го запомни ...

Приятен ден, общество! Без малко щях да ви пожелая успешен понеделник, но се сетих, че само за мен е понеделник днес.

# 493
Панди, правя си нормален бешамел . Понякога сервирам директно нещото с бешамел, а друг път прибавям към него няколко жълтъка или цели яйца, ако ме мързи да деля белтъци от жълтъци, пускам вътре пасатора, да стане гладко, мушвам и щедра доза настърган кашкавал и запичам.

# 494
Уиш, преди 1-2 седмици те последвах със съвета да събирам сърцевината на ябълките в пластмасово шише (за домашен оцет). Joy Какво да ги правя сега?

Наспах се. И най-накрая имаме нет и мога да съм ХО.

Общи условия

Активация на акаунт