Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖 (Тема 3)

• 17 467
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Прашинке, ще ти пратя на лично групата. Също може да искаш качиш на гугъл диск файла и дадеш достъп, за момичетета без соц мрежи.

# 676
Ох, това със задавянетп наистина е страшно, аз оставям малката да се изкашля , вече ако нещо не може я вдигам.
Чист под , какво е това чудо? Не знам като пролази какво ще я правя с тия космарлаци...
Захранването ми е много интересно на мен , някаква нова емоция по - скоро, а не страх.Ще почна след 4м да захранвам.Може би ще давам и купешки и домашни пюрета , но по - скоро ще си купувам.Аз си платих приложението на Фея за захранване , но още не съм го отваряла.
Ади ака по веднъж на ден.Понякога пропуска , но не е често.Рядко ака по 2 пъти.
Файла може да фо пратите и по имейл.
Мен сега ме притеснява смяната на часа.Малкото тъкмо взе да си създава режим и го мисля да не се обърква , че е мн хубаво да си заспива и събужда по едно и също време поне вечер и сутрин.

# 677
  • Велико Търново
Lizi, направо ти се възхищавам за героизма, аз не че се паникьосвам, но ММ реагира по- адекватно в такива случаи, дано да се справя ако се случи когато съм сама.

Най- мразех докато бях бременна да ми кажат сега ще видиш, то колики, то не спане и тем подобни. Направо откачах, и още откачам, то ще кажеш че децата на тези родители са им в такава тежест, че видиш ли живота ти свършва ..

Или пък в родилното като бях с едно момиче, тя имаше по- голямо детенце, че голямо повтаряне да не съм я учила на ръце, тя щяла да го оставя да реве . Аз накрая не издържах и ѝ казах, че не съм чакала това дете 4 години и не съм я носила 9 месеца , че да я оставя да се дере.

Допълвам се:

Орехче, и аз си изтеглих приложението, но още се чудя дали да си платя, понеже си платих версията през бременността и не бих казала че ми беше много полезна, дори още ми напомня да си снимам корема 🤣 , не можах да намеря как да приключа успешно бременността.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 10:48 от Plamingo__

# 678
  • Бургас / Славейков
Аз чакам пък с нетърпение захранването.Нещо различно .Преди 17г.с каката още от втория месец ги захранвахме.Макар че сега виждам че е било твърде рано ,ама тогава така казваха педиатрите.Пи късно го направиха това със зеленчук първо .Преди беше сок,плодово ,зеленчуково ,месо ,жълтък,каша,попара.Не им помня много последователността .От 9месец бяхме на кухня и тогава имаше някаква забрана кога да се записваме .Вчера моята комшийка ,има по голямо 8месечно.Спечели уреда на Авент с парата.Участвала преди време в някаква игра на памперс и била в резервата.И сега и се обадили.Аз имам такъв и като дойде време за захранване ще ми е от помощ.Нашия тати нали сее и зеленчуци ,макар че зимата са по малко .Ще имаме и за захранване.Спанак могат ли да ядат ?Като дойде време.?Grinning

# 679
Ох, снощи писах един коментар цял роман, е изтри се 😄 вече съм забравила какво бях написала, но ще се включа и аз по новата тема. Мене ме е страх от всичко - от зъби, от захранване. Като се върна назад периодът със захранването ми е най-травмиращ. Мразя всичко свързано с него. Иначе както и при каката така и сега пак аз ще си готвя, няма да купувам пюрета, но как ще оцелея е друг въпрос. Каката я захраних на 7 месеца, получи запек и спрях. Бях луднала по мисълта, че трябва да си я кърмя, че няма нищо по добро от това. Та започнах с истинското захранване на 10 месеца, а на една година вече имаше 1 заместено хранене 🤫 луда работа. Иначе нито един зъб не и излезна без температура, всеки път по 3 дена. Беше кошмар. Надявам се при малката да не е така. Май ще имам нужда от психолог, ама съвсем сериозно 🙃

# 680
Момичета, изпратиха ми илюстрирана схема за захранване много лесно направена по седмици след 5месец на ХИП . Разбира се илюстрациите са на ХИП, човек може да ползва каквато и да е марка, който желае ще му я пусна на лично, да пише!
Лично за мен тази схема е ужасна. Твърде бързо се маха млякото и се заместват хранения. Като знам, че на мойте закуска им предлагам след годинката, а тук до годинката вече няма мляко, напълно са отбити. Да не говорим, че наблягат на кашите, които за по едри бебета не се препоръчват, защото ги надуват допълнително. От тях се качват бързо килограми, говоря за купените каши.

Това с кашите е голям красив мит, виж следващия път в магазина колко калории имат на 100г Simple Smile бях накупила, защото синът ми вървеше слабичък, е да ама не Simple Smile

# 681
Момичета, изпратиха ми илюстрирана схема за захранване много лесно направена по седмици след 5месец на ХИП . Разбира се илюстрациите са на ХИП, човек може да ползва каквато и да е марка, който желае ще му я пусна на лично, да пише!
Лично за мен тази схема е ужасна. Твърде бързо се маха млякото и се заместват хранения. Като знам, че на мойте закуска им предлагам след годинката, а тук до годинката вече няма мляко, напълно са отбити. Да не говорим, че наблягат на кашите, които за по едри бебета не се препоръчват, защото ги надуват допълнително. От тях се качват бързо килограми, говоря за купените каши.

Това с кашите е голям красив мит, виж следващия път в магазина колко калории имат на 100г Simple Smile бях накупила, защото синът ми вървеше слабичък, е да ама не Simple Smile

Честно казано не съм гледала. На мен предната докторка на детето ми го каза като захранвах големия, защото той наддаваше много. Вземах уж за разнообразие и ако нямам нищо приготвено да му давам, но той отказваше да ги яде. И купени пюрета отказваше. И попара не искаше да яде и под попара разбирам не само тази с вода ами и с хляб в супата, и макаронени изделия. Тестени изделия почти тотално отказваше. Накрая прояде един определен хляб, че ММ ходеше да му купува, тогава в магазините около вкъщи го нямаше. В чудо се виждах с закуската. Ядеше овесена каша, елда, зърнена каша, с плод или сирене, но трябваше да са домашни. Бях решила да давам на каката каши да качи тегло, че тя пък беше направо хилава сравнена с батко си. И тя тотално отказа да ги яде и тя не ядеше купени пюрета. Обаче тя пък друг пилот за да ядеше нещо вътре трябваше да има задължително сухар, че в един период и сирене. Как се слага сухар на гъстото пюре от кухнята не питайте. В следобедната закуска трябваше да има бисквити. Чишити страшни. Баткото и до днес не си пада по хляба, а малката без хляб не може, а уж все аз ги гледам. Коментар на леличката в групата ДГ, като отидох да си я взема първите дни: "Ама тя яде хляб, чак ми е странно". Баткото беше в същата група и все му се чудеха, че не яде хляб, и жената е очаквала, че и малката няма да яде. Сега чакам да видя това малкото какъв чешит ще е.

# 682
  • София
Нашата група от форума е тайна, не може да се види от някой, който не е член и не може и да подаде искане.

# 683
Нашата група от форума е тайна, не може да се види от някой, който не е член и не може и да подаде искане.
И как се влиза в групата?

# 684

Сигурно с подкуп  Grinning - я памперси, я мокри кърпички Stuck Out Tongue Winking Eye

# 685
И аз се интересувам

# 686
Пишете на лични на Неизвестна.

# 687
Plamingo_ и аз не можах да приключа бременността в приложението.
Ето две три снимки от приложението.

А , днес смених бибероните от 0 на Авент с размер 1.Само за водата ще задържа с 0.

# 688
За групата във фейса ли става въпрос? Не ползвам социалните мрежи та се надявам да си останете тук, голяма сте ми утеха, така си свикнах с вас, на всяко кърмене си отварям да ви чета и да споделя ❤❤❤

Иначе за захранването, баткото ми е хапвал и от готовите пюрета и аз съм му готвила. Бедни студенти пари за детска кухня нямат и био неща не сме купували. И сега така ще процедирам. Така или иначе готвя ( на мен и на ММ готвенето ни е слабост и удоволствие) разнообразна храна за баткото ще отделям и за дребчо

# 689
Гледах наскоро за детските пюрета или по- скоро четох - окачествявали са ги по разни там критерии и на ДМ биото ги дават много добри и на Хип също.
Не ме интересува къде колко калории има - като му харесва ще му давам, ако не ,ще се прави пак домашна храна.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 14:35 от ancho_82

Общи условия

Активация на акаунт