Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 101 069
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 120
Аз много харесах планера и поръчах й тетрадки на голямата дъщеря. Супер качество са, а заради размера тези “с кауза “ са й удобни. Ако ми трябват отново бих проверила първо там
Не разбирам как сега 2 тетрадки са 8 лева, а когато ги ПОДАРЯВАХА бяха по 5 лева!
п.п. няма ме в софиямел, куинс и лидл, то не може навсякъде Simple Smile Чакам Милде Феъри и Пуфис

# 121
Днес ми доставиха тениската от Загорка, добре, че съм С размер, иначе нямаше да ми стане. 😬 Наистина е неприятно това, че не питат за размера.
На София мел колко точки трябват, за да участваш в тегленето?

# 122
Днес ми доставиха тениската от Загорка, добре, че съм С размер, иначе нямаше да ми стане. 😬 Наистина е неприятно това, че не питат за размера.
На София мел колко точки трябват, за да участваш в тегленето?

3т.

# 123
  • Варна, Пловдив
Здравейте, успешен месец и всеки да спечели желана награда.
В Киндер вече седмица ми стоят 5 бележки, днес ще ги изчакам и ще им пиша.
Печеля пасатор от София Мел, много се зарадвах. Досега не съм печелила от тяхна игра. Бях с 4 участия.

# 124
В Лидъл има печеливша за лаптоп Графиня Димитрова - наистина ли има такова име?

# 125
В Лидъл има печеливша за лаптоп Графиня Димитрова - наистина ли има такова име?

Такова съм чувала. Ама Дебел не бях. 🙃

# 126
  • София, Дружба 2
В софия мел традиционно ме няма. С 4 участия бях.
От коста кафе все още нямам мейл, а вече ми е 6 р. ден. Simple Smile

# 127
Успешен месец на всички! От толкова игри, в които участвах, само от СВА печеля слушалки😊

# 128
  • София
Честито на всички.На мен пък никой нищо не иска да ми даде Confused

# 129
Аз бях с 8 участия,майка ми с 3,но и двете не печелим😢и в предишните тегления участвахме, но отново нищо,а се надявах на хлебопекарната. София мел не ни харесаха и това си е💔
Честита награда на всички спечели
ли ,дано е това,което сте желали

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 14:50 от Тиквичката

# 130
  • Тук и там
ЦБА много бързи, вече разпращат и имейлите.

# 131
  • Русе
От Кауфланд и Феъри явно са теглили..аз съм със стирка..а бях направила място на миялната машина:stuck_out_tongue:Stuck Out TongueStuck Out Tongue

# 132
Да се запиша с тетрадка от София мел. С 2 участия бях.

Скрит текст:
Не съм щастлива, по-скоро обидена на подобен тип "награда", чиято реална стойност е по-ниска от сумата за доставка. Включих се, заради хлебопекарната, на моята ѝ е време да бъде сменена. Хареса ми и пасатора.

Лили публикуваха игрите за онлайн поръчки https://shop.lillydrogerie.bg/lilly-games

# 133
От Кауфланд и Феъри явно са теглили..аз съм със стирка..а бях направила място на миялната машина:stuck_out_tongue:Stuck Out TongueStuck Out Tongue
Как разбрахте, че печелите? Сигурно са ви звъннали, че май там беше със смс Simple Smile

# 134
И аз съм с комплект Swiffer от Кауфланд и Феъри. Играх за голямата награда, но пак е нещо.

֍_ ҉ _Boby_֎_۞_֍, пускат смс-и.

Общи условия

Активация на акаунт