Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 562
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Явно са за новобогаташки, и аз не харесах никоя особено.

# 586
Освен Максима се съмнявам някоя друга кралска особа да посмее да се появи с нещо подобно. Предполагам, че са просто за някакви балове, приеми и прочие за богаташи и звезди.

Тиари всеки обича, даже и децата.

# 587
  • София
Не всяка диадема е тиара.

# 588
  • Някъде там
Белгийците са на държавно посещение в Литва.
Много ми харесва Матилде, като изключим десена на чанта и обувки.
Трябваше да са в един цвят.

# 589
Те не са ли? На мен ми се струват еднакви.

# 590
И на мен също.

# 591
Може би имаше предвид едноцветни.

# 592
  • Някъде там
Не съм се изразила правилно. Едноцветни имах предвид.
Така всичко ми се слива в едно.

# 593
Шаренки тиарите, но имаше една-две, които ми харесаха на мен.
Щях да питам коя кой я носи, но те май не са на кралски особи или?

# 594
Организацията Women's Fund ще приветства Меган в Индианополис на събитието "Силата на жените".
Приходите от това събитие появяват на Women's Fund да продължи своята мисия, започнала през 1996, за създаване на справедлива и устойчива промяна за всички жени и момичета, независимо от тяхното място, раса или идентичност  

Женският фонд е горд да приветства Меган, херцогинята на Съсекс, в Индианаполис. Херцогинята е майка, феминистка и защитник на човешките права. Тя е защитник на жените и момичетата през целия живот, постоянна нишка, която тъче в хуманитарни и бизнес начинания.
Събитието ще е на 29-ти ноември.
https://www.womensfund.org/power-of-women/

# 595
  • Някъде там
Летисия и Фелипе на откриването на новият театрален сезон.Операта "Аида" са гледали.

На хубаво събитие е поканена Меган. Дано съберат добра сума.

Жасмин, питала си за момичето с Ингрид и Магнус. Пишат че им е братовчедка. Дано и те са събирали солидна сума за "Лекари без граници". Много харесвам такива инициативи.

# 596
Радика ,интересни са,  но някак встрани от изящество и вкус.  Не са царствени, по-скоро скъпа ширпотреба. Но са си на място.

# 597
Харесват ми тези тиари. Странни са, но привлекателни. Няма нищо лошо да ги има в темата. Със сигурност доста от класическите сега бижута, танци и т.н. за времето си са били странни и нетрадиционни.

# 598
Радика, благодаря за интересните тиари, дори не съм си представяла, че могат да имат подобен дизайн. Със сигурност кралски особи имат такива, вероятно арабски принцеси и други, за които пишем рядко или никак.

# 599
  • Някъде там
Истинска кралска тиара, носена на прием днес.

Обеците на Летсия са страхотни.
От испанска марка.

Общи условия

Активация на акаунт