Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 662
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 305
https://www.hipp.bg/babyclub-landingpage/?source=codecampaign&ex … Us3G2KvHTi3yBcPOU За бременни мами.Има и Фотоконкурс „Моята красива бременност“  на сйта.Разгледайте.

# 1 306
Има ли някой спечелил ваучер или топка от Хипер? Тази игра почна нещо да ме съмнява. 🙄

# 1 307
Джим Бим са публикували печелившите. И този път не съм се класирала. С една бележка бях.

# 1 308
С раница съм от Джим Бийм, с една бележка Simple Smile

# 1 309
Игра при покупка на автомобилни гуми https://campaign.falkentyre.com/bg/landing

# 1 310
  • София
От Olympos са много бързи, блендерът пристигна днес. Simple Smile
Скрит текст:

# 1 311
Здравейте група някой знае ли кога ще обявят победителите от играта на кидер с куфарчетата.

# 1 312
Има ли някой спечелил ваучер или топка от Хипер? Тази игра почна нещо да ме съмнява. 🙄
Аз-топка.Вчера сутринта към 5 и нещо.

# 1 313
  • При децата ми
Преди 10 дни си получих парите от Тесерум,заявени през юни.Два пъти им писах на мейла от контактната форма на приложението.Егати чакането за 7 лева...

Аз имам заявени пари от февруари месец още! Бихте ли дали имейла на който сте писали?

Вчера следобед ми се обадиха, че печеля шапка от "Теди".

# 1 314
  • Варна
Има ли игра на прах за пране Ариел?
Има и в Била, има я в темата по-нагоре.

# 1 315
Здравейте на всички,
исках да Ви питам за Jim Beam регистрираните бележки за целия период на играта ли са, че нещо не разбрах?
А се опитвам да спечеля нещо от тази игра като подарък за 50-тата годишнина на мъжа.

# 1 316
  • София
Преди 10 дни си получих парите от Тесерум,заявени през юни.Два пъти им писах на мейла от контактната форма на приложението.Егати чакането за 7 лева...

Аз имам заявени пари от февруари месец още! Бихте ли дали имейла на който сте писали?

Вчера следобед ми се обадиха, че печеля шапка от "Теди".

# 1 317
  • София, Дружба 2
И аз с яке от Джим Бийм. С една бележка участвах. Simple Smile

# 1 318
  • Под Слънцето
Кой разнася наградите на Jim Beam-а?

# 1 319
След дълга суша, вчера ми се обадиха, че печеля една много желана награда - куфарчето на Киндер. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт