Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 577
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Някъде там
Жасмин, малко да те приземя. Тук поне, не е за зимни якета и шапки.
Тази Ингрид все по-хубава и нежна става, за мен.

Чарли е готин. Камила на тази снимка не, много е "направена".

Рания в абая ми е толкова харизматична.Има нещо различно в нея, когато облече традиционна дреха.
От днес, на посещение в провинция Ал Зарка.

# 571
  • При семейството си
Меган с охрана или с приятелка е?

# 572
Уауу, великолепна Рания, истинска кралица😍 Има ли инфо за обеците?

Меган е нахлузила някаква кошмарна грозотия, нещо средно между торба и шалвари.

Чарлс и Камила са си Чарлс и Камила, вече не мога да си представя, че някога е бил женен за Даяна. Не мога да кажа дали е за добро или не.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 21:19 от Анонимен

# 573
  • Където морето целува небето...
Меган има хубави крака, които не знам защо е обула в този ужасен гащеризон.
Предполагам бюстът е с импланти, стои добре, но тоалета е ужасен и разваля тялото.
Роклята на Рания е много хубава!

# 574
На мен ми харесва,  допадат ми такива по-нестандартни и видимо удобни дрехи, а и с капелката и наметнато пуловерче е много готино.

Сега според мен е по-слаба, отколкото преди да забременее първия път, браво.

# 575
И аз я харесах Меган по по- горните причини.
Единствено не ми хареса разликата в тена на кожата около деколтето, която е получена от събиране на тен.

# 576
  • Някъде там

Пуловера е много хубав и с хубав цвят.

# 577
Обеците на Рания са страхотни.

# 578
Много хубава Рания, много.
Ингрид също е прекрасна и си права, Давиз, поне още е есен при нас.
Това момиченце с Ингрид и Магнус и то е много хубаво, да не е някоя приятелка на принца?

# 579
  • До сърцето...
Понеже все за старинни тиари говорим, да се обърнем малко и към съвремието.

Лидия Куртей / Lydia Courteille е най-известния и търсен съвременен дизайнер на тиари (и на други кралски и звездни бижута)
Скрит текст:
Лидия е па­ри­жан­ка, която днес по право се нарича кралица сред бижутерите.
Преди да стигне до това признание, тя дълги години работи в медицинската сфера, но на 36 години започва да колекционира винтажни и антикварни украшения и това става преломен момент в живота й. Колекцията й бързо се разраства и когато достига скромната бройка от 7 хил. ексклузиви, тя отваря бутик и не след дълго започва сама да твори в сферата на дизайна на женските украшения, като се отказва от всички норми и правила. Прочува се с ярките, провокационни и екстравагантни изделия. Името й е синоним на ори­ги­нал­но­ст.

Нейния бутик в Париж (на улица Saint Honoré 231)

Дизайнерката

Autumn in Pekin Tiara
Скрит текст:
Типична източна тиара, изложена за първи път в Хонконг през 2017 г, е невероятна със смелото съ­че­тава­не на скъпоценни и полускъпоценни камъни, п­ре­пле­тени в тра­ди­ци­он­ни китайски мотиви. Изработена от черно злато, инкрустирана с рубини, оранжеви и лилави сапфири, гранат, нефрит, черни диаманти и диаманти.

Marie Antoinette Tiara
Скрит текст:
От колекцията "Тъмната страна на Мария Антоанета".
Тиара във формата на паяжина, вдъхновена от единственото същество, правило компания на кралицата в килията й в затвора. Изработена от аквамарини, сапфири, жълти сапфири и рубини в синьо-титаниево покритие (любимият цвят на Мария Антоанета) върху сребро и злато. Перото може да се отдели и да се носи като брошка.

Sahara Boulder Tiara
Скрит текст:
Вдъхновена от сухото плато Тасили в Алжир. Улавя изгорените от слънцето цветове на пейзажа, пълното със звезди нощно небе, индигово-сините дрехи на хората от Туарегите и червеникавите нюанси на скалните рисунки.
Изработена от злато, с пет австралийски каменни опала, в комплект с топазолити, хесонити, жълти сапфири, сини сапфири, черни сапфири и диаманти.

Queen of Sheba Tiara
Скрит текст:
Вдъхновена от Савската царица, основният камък (перидот) е обграден от две змии, изработени от диамант, сапфир и цаворит.

Topkapi Tiara
Скрит текст:
Наречен на едноименния дворец в Истанбул, обитаван някога от султан Сюлейман и неговата робиня Роксалана.
Тиарата е пълна с цвят, исторически препратки и странната креативност на Лидия, представлява клони и листа, изработени от различни на цвят сапфири, заедно с цаворити и рубини, подчертаващи впечатляващия опал Welo.

Nuevo Mundo Tiara
Скрит текст:
Вдъхновена от необикновено пътешествие до земята на маите в Гватемала (дом на местните маи повече от 4000 год). Невероятната история на храмовете и пирамидите; магическата смесица от религии и легенди са пресъздадени от дъговите шарки от скъпоценни камъни (турмалини, аметисти, жълти сапфири, кафяви диаманти, бели диаманти, сапфири, рубини и син максикс берил) в обрамка от черно родиево злато.

Paris Tiara
Скрит текст:
Показва най-известните забележителности в Париж - Айфеловата кула, Сакре Кьор, Мулен Руж. Изработена от 18-каратово черно злато, ръчно украсена със стотици малки черни диаманти и рубини.

От колекциите на Лидия, първо се изкупуват тиарите, перфектният кралски аксесоар, който желаят да имат близко и далечно източни принцеси, жените/дъщерите на забогатели бизнесмени и просто модерни жени.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 19:57 от Радика

# 580
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Радика, много интересен пост за тези тиари, за първи път ги виждам. Много ми харесват вдъхновената от Мария Антоанета и Сахарата, интересни  и нестандартни.

# 581
На мен само тиарата "Тъмната страна на Мария Антоанета" ми хареса, другите са ми кичозни.

# 582
  • Някъде там
Имам ли право да кажа, че всички показани са ми откровено грозни ?
Като форма ми хареса Сахара, но съчетанието на жълто злато и сини камъни е много кичозно.
Виж обиците и пръстена ѝ са хубави.

# 583
На мен не ми харесва само тиарата Париж, защото Айфеловата кула ми прилича на ключодържател, макар че изработката е супер. За змийчетата и прилепчетата се колебая, другите ми харесват.

# 584
Тези тиари носят ли се от кралски особи, защото ако не, в такъв случай няма нищо кралско в тях Laughing

Общи условия

Активация на акаунт