Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 101 206
  • 1 595
  •   2
Отговори
# 135
И аз съм със стирка от fairy. Звъннах за потвърждаване на участие и една женица ми продиктува мейл: igra@grey.bg, но леко кашляше и браждеше, та правилно ли съм го написала?

# 136
И аз съм със стирка от fairy. Звъннах за потвърждаване на участие и една женица ми продиктува мейл: igra@grey.bg, но леко кашляше и браждеше, та правилно ли съм го написала?
Да така е мейла:)
И аз съм със стирка

# 137
Аз съм със сокоизтисквачка от Fairy - имам sms

# 138
4 участия в София Мел и нищо.  Да видим сега кк..

# 139
  • Пловдив
И аз със стирка🙂

# 140
  • Бургас
Някой знае ли дали са изтеглени 4-те големи награди от Тайгър?

# 141
  • София
Каменица са публикувани.Разбира се за мен отново нищо.Дано се разчупи тая суша.

# 142
И аз съм със сокоизстисквачка от Феъри и Кауфланд.
Също не бях сигурна за имейла, но съм записала същото като останалите.
Няма ме в Лидъл и София Мел.

# 143
  • София
Йе, с пуф съм от Каменица. Бях регистрирала преди две седмици. Щели да го изпратят до 60 ! работни дни.

# 144
  • В страната на бурите
Ехаа, мама е с хлебопекарна от София Мел! С 2 участия сега (и 2 за предишните тегления, където не спечели). Явно на нея й е на късмет София Мел, защото спечели същата хлебопекарна преди няколко години - пак от тях. Сега втората не й е нужна особено май, защото и първата я ползва рядко, но си е късмет.

# 145
  • При децата ми
Скрит текст:
Днес имах повод и взех бонбони да почерпя Simple Smile ( исках Фереро роше, но нямаше) хазартната ми личност заложи на поредните Сушард и още в колата регистрирах бележката иииии печеля🤪

Вярвайте в късмета си и нека винаги е с Вас!

Честито! Със здраве да се ползва! И аз имах повод преди четири дни, голямото дете имаше рожден ден и черпих само с такива бонбони, но не би. Дано пък ме огрее за 800-те лева!

Пак ме няма в "Лидл". Включих се в играта на "Семана". Участвам и в още много игри.
Септември изпращам с две награди - коктейлната кутия от "Швепс" и наградата от форумната игра.

Късметлийски месец на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 146
Аз бях с 3 участия в София мел, но ме няма. А така си мечтаех за хлебопекарна. Sad

# 147
От Кауфланд и Феъри явно са теглили..аз съм със стирка..а бях направила място на миялната машина:stuck_out_tongue:Stuck Out TongueStuck Out Tongue
Как разбрахте, че печелите? Сигурно са ви звъннали, че май там беше със смс Simple Smile
и аз съм със Swiffer от Fairy , получих смс в 13.30ч.
За получаване искат данни на имейл+ снимка на касовата бележка.

# 148
  • София
И аз печеля от София Мел, с 4 участия съм. Това ми е първа печалба от тях.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 16:03 от Vanja77

# 149
уффф, значи не печеля от Феарито, мрън-мрън-мрън
Поне моп можеха да ми дадат, мразя игри с СМС Simple Smile
Направих профил на ММ в киндер много отдавна, щото чаветата са 2 евентуално да играем и за двамата, а чак днес са му одобрили бележките и няма мейл, явно вече не пращат.

Общи условия

Активация на акаунт