Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 581
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
София някак наедря и тези едри и обемни дрехи съвсем провалят работата. Не мисля че има височината на Максима, за да го сложи този колан. Не че и на Максима стоят добре, но пак по бива. Обвките ѝ обаче са хубавки, от това което се вижда де, приятен змийски принт. Цветът на роклята е хубав, а буклите напомнят на друга принцеса. Но пък е сладурана София, харесвам я. На моменти даже е красавица.

# 556
  • Някъде там
Шарлийн пусна нова снимка на сладурите. ❤️

Красивата Маделин в Ню Йорк на ангажимент свързан с фондацията ѝ. Ризата, обаче не ми харесва.

# 557
Ауу, Габриела на тази снимка колко много прилича на баща си!

# 558
Ей, големи сладурчета са близнаците  ❤️

# 559
Май пак се е подстригвала сама малката.

# 560
Най-хубавите й тиари

# 561
  • Някъде там
И трите са много красиви.
Даниел и Естелче присътват няколко дни на Stockholm open . Естел си води приятелка с нея. Много са сладки.
 Снимка и с шведски тенисист. Той я е качил в профила си.

# 562
Много хубаво дете е и Естел. И какви хубави и непринудени снимки.
Меган е била снимана вчера/ онзи ден в Монтесито

# 563
  • Някъде там
Готина е.

Норвежците продават печива за кампанията за "Лекари без граници“.

Не знам дали сте чували бутанката как говори, но на мен много ми хареса. Има много хубав глас.
https://www.instagram.com/reel/Cj26J-KpN9B/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

И мъжа ѝ на високопланински фестивал.

# 564
Миналия месец, след смъртта на Кралицата, принц Уилям отмени участието си на срещата на високо равнище за иновации The Earthshot Prize, която се проведе в Ню Йорк.

Организирана съвместно с филантропа милиардер Майкъл Блумбърг, конференцията – предназначена отчасти да свърже следващото поколение визионери с световноизвестни личности – привлече вниманието към новаторската работа на първите финалисти.

Втората годишна церемония на Earthshot Prize е планирана да се проведе в Бостън на 2 декември.

Каролайн Кенеди, дъщерята на Джон Кенеди и посланик на САЩ в Австралия, каза: „Семейството ми и аз сме толкова развълнувани, че принцът на Уелс ще почете тазгодишните победители на Earthshot Prize – в партньорство с библиотеката „Джон Ф. Кенеди“ – в Бостън, град, който е отдаден на научните постижения и борбата срещу изменението на климата.

това е „най-очакваното кралско посещение след това на принцеса Даяна преди почти 30 години“.

Настоящите принц и принцеса на Уелс бяха в САЩ преди 11 години.
Пишейки в книгата си Whiskey in a Teacup (Уиски в чаена чаша), Рийз Уидърспун признава, че е била „сравнително имунизирана срещу манията по роялите“, но всичко се променя, когато тя се изправя лице в лице с Кейт в Санта Барбара, Калифорния.

Рийз Уидърспун пише: „Обичам Кейт Мидълтън… Тя бе просто прекрасна, елегантна и сдържанаВеднага ме омагьоса.

# 565
  • Разпиляна във въображението

Получени са първите поздравителни картички с Краля и Кралицата-Консорт от хора, които навършват своя 100 и 105 рожден ден.

# 566
  • София
Това консорт след кралицата е излишно. Много е ясно, че е съпруга на краля. Щото ако тя жената съответно е кралица титуляр, нямаше да има съпруг крал, а принц.

# 567
  • Разпиляна във въображението
Така беше в новината и затова Simple Smile

# 568
Мегън е в страхотна форма:

Сандалите и чантата много ми харесват, еех, колко е топло в Калифорния през октомври.😎

# 569
  • София
Така беше в новината и затова Simple Smile
Аз по принцип го пиша, а не конкретно към вас.

Общи условия

Активация на акаунт