Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 557
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Днес Чарлз направи две аудиенции и британците телевизии не сколасаха да направят нито един видеоклип. Има само снимки.

# 616
Летисия е изящтна като статуетка ❤️

# 617
Този следобед в Бъкингамския дворец Негово Светейшество Вартоломей I, Вселенският патриарх беше приет от краля.

Снимка от преди няколко месеца, когато не бяха крал и премиер:

# 618
Летисия не е за гол гръб вече. Роклята е хубава, отпред й седи чудно, но без голия гръб щеше да е още по-ефирна и хубава и отзад.

# 619
Отдавна съм казала, че Летисия вече не е за голи рокли. Ръце, рамене, гръб... добре е да ги прикрива. Отпред роклята ѝ стои прекрасно, отзад - плашещо.

# 620
Принцеса Ан, придружена от сър Тим Лорънс, предприе четиридневно посещение в Уганда в подкрепа на редица нейни патронажи.

# 621
Не и е хубав гърбът на Летисия, що така... Иначе е като статуетка.

София пак е с ужасно съчетание на дрехи.

Е, не, това е вече невъзможно Simple Smile

# 622
  • До сърцето...
Папарашки снимки на Константин ІІ, съпругата му Анна Мария и сестрите му, Ирен и бившата кралица на Испания - София.

Снимките са от Атина, бившия гръцки крал прекара инсулт (през 2018г ) и е на инвалидна количка, но сестрите му често го посещават.
Скрит текст:

Поради здравословното състояние на Константин, най-малката му дъщеря, принцеса Теодора и нейния годеник Матю Кумар (юрист по професия), ще избързат със сватбата
Скрит текст:
Теодора Гликсбург е на 35 години и е актриса (участва в "Дързост и красота" като Теодора).
Сега двойката живее в Лос Анджелис.

Още снимки и информация - https://www.parapolitika.gr/tag/secret/

# 623
Нова снимка на Меган от събитието Women @ Spotify

Хари се е срещнал с младежи от няколко организации като част от ангажимента на Арчуел за онлайн безопасността. Споделили са лични истории за въздействието но социалните медии върху психичното здраве.

# 624
  • Някъде там
Не знам колко бързат, но тази сватбата я отлагат от 2020-та. Дори трябваше да е преди тази на брат ѝ и Нина. Обсъждали сме го тук.
Още от София и Карл.

Силвия е в Йордания на благотворителна вечеря за набиране на средства" Dinner for Mentor
Arabia in Amman".
Страхотно изглеждат и двете.
Блузата на Рания много ми харесва.

# 625
Роклята на София ми харесва и й отива; Рания е хубава, но това жълто не е за нея.
Сандалите на Меган са страхотни, за съжаление не ги виждам в детайли

# 626
  • София
Е не е лошо, ако се забърза Теодора, нали два пъти отлагаха заради пандемията, или един поне - не помня.

# 627
Какво и става на София? В последно време един свестен тоалет няма, все едни такива, лелченски.

# 628
Според мен, е понапълняла след третото дете и може би и е трудно да облича новата си фигура.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 18:35 от Tiramisu29

# 629
Много хубав, пастелен цвят беше избрала шведската София, но твърде торбест тоалет. Иначе идеята като цяло ми допада и на нея и отиват тези тонове.
Матилде беше супер царствена на последните снимки, тиара, рокля, всичко.

На Мегън снимката в червено ми хареса много, изпъква по-екзотичното в нея, страхотна е.
Другите снимки от събитието не са много ясни, но и там изглежда добре. Хари и той ухилен до уши, сладур.

Общи условия

Активация на акаунт