Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖 (Тема 3)

• 17 797
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Лизи нали даваше Лактолоза МИП, към нея не се привиква, но към клизмите се привиква.   Не я давай еднократно, а няколко дни подред, аз давах по 1 седмица, давала съм и 3м без прекъсване.
https://palcho.bg/bg/product/168.html
Това е чай за разхлабване. На Митко му действаше. Може да се прави и млякото с него ако не пият вода. По времето на Митко имаше и мляко на същата фирма с разхлабващ ефект, но той отказа да го пие. Сега не знам дали го има, на мен в детския магазин ми го бяха поръчали, защото не го поддържат като асортимент. Но чая е хубав и яз съм пила от него.
Поръчах от този чай, може ли инфо как да му го давам? На АМ сме. Имаме пак много колики чак пищи. Ще сменя с еспумизан капки и накрая пак ще хвърля всичко писна миииииии

# 616
Ние спряхме всичко, Ники пак си повръща като лейка ама поне на 3-4 дни си ака е вярно че ми откъсна ръцете да го разнасям насам натам ама и това ще мине

# 617
Памперс гащички тройка оня ден взех от цба за 13лв -29  броя.
Меджик, може и с бепантен ако имаш.
Лизи,пробвай със съвсем малко количество от клизмичката, колкото да тръгне дето се вика , а и да се понапъне малко все пак и сама.
Plamingo_ браво , и ади на 3м и един ден се завъртя два пъти от корем по гръб , ама сега тия дни не ще 😀

# 618
  • София
Пламинго, как мина срещата? Тръгнах съвети да давам, ама се върнах да дочета, че е била днес покрай обяд.

Меджик, може судокрем. Аз съм по позабравила малко нещата, но баткото го мажех с пудра сулфатиазол за такива неща, ама беше по-голям. Нека някой друг се включи дали може, а и не знам и ти дали можеш да се снабдиш с нея.

Милото, ако решиш да продаваш раницата, имай ме предвид, бих я купила да пробваме дали моята щерка ще седи в нея. Напоследък не знам защо, ама е станала като тасманийски дявол.

# 619
Мажик можеш да го напръскаш с цикратидина спрей, мисля, че беше казала, че имаш.

Малка прашинка аз съм го давала като чай, както е описано на опаковката. Митко пиеше вода по много.

На мен тази раница ми е удобна. Водя ги с нея на градина и училище, по площадките. Онзи ден ходихме да поръчваме очила на Митко и реших, че с нея ще ми е по удобно. Иначе ако сме само двете на разходка ходя с количката. Вечер като тръгнем на гости на пешеходно разстояние пак с раницата ходя. Каката иска да бута количката и ми е много трудно с нея и количка. Аз и без това не се научих да бутам количка като хората, а с помощник ми струва неимоверни усилия.

# 620
Нямам Цикатридина Болибон, но исках за белега. Мерси за коментарите момичета, засега с нищо няма да го мажа. Измих го и е съвсем леко червено.
Скрит текст:

[\spoiler]
Мисля, че е добре, ще си мине.

# 621
  • Велико Търново
Неизвестна, както и предположих - пипа я (по ръцете , което ми е най- омразно, въпреки че помолих да не е по тях защото ги лапа). Исках да я оставим да заспи, иначе е много кисела ако не успее да заспи (тя само махаше покривалото да я гледа и малката разбира се се разсейваше). След като се събуди от 50 минутната си дрямка майка я взе и жената просто тръгна да си я взема без дори да попита мен или ММ дали може (но малката ме изкефи че недоволстваше и всякаш се криеше 😄), знам че е малка за това да не иска да ходи при някого, но за втори път се дърпа от хора 😄.

Ти все пак можеш да кажеш някое съветче, че ми предстои да ходя до работа да подавам за майчинството 😀.

Виктория и тя сега не иска да се обръща от гръб по корем, но вече много внимавам като я оставям, че не знам кога какво ще направи. Иначе вече си "говорим" , като и кажа нещо и тя започва да ми агука, ама е много сладка с това нежно гласче и балончетата които излизат накрая 🤣 .

# 622
И Ава се сърди на хора, които за нея са чужди. С две приятелки го направи този номер, устната надолу и започва да плаче като и се зарадват. Малко диваче 😄
И започна много да гука, прекрасно е 🤗 обожава да и говорим и пеем, гукане, крясъци, усмивки, голям ентусиазъм 😄 всяка сутрин като ме види ме разтапя с усмивка. Днес пътувахме, тя се разрева, спряхме да я взема, предложих и гърда и милата като я видя такава усмивка пусна 😃😃
Иначе освен на мен и ММ най-много се радва на полилеи, откри ги и е влюбена в тях 😄във всяка стая ги следи с поглед и им гука 😃😃😃

# 623
  • Велико Търново
Много е мило и сладко като започнат така да откриват света около тях, хем нямам търпение да порасне че да си говорим, хем не искам да пораства 😄.

# 624
Меджик, случайно да сте с кръгла вана?

# 625
С такава сме

Отдолу винаги има хавлийка.
Какво имаш предвид?
Замисли ме, дали не се е разместила и да си е чукнал пръстчето, на дупката откъдето изтича се водата, там е доста грубо. Thinking

# 626
Не е тази, но следи къде са му краката, има едни съвсем кръгли, в които масово си ожулват крачетата.

# 627
  • София
Аз като не искам да давам някой да я пипа, винаги си казвам, че е заради вируси, като предварително обяснявам, че ние възрастните може само да сме носители. Добавям също, че идните дни сме на ваксина, дори и да не сме 🤣. Но честно казано около мен няма много нахални и в повечето случаи се съобразяват за гушкането. По друг начин седи въпроса с непоисканите съвети, ама напоследък явно съм станала голям непукист, щом дори не им обръщам внимание 🤷.

Децата си имат предпочитания от малки, на мен също ми е направило впечатление. Не винаги съвпадат с нашите обаче 🤣
От вчера съм в шок какви ги върши малката. Започнала е, когато е в баща си, а иска при мен и се накланя към мен, както и обратното. Сякаш рано ми е за такива неща, чак да показва кой иска да я гушка. Забелязах вчера и една точица на венеца, не е като да пробива зъб, но е доста напред. Опитва се и зърното да ми стиска докато суче. Ще се опитам да ви снимам утре.

# 628
Някоя от вас знае ли след последния болничен какви документи се попълват?
Счетоводителката на работа ми каза, че тя ще го попълни и изпрати, но нещо й нямам доверие , а е в друг град и няма как да ида до там?

# 629
Подписва се декларация, че детето не е дадено за осиновяване, както и, че не е настанено в приемно семейство. Отделно се подписваш, че не са ти променяни данните за банкови преводи, ако не искаш да ги промениш. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт