Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 561
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Някъде там
Матилде от последните две събития в Литва.
Това е ужасно.

В центъра за украински бежанци ми харесва. Роклята е много хубава

Рания и Силвия вчера.

Първа снимка на Романови с Александър.

Ингрид на посещение на ВМС ѝ северната армейска бригада. Посещенията са част от подарък за пълнолетието ѝ.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 11:21 от daviz

# 631
Тук Елизабет Боуз-Лайън - кралицата-майка много ми прилича на малката Шарлот! Rolling Eyes

# 632
  • Някъде там
И на мен ми прилича, като изключим големият нос.
Жак и Габи на кого ви приличат ? За мен Габриела е изцяло на Шарлийн, а Жак има и на двамата.
Скрит текст:

Страхотни обувки.
Тези на Рания също.

# 633
На мен блузата на Рания ми харесва, аз обичам ярко жълто и блузи с бродерии. Пък и не знам защо, но ми се струва, че като има някое официално събитие, Рания все си облича тоалети, в които са вмъкнати някакви йордански мотиви и шевици.

# 634
Матилде пак е облечена в стил "отмъщението на гардеробиера".

# 635
  • София
Матилде от последните две събития в Литва.
Това е ужасно.

Сакото е много яко, и брозновият цвят също. Но висящото чудо отдолу, с набраните шевове....

Рания и Силвия ми харесват, особено Силвия и в двата тоалета.
Обувките и на Мегън и на Рания са много красиви. Мегън определно се справя по-добре с избора на обувки от стилистите на последнта фотосесия, онези чехлИ бяха ужасни.

# 636
Тук Елизабет Боуз-Лайън - кралицата-майка много ми прилича на малката Шарлот! Rolling Eyes

Дано не прилича на нея, като порасне, че кралицата майка е доста грозновата. Сакото на Силвия е страхотно, но другото, олеле майко.

# 637
  • Някъде там
Книгата на Хари излиза на 10 януари.
Страхотна корица.

Инфо за даренията и още за книгата от сайта на издателството.
Скрит текст:
https://princeharrymemoir.com/?ref=PRH993A3F7F8427&aid=16009&lin … d=PRH993A3F7F8427
Принц Хари иска да подкрепи британските благотворителни организации с дарения от приходите си от Spare. Херцогът на
Съсекс дари 1 500 000 долара на Sentebale, организация, която той основа с принц Seeiso в завещанията на техните майки, която подкрепя уязвими деца и млади хора в Лесото и Ботсвана, засегнати от ХИВ/СПИН. Принц Хари ще дари и на организацията с нестопанска цел WellChild в размер на £300 000. WellChild, на който той е кралски покровител в продължение на петнадесет години, дава възможност децата и младите хора със сложни здравословни нужди да бъдат обгрижвани у дома вместо в болница, където е възможно.

# 638
Оф.
Тъкмо щях да пиша колко ми харесва Хари на корицата и скролнах надолу.
Супер противно заглавие. Пак ще дъвче фемилиТО явно. Жалка и подлярска история е това за мен.
Язък им за претенциите, каузите, даренията.

# 639
Защо мислиш, че ще плюе семейството?

# 640
Защото книга със заглавие  "Резерва" не ми вдъхва усещането, че ще става дума за личните му постижения, щастлив живот с жена му и децата и десет съвета как да се екипираме за риболов.
Може и да греша.
Убедена съм, че повечето хора ще си представят същото като мен, като прочетат заглавието. То не е избрано случайно и произволно, нали?

# 641
Аз се надявам да е за живота му, за какво друго да е?

# 642
Книгата на Хари излиза на 10 януари.
Страхотна корица.

Много хубава корица и браво за даренията.
Не знам дали ще прочета книгата, вероятно не, както не прочетох и предишните за Мегън и Хари, нито пък съм чела тази на Чарлз от личния му биограф, нито другите литературни издания за семейството.
Но ще разчитам на резюме от тук, в темата, сигурна съм, че ще има много информация.
Според мен, Хари ще пише за себе си, а част от него е принадлежността му към Уиндзорите. Как да отделиш едното от другото, невъзможно е.

# 643
Страхотни новини! Нямам търпение за тази книга. Zaddy изглежда страхотно 😍

Неговите думи. Неговата история. Не измислените истории на разни знайни и незнайни журналисти.
Тръпки ме побиха чак Joy

# 644
  • Някъде там
Аз се надявам да е за живота му, за какво друго да е?
Разказва за живота си според описанието.
Скрит текст:
It was one of the most searing images of the twentieth century: two young boys, two princes, walking behind their mother’s coffin as the world watched in sorrow—and horror. As Diana, Princess of Wales, was laid to rest, billions wondered what the princes must be thinking and feeling—and how their lives would play out from that point on.

For Harry, this is that story at last.

With its raw, unflinching honesty, Spare is a landmark publication full of insight, revelation, self-examination, and hard-won wisdom about the eternal power of love over grief.
Това беше един от най-изпепеляващите образи на двадесети век: две млади момчета, двама принца, вървящи зад ковчега на майка си, докато светът гледаше с тъга и ужас. Докато Даяна, принцесата на Уелс, беше погребана, милиарди се чудеха какво трябва да мислят и чувстват принцовете - и как ще протече животът им от този момент нататък.
За Хари това най-накрая е тази история.
Със своята сурова, непоколебима честност Spare е забележително издание, пълно с прозрение, откровение, самоанализ и трудно извоювана мъдрост за вечната сила на любовта над скръбта.

Общи условия

Активация на акаунт