Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 439
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да бе да!  Уиш е мечтателка, Добри е невинна.

чували ли сте вица за учителите? Wink

Цитат
първата - завършила съм ПУИ - пловдивски учителски институт.
втората - а аз БУИ - благоевградски учителски институт.
третата  - а мен ме е срам да кажа, че съм завършила хасковския.
Wink

сега се сетих Simple Smile Simple Smile Уишооооо, за теб само Пернишкия Университет за Телекомуникации, Компютри и Архитектура Wink

# 1 696
Такаа, говорим си нещо и аз вмъквам в разговора нещо от сорта на "сърдити тетки", точно в смисъла на "сърдити лелки". МВ /да се чете моят всезнайно/ с категоричен тон ми заявява, че използвам погрешно думата, защото тетка означава онова тройно нещо, показано от Флорен. Аз знам това значение на думата, не откричам, че означава и "тройник". Но се опитвам да му обясня, че освен тройник, тетка означава и леля, жаргонно лелка с отрицателна конотация, но човекът знае всичко и няколко пъти натъртва, че използвам грешни думи и никой нямало да ме разбере - хората щели да се чудят за какви сърдити водопроводни части им говоря Joy Стигнахме и до руската тьотка, обяснявам му, че тетка навярно наистина идва оттам, но е побългарено, но не и не - аз съм в грешка и няма сила, която да го убеди в друго. Хем ми беше смешно, хем ме ядоса. Накрая го накарах сам да провери в гугъл какво е тетка, видя, че наистина означава леля, но не пада по гръб, продължава да спори Joy Ще го тресна с правописния речник по главата - нямам тълковен, иначе направо с него, да му налея тетката директно в дебелата кратуна.

ДобрЕ, май и утка съм чувала, ама не смея да попитам инжинера, експерт по езикознание и лингвистика, защото нямам сили за нов спор.

Дописвам се: ето ви утка https://praktis.bg/pvc-utka-o110-110-67 Joy

# 1 697
  • Варна
Сега остава и п- образното разклонение на Уиш да излезе...Grinning

# 1 698
сега се сетих Simple Smile Simple Smile Уишооооо, за теб само Пернишкия Университет за Телекомуникации, Компютри и Архитектура Wink
Добре, невинна сестро. За теб - Каспичанския Университет по Роботика. Stuck Out Tongue

# 1 699
нееее, института по роботика е към БАН и не е в Каспичан Wink ходила съм там

а пернишкия си е истински Simple Smile
https://novini.bg/bylgariya/obrazovanie/6191

# 1 700
Неблагодарна жена! Чисто нов университет основавам за нея, а тя?!

# 1 701
от мен да мине, кандисвам. Wink

# 1 702
Сега остава и п- образното разклонение на Уиш да излезе...Grinning

Ааа, него не смея да го търся в гугъл, визуализирайте си го сами Simple Smile

# 1 703
  • France
Да е жива и здрава Елени, много късмет да има в живота. Да расте борбена и сигурна в себе си Heart

# 1 704
Сърдити водопроводни части 😂
Топ университети 😂
Ни моа 😂

# 1 705
Ахой. Загледала съм се в един сериал по Стивън Кинг и ич ви не отразявам...

Мид, честит рожден ден на малката фея!

Моите питекантропи отдолу пак крещят... тоест крещи бащата, крещи на малкото дете, а то реве... идилия...

Сиросче, тоя ваш съсед скоро не са му се зъбили май...

# 1 706

Много хубаво, че и се хвалиш даже Joy

# 1 707
Да вземат питекантропите на Мързи да се настанят в апартамента на Сирос, а тя да отиде в техния. За около седмица мисля, че проблемът ще се реши.

# 1 708
  • France
И даже не казваш кой е сериала. Съвсем ни нямаш за нищо.

# 1 709
  • София
ПанТата плаче и твърди, че нищо нямало. Още като я взех ми се стори, че не е ОК, но каза, че е уморена. Вкъщи я заварих  в стаята й да плаче. Гушна се в мен, но не иска да каже какво й е. Винаги ми е споделяла тревогите си. Не знам как да постъпя. И на мен ми се доплаква от безсилие.
Възможно ли е просто да й се плаче без причина заради кандидатпубертетски хормони?

Общи условия

Активация на акаунт