Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 48

• 71 769
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Супичка с киноа, и дивечови наденички с грахова салата

# 586
  • Once there was a Hushpuppy...
Нека Св. Мина донесе здраве, щастие и разбирателство в семействата ви Hug

Ние сме на пилешки филенца с корнфлейкс

И наздраве в петъчната вечер!

Скрит текст:

# 587
  • София
Мъфини със сладко от боровинки.

# 588
  • Варна
Честит празник и Свети Мина да ви помага!
Содена питка и пилешка салата

# 589
  • При децата ми
Скрит текст:
Чудните кашкавалени сандвичи на Жоро Бордовски

Сладкиш с ябълки и бисквити

Може ли рецептите за чудните сандвичи и сладкиша?

# 590
  • here and now
Днешния обяд на детето

И няколко от миналите дни
Скрит текст:

# 591
Хайде и аз на отчет съботно Smiley
Станах по тъмно. Вали и е смотано.

От рибарското до нас - пресен паламуд. Директно от морето на барбекюто. Не бяхме правили печен. Голяма грешка. Оказа се мега вкусен и всички си умряхме от кеф. Само сол и нищо друго. Разкошна риба!
След него Проя + руска салата за закуска. Това съм аз Satisfied Друга ку-ку като мен няма.
И салата...

Юфка с масло и сирене; Дробчета в масло, с много лимон, черен пипер и сол, и руска салата - моята класика.
Банички бомбички с одрински кори. Обичам тези банички.

Мусака; джолан със зелен боб; салата...

Суши; Сандвичи, сварен език, който после панирах

Пържени филийки; Джобчета със свинско, картофи, моцарела, зеле салата, кисели краставички и сос, и отново сандвичи за закуска.

Панирани пиперки, сирена, салата

Домашна паста с масло и сирене; Малко суши. Беше ми останала кора нори и завих с останала херинга, филаделфия, маринован джинджифил, малко маринован в рибата морков. И един пастет от свински дроб, който направих вчера, за да има днес и утре за закуска.

Снощи хапвахме печено пилешко в сос от мед, горчица, соев сос, кисело мляко, бяло вино, сол, черен и червен пипер. Омахах няколко филийки със соса. Топла картофена салата.
И за днес кюфтета от телешка кайма с булгур и към тях кисело мляко и сос маринара.

Хубави да са почивните ви дни! Simple Smile

# 592
# 593
Много вкусен тиквен крем карамел с кадифена текстура приготвих за десерт през почивните дни. 😋🍮🥄🎃
https://inthebeniskitchen.com/2022/11/12/%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B … 0%BC%D0%B5%D0%BB/

Скрит текст:

# 594
  • Под сянката на разлистените кактуси
Петък, ден на салатките и мезенцата

Присетихме се с мъжката Туна за едно мезе от бедните студентски години - варени яйца с кисело мляко и чесън и копър, все така си е вкусно Grinning

# 595
  • София

Скрит текст:

И супата с пресечена застройка. Хем извадих купата от кукъра, оставих я малко да се охлади, не съм захлупвала с капак, но явно  самата купа дълго държи топло.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 16:18 от Тайна

# 596
  • София
Френска селска торта

# 597
Крем супа от тиква

Сладкиш с ябълки

# 598
  • Варна
Гнезда

# 599
  • София
Кебапчета нямаше смисъл да снимам, затова - пак хляб Grinning Този път стана каквото искахме, само ММ накрая го препече повечко. Оказа се, че за печене е най-добре в тава, не форма; и иска една идея повече месене отколкото очаквах.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт