Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 622
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 800
Подстрекателка 🐷

# 1 801
Панде, ключово е това "без друга храна" Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 13:06 от Birdflower

# 1 802
  • Euskal Herria
Бърди, дано успеете да надделеете.
Скрит текст:
Знам какво е да се разправяш с възрастни хора. При нас така е със свекър ми, само че обратния вариант. Всяко рекламирано по телевизията лекарство иска да се вземе, само за лекари говори. Досега не се е намерил ни един медик, който да му е по вкуса.
Кекса го правя по рецепта на лелята на мъжа ми, у дома много го харесват. Свършва за нула време. Най-обикновен е - яйца, захар, олио, брашно и бакпулвер. Simple Smile
Допивам кафето и трябва да пазаруваме. Главата се опитва да ме боли, дано след дозата кофеин ми просветне.
Хубава събота на всички!

# 1 803
Ох, Кло, сви ми се сърцето като прочетох за вчерашните преживявания. Дано се оправи бързо жената, а ти да се оттърсиш от стреса.

Тежък ден беше вчера. Малкият постонно вдига температурата, като стига до 39°С. Никаква реакция и подкрепа от тукашните лекари, оправяме се сами. Принципно трудно може нещо да ме бутне, сега обаче съм се паникьосала Вероятно е нормално..Все пак се старая да мисля рационално. Малкият гука жално, плаче. Боря се с него да яде, за да не се дехидратира.. Сега е задрямал и вместо да затворя очи и аз, съм се оцъклила, не мога да заспя..

# 1 804
Лав, вода леко топла или направо чай ако можеш да му даваш. Трудно е, когато става въпрос за бебе, често предлагай, по лъжичка/глътка да отпива пак ще е от полза. Не му ли изписаха на лъвчо нещо - противовирусно, витамини. На лекар ходите ли или само по телефон се консултирате?

# 1 805
Уиндче, звънях на личните лекари, където не пожелаха да го видят. Казаха само парацетамол да давам. Обикновено отминавало. Казаха и ако реша да идем до спешното, но там чакането е 7+ часа. Само ще се измъчим взаимно за 5 мин преглед, където ще ми кажат същото. Ще се пробвам да му давам малко вода. Пишка си, което малко ме успокоява.

# 1 806
Лаватера, гушнат върху теб с постоянен достъп до гърдата. Ако помня правилно кърмиш.

Бърди, дано се оправят бързо, че да се успокоите.

# 1 807
Ох, Лав, дано бързо мине на лъвчо. А вие как сте с ТМ днес?
И Яна го е казала, много е трудно с възрастни хора. При Бърди е аналогична ситуацията. Ако майка ми не беше решила да ходи на очен, при условие, че ЛЛ ѝ е казала, че няма нито нужда, нито смисъл... Днес зоба обезболяващи и подсмърча. След обед трябва да ѝ сменям превръзката. Как ще го сваля този пластир, залепен в косата ѝ не знам. Най-вероятно с малка ножичка ще режа кичури.

# 1 808
  • София
Ох, Кло! Confused Пропуснала съм предишния ти пост, но по последния се ориентирах какво се е случило. Дано тази случка й избие от главата всякакви мераци за бъдещи безпричинни  походи!

Много е страшно с възрастните хора, когато вече не могат да се справят, но не го осъзнават сами.  Възрастната майка на мои много близки приятели я бяха пратили в дом, уж, за да не направи беля сама. А белята стана в дома. Объркала се и вместо да завие в посоката за столовата за обяд, завила в другата посока. Имаше проблем с очите , виждаше под определена "линия", затова и не е видяла стълбите... 

Така че, Господ да ги пази и да помага на нас да правим каквото е по силите ни за тях.

# 1 809
Лав, сви ми се всичко, като те прочетох. Да оздравява бързо дребчо!
Бърди, и твоите да се оправят.

Напред съм с един хляб и един кекс. Панде, ти си виновна.

Пазарувяхме с малчо. Купих продукти за две манджи и оставих 70 лв. И не, не съм  съм купила трюфели.

# 1 810
  • София
Сиросче, признавам се за виновна само за кекса. За хляб и думичка не съм обелвала. Innocent Дори напротив - казах, че единствено кекс съм яла, нищичко друго, затова си закопчах дънките успешно след два дни грухтене.

# 1 811
Закачам те, Панде.
Хлебецът е за детето.

# 1 812
  • sf
Лежа си на дивана и подсмърчам. Някой ми урочаса отпуската 🥴

# 1 813
  • София
Закачам те, Панде.
Хлебецът е за детето.

Сиросче, знам, че се закачаш. И се опитах да влезна в тона на закачката. Съжалявам, ако не ми се е получило! Hug

Донси, съчувствам!

Лав, напред пропуснах да пратя голямо гуш за теб и малкия Лъв! Дано скоро отмине! Разбирам колко безпомощно се чувстваш. Hug

# 1 814
То май на мен не ми се получи 🤭
Поне дечко ще е доволен.

Общи условия

Активация на акаунт