Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 559
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Беше моши интересен поста на Радика!

Само тиарата, вдъхновена от Мария-Антоанета, ми допадна. Другите са… твърде еклектични за моя вкус.

# 601
  • в сърцето на един мъж...
Тиарата, вдъхновена от Мария Антоанета е много красива и изящна. Другите са малко смели за моя вкус Simple Smile Благодаря за информацията, Радика!
Тоалетът на Матилде изглежда на различните снимки с различни цветове. Обаче ми хареса Simple Smile За пръв път от доста време не ми прилича на матрона.
Летисия е крайно време да спре да се разголва така. Не й отиват такива дрехи - прекалено жилеста и странна е вече за голи гърбове и ръце.

# 602
Истинска кралска тиара, носена на прием днес.

Обеците на Летсия са страхотни.
От испанска марка.

Има ли я по- отблизо тази тиара, та да изплакнем око поне?

# 603
  • Някъде там
Диамантената "THE WOLFERS TIARA“

# 604
Благодаря, давиз! Красива е и поне истинска кралска тиара.
Докато я преглеждах попаднах на тази снимка. Много хубава Матилде

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 14:51 от Tiramisu29

# 605
  • Някъде там
Много нежна и красива снимка.Като фея е Матилде на нея.
Красиви снимки и на дъщеря ѝ.
Днес Елизабет става на 21 години.

# 606
  • София
Тиарата на Матилде би била чудесна върху рожденичката, да е жива и здрава! При Матилде малко се губи, но пък е с интересна рокля.

# 607
  • Някъде там
Тиарата на Матилде би била чудесна върху рожденичката, да е жива и здрава! При Матилде малко се губи, но пък е с интересна рокля.
Лана, според мен я е избрала точно с тази цел. Да е допълнение, а не акцент, понеже са на посещение в република.Даже в повечето случаи, на приемите в държави които не са монархии, не слагат тиари.
Чудна корица.

Тази снимка ми е като от сцена на филм.

Нова снимка на Меган.

# 608
На Матилда "тиарата" е като детските от зрънчо. Матилда е била симпатична жена, какво се е случило с нея - мистерия.
Летисия изглежда ужасно в гръб, наистина не й отива тази рокля.

# 609
С хубава рокля е Матилде, изглежда много добре. Много ми харесват блузата и най-вече обеците на Елизабет.

# 610
С хубава рокля е Матилде, изглежда много добре. Много ми харесват блузата и най-вече обеците на Елизабет.

И мен адски ме изкефиха обеците, ама нещо не мога да нося такива големи Confounded

Летисия изглежда чудесно, роклята никак не е лоша. На 50 години, слага някои мацки в малкия си джоб.

# 611
  • София
Лана, според мен я е избрала точно с тази цел. Да е допълнение, а не акцент, понеже са на посещение в република.Даже в повечето случаи, на приемите в държави които не са монархии, не слагат тиари.
Чудна корица.

Heart Eyes ей това е истинска тиара!
Много съжалявам, но показаните по-напред са доста грозни. Дори в алиекспрес сигурно има по-хубави.

# 612
Новата снимка на Мегън много ми харесва. С хубава прическа е и много и отива червено.
Матилде почти никога не ми харесва. Има нещо, което я състарява ужасно, не знам какво.

# 613
  • Някъде там
София пак е с ужасно съчетание на дрехи.

На мястото, на което е бил първият ѝ ангажимент като принцеса, са.
Матилде и с тази рокля ми харесва.
Това и посещение е с добри попадения, като за нея.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 17:35 от daviz

# 614
  • Разпиляна във въображението

Кралят и първият му министър-председател, който "назначава".

Общи условия

Активация на акаунт