Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 965
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • До сърцето...
Принц Уилям е връчил Кралският викториански орден на личния телохранител на Катрин.

Скрит текст:

Орденът
Скрит текст:
Кралският викториански орден е британско отличие, което се връчва на хора, които са служили лично на кралицата или на Монархията.

Наградената
Скрит текст:
Сержант Ема Пробърт е назначена да охранява Кейт Мидълтън, когато тя се омъжва за Уилям. Принц Чарлз е поискал да бъде наета жена охранител. Ема е бивш служител на Скотланд Ярд, владее бойни изкуства, винаги носи пистолет Glock и електрошокер Taser. Преди да започне работа към кралския двор, тя преживява загубата на съпруга си, неин колега полицай, по време на ски-ваканция той пада по трасето и почива от получените травми.

2010, началото на тяхната съвместна работа

2011, на Уимбълдън

2015 г, по време на кръщенето на принцеса Шарлота в Сандрингам.

2018, преди да роди Луи, при посещението на Reach Academy Feltham

2019, при посещението на Северна Ирландия

Уилям е наградил също така и Ванеса Редгрейв

# 361
Ей, разбиха мита за неохраняваната Кейт на бдението например Simple Smile съвсем естествено си има личен телохранител и то жена.

Абе аз чак сега се замислих това риалити, дето ще участва Тиндъл дали не е същото като едно немско и най-вероятно е, де, поне името му е същото. Ама то се снимаше някъде из джунглите далече далече и вършеха всякакви щуротии, като да ядат живи насекоми и прочие. Наистина ли в такова шоу са се навили (визирам него и Зара) да участва?

# 362
Да разбирам, че награждават собствените си служители, така ли? Мислех, че подобен тип награди се дават на хора със заслуги за нещо, а не защото всеки ден отиваш на работа и си вършиш задълженията за които ти се плаща заплата.

# 363
Е, че добре се справя Ема да пази ненатрапчиво. Ей колко често в темата се срещат мнения, че Кейт ходи някъде без охрана. Кой знае колко фенове е усмирявала и държала настрана.

# 364
  • Някъде там
Ули същото е. Аз за това казах, че участието му в това шоу ми е 🤐
https://en.wikipedia.org/wiki/I%27m_a_Celebrity...Get_Me_Out_of_ … ritish_TV_series)
Скрит текст:
Петнадесетата серия видя Ферне Маккан да яде жив воден паяк като част от изпитанието на буштукър. Съобщава се, че Ofcom е получил 694 оплаквания от обществеността във връзка с твърдения за „жестокост към животни за забавление“. ITV получи още 500 жалби. През януари 2016 г. беше съобщено, че няма да бъдат предприети допълнителни действия
На 13 ноември 2020 г. RSPCA заяви, че има „сериозни опасения относно хуманното отношение към животните“, включени в програмата. В него се посочва, че продуцентската компания се е свързала с преди 20-та серия, която се провежда в Обединеното кралство, където RSPCA е посъветвала да се обмисли използването на благоприятни за хуманното отношение към животните алтернативи в изпитанията на Bushtucker, но това беше " наистина разочарован", че животните все още са планирани да бъдат използвани в опитите. Той препоръчва на зрителите да се свържат директно с Ofcom или ITV, ако искат да предприемат действия.

# 365
Да разбирам, че награждават собствените си служители, така ли? Мислех, че подобен тип награди се дават на хора със заслуги за нещо, а не защото всеки ден отиваш на работа и си вършиш задълженията за които ти се плаща заплата.
Да, странна практика. Не се ли награждава за обществени заслуги и принос?

Максима много ми хареса в тоалета в бордо.

Както и ето с този гащеризон:

# 366
Винтидж Шанел от 1995 година е сакото.

Първи солов ангажимент за новата кралица:

# 367
Страхотна снимка на момичетата на Маделин.
Наистина, много хубава снимка 🥰

София е много красива и стилна бременна 🙃

# 368
Че то и останалите наградени са все хора, които си вършат добре работата. Това че работят за КС не виждам защо да забранява да бъдат награждавани.

# 369
Медиите веднага са обърнали внимание на снимките в стаята, където днес Чарлз е приел Лиз Тръс за първата си аудиенция в Бъкингам.

https://www.hellomagazine.com/royalty/20221013154026/prince-char … uckingham-palace/

# 370
  • София
daviz, благодаря! Разкошна е полата на Рания, много красива!
Максито ме радва с този червен лак, мацка е голяма 🙂

# 371
  • До сърцето...
Може би  Ема Пробърт (телохранителката) е предотвратила някакъв проблем, и ако е така, значи си е свършила повече от добре задълженията, щом не се е чуло. Не вярвам да раздават ордени просто така.
Тя преди Кейт е била охрана на Беатрис и Юджени.

# 372
Не си спомням да сте коментирали, но защо Софи е все сама, а мъжът и не я придружава?
Ако имаш предвид скорошното посещение в Африка, то е тематично, не са просто на гости да се здрависат и да си размаха роклите. Обиколката й е свързана с подкрепа на жертвите на сексуално насилие в обстановка на конфликт, придружава я ресорен държавен служител, а Софи дълго време се занимава с кампания по въпроса, т.е. пътува като активист, не семейно.

# 373
  • Някъде там
Амалия напуска къщата си в Амстердам, защото е заплашвана.
Днес Максима и Вилем са говорили за това в Швеция и Макси е била емоционална. Sad
https://www.parool.nl/nederland/koningspaar-prinses-amalia-kan-d … sterdam~b4299448/

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 23:30 от daviz

# 374
Абе аз чак сега се замислих това риалити, дето ще участва Тиндъл дали не е същото като едно немско и най-вероятно е, де, поне името му е същото. Ама то се снимаше някъде из джунглите далече далече и вършеха всякакви щуротии, като да ядат живи насекоми и прочие. Наистина ли в такова шоу са се навили (визирам него и Зара) да участва?
Това е английският вариант на реалитито "Аз съм звезда...измъкнете ме оттук", но доколкото разбирам той ще участва без Зара. Нея ако я дадат, то ще е за малко, предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт