Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 538
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Има ли някъде информация колко са високи испанските момичета?
Летисия мисля е нисичка, може би затова изглеждат високи, а може и наистина да са, все пак генът от татко си е казал думата.
Летисия е 170, просто Фелипе е 197 см. За момичетата бих казала че Леонор е 176, а София 180-182.

# 706
Ани вчера каза че Леонор ти прилича на Ингрид, на мен не, но виж на Елизабет.

Да, точно Елизабет имах предвид, размених им имената😄 но наистина на тази снимка с Леонор са като сестри.

# 707
  • Sofia
Има ли някъде информация колко са високи испанските момичета?
Летисия мисля е нисичка, може би затова изглеждат високи, а може и наистина да са, все пак генът от татко си е казал думата.
Летисия е 170, просто Фелипе е 197 см. За момичетата бих казала че Леонор е 176, а София 180-182.

Ехаа, манекенски височини. Ще станат желани девойки Simple Smile

# 708
  • До сърцето...
От днес до 7 ноември принц Карл Филип ще изпълнява кралските задължения в страната. Карл XVI Густав и кралица Силвия са си взели отпуска и ще я прекарат в Бразилия (родината на майката на Силвия).
Нещата са опряли до моя любимец, защото наследницата Виктория също е в отпуска.

# 709
  • Разпиляна във въображението
Симеон Хасан продължава да е расте много хубаво момче.

# 710
  • Някъде там
Испанците днес в Cadavedo. Града беше обявен миналата година за образцов град на Астурия.
София е имала стомашно неразположение и затова отсъства. Леонор също се е почувствала зле и те са продължили обиколката сами.

Много е хубаво палтото на Летисия.

# 711
  • София
Аз имам въпрос.
Кога се очаква следващо английско събитие, но с тиари? От ковид насам не са имали и протестирам силно.

Какво ли ще раздаде Чарлз? Искам да даде нещо на Кейт, което е изумително красиво и не е носено скоро.
Камила предполагам кои ще вземе.❤

Та, по Коледа ли да чакаме? А на коронацията му ще има ли тиари?

# 712
Летисия е страхотна. Рокля, обеци, обувки, всичко е много хубаво.

# 713
  • Където морето целува небето...
Такъв усет за стил при Летисия и такъв потенциал от страна на девойките, а все нещо куца в крайния резултат.

# 714
  • Sofia
Аз пък много харесвам испанските девойки, защото държат линия на момичета, а не жени. Имат тук там леки издънки, но стилът е винаги изчистен, аристократичен за момичета. Полека прескачат с някои тоалети в дамското, но много леко и внимателно. Мисля, че нарочно ги правят така, в противовес на цялата световна култура "всички прелести на показ".

# 715
Аз имам въпрос.
Кога се очаква следващо английско събитие, но с тиари? От ковид насам не са имали и протестирам силно.
Евентуално в края на месец ноември, когато президентът на Южна Африка и съпругата му ще пристигнат за State visit.
Това ще е първото държавно посещение от 2019 година насам, когато бяха домакини на Тръмп.

# 716

Любими тоалети на девойките

# 717
# 718
  • Разпиляна във въображението
За испанките - каката в розово, по-малката в синьо и така от деца Simple Smile

# 719
  • Някъде там
Имало е инцидент със самолета с който се смята, че се е прибирала Камила от почивката в Индия.
Самолетът на British Airways, за който се смята, че на борда е Камила , пътуващ от Индия за Лондон в петък, е претърпял повреда, след като се е ударил в птица по време на полета.
https://people.com/royals/queen-camilla-plane-suffers-damage-bir … rn-uk-from-india/

Сърфистката Ингрид. Участвала е в първенството на Норвегия. Отпаднала е на полуфинал.

Нови снимки на Естел и Оскар от участието им в годишния Pep dagen в парк Хага в Стокхолм през септември.

Общи условия

Активация на акаунт